"Om den börjar brinna så kan du ju kliva ur den, annars är det bara att köra"

Känns ju betryggande att höra utav pappa när man ringer för att bilen börjat ryka när jag skulle starta den. Min bil tycker inte om att stå still i flera veckor. Den blir lite svårtstartad och sur. Den funkade ju sen efter ett tag men just då var den faktiskt gratis.

Nu är ialla fall flygresan till stockholm betald, billigt kom vi undan bara 788 kr tur och retur. Tyckte att det var ett bra pris. Måste ju fördriva några dagar i stockholm innan konserten är så det blir kanske en liten kryssning också. Det här blir bra :) Semester är också redan sökt så det är lugnt.

Blir galen på vädret. Man vet ju fan inte hur man ska klä sig. På morgonen är det kallt och sen på dan håller man på att dö. Tycker att det ska vara antingen eller. Nu har jag riktigt testat supersockarna (lite tjat om dom), 1½ timmes promenad och inte ett enda skavsår. Det här är nog det bästa köpet jag har gjort på länge :)

Nya håret då:

Nu är ialla fall allt det oranga borta :)

Nä nu ska det och storhandlas :P

Vi & barnen

Jag, Maria, Ida och Birger var och såg på Ice Age 3 igår. Jag tänkte att det nog skulle vara mer folk i våran ålder där, för sist jag såg Ice Age på bio så var det inte ett enda barn. Men igår var det verkligen vi mot barnen :) Jaja, den var ju bra ialla fall :) Sa till Maria att vi borde nog ha tagit med oss Melissa som förkläde.

Var och klippte oss igår också. Så nu är jag väldigt kortklippt. Ska ladda upp nån bild sen. Men det vart väldigt snyggt. Är bara lite ovan än så länge :)

Ludde. mamma och pappa tog sig hem igår också. Så det var bara att lämna tillbaka huset och flytta hem igen. Gud så skönt det hade varit med ett hus. Men kanske inte riktigt än. Väntar nog nått år till skulle jag tro. Dom hade då haft det bra och inga större problem med någon motorcykel. Det var ganska imponerande med tanke på att dom kört över 500 mil.

Idag blir det Step In med Sandra vid ett snåret.

Snillen spekulerar

"-Ida vad kan det här betyda?
-Jag vet inte, vilken bokstav blir det i alfabetet?
-H och F det blir ju inget
-Prova skriva i ett sms
-Utom, nä det funkar inte heller. Måste messa och fråga.
-Jo gör det.
-Just ja. Det var ju koden."
Låter inte så kul när man skriver det men just då var det roligt. Ibland överanalyserar man ganska bra, och det hjälper ju inte att man har minne som en guldfisk :)

Har kännt mig jätteduktig två dagar i rad nu. Igår tog jag mig till Step In för möte och fick ett program på 45 min. Så jag och Maria var och tränade. Sen blev det gräsklippning, kan inte förstå hur mamma kan tycka att det är rogivande. Sen att gräsklipparen är självgående märks ju inte när den går som en snigel så man fick ju ändå putta som fan för att den skulle gå i någorlunda fart.
Idag har jag och Maria först varit i Lule och handlat och sen på kvällen blev den Bodypump. Känner ju redan nu att jag kommer att ha ganska mycket träningsvärk i morgon, med tanke på att jag redan hade det idag. Men då känner man ju att man har gjort något. Kommer nog gå några gånger till där så att man kommer in i det hela. Hade lite svårt ibland att hänga med på det hon gjorde. Har ju lite svårt med kordinationen har jag upptäckt. Men den går väl att träna upp skulle jag tro :)
Är ju glad att jag jobbar kväll imorgon så man får sova ut ialla fall. Hade tänkt ta mig ut på en långpromenad innan jobbet men jag väntar nog och ser om jag ens kan gå. Man vet ju aldrig.

På torsdag ska jag och Heli försöka bära ner hennes säng och frakta den till mamma och pappa. Kan bli intressant det här med släpet. Försökte få med mig Robin (min subsitut pojkvän nu när Ludde är borta) men han var ganska svårflörtad. Det är bara att hålla tumarna. Men vi borde ju lösa det här. Bara backningen jag har väldigt svårt för men vi får helt enkelt koppla lös det.
På fredag blir det middag och planering med Ida och Heli och på lördag blir det först klippning och sen Ice Age 3 på bio. Ludde, mamma och pappa kommer mest troligt hem på lördag eftermiddag så det ska bli intressant att få höra hur dom har haft det.

Inplanering av paltkokning kommer snart.

Bara en dag kvar nu

sen är jobb helgen över. Har kommit på att jag har vaknat varje morgon den här veckan till väckarklockan. Det är faktiskt lite irriterande, så imorgon är hela mobilen avstängd för då blir det sovmorgon.

Har som sagt varit duktig och skaffat mig ett Step In kort nu, fick en väska, en tröja och en drickflaska. Inte dåligt. Så imorgon klockan 12 skulle jag träffa nån tränare som skulle visa allt och kanske göra ett program åt mig. Ser nog mest framemot vattenmassagen ;) Den såg skön ut. Får väl hålla tummarna på att detta il håller i sig ett tag. Gäller väl bara att få rutin på saker och ting. Har till och med provat mina supersockar litegrann i fredags blev en kort promenad på en halvtimma och än så länge inga skavsår. Detta kan bli bra.

Blev fyllechaffis igår kväll åt Maria med flera. Alltid lika spännande och högljudt. Men dom tog sig iväg ialla fall. Det är lite som att valla får ;)

Nä nu kallar plikten. Jobb fram till 21:00. Lite störande att Ida får fortsätta sova. Är bara en gnutta avundsjuk.

Usch och Fy

Alla andra år har jag minnsan haft tur, men nångång måste det ju slå fel. Surströmming idag på jobbet. Jag kan verkligen inte förstå hur folk kan äta det. Huvvligen. Och lukten försvinner ju inte direkt i första taget.
Imorgon blir det av. Ska till och med skaffa mig ett Step In kort. Får se hur länge det håller den här gången. Men nu har jag ju med mig lite mera folk ialla fall. Jag behöver som någon som drar mig till gymmet.
Är en väldigt lat och bekväm människa helt enkelt.
Hade tänkt att jag skulle prova min supersockar tidigare i veckan. Men som sagt är jag lat och bekväm så än har det inte blivit av. Ska försöka engagerar mig i det imorgon på dan. Hejja morgondagen!

Ihelgen blir det jobb och lite sovsällskap av Ida.

Björnvägen here I come ;)

Nu är man husägare då i två veckor, med huset fick jag även en bil, ica kort och en cykel. Inte illa :) Ska bara vänta tills diskmaskin är färdig sen tar jag katten under armen och drar till Björnvägen.

Lördan spendreades först i lule på kalas hos Birger. Mycket gott fika :) På kvällen blev det förfest hemma med bål och singstar. Jag och Marika fick inte sjunga så många låtar alla uppskattar inte allsång tydligen ;) Sen bar det av vidare till retro festivalen. Jag borde ju ha förstått att medelåldren skulle vara ganska hög, vi stannade i ca en timma sen drog vi vidare till bränna istället.
På söndamorgon låg jag och Ida i varsitt hörn på soffan och mådde kanske inte riktigt hundra. Men det gick över efter lite bakis pizza och cola. På kvällen blev det go fika igen hos Tina. Har även provat på nu att ligga på spikmatta, inte så skönt. Klarade av ungefär två minuter innan jag gav upp. Satan vad ont det gjorde.

Tappra själar

For och skulle hämta Maria och Sandra på alder efter jobbet idag. Passade på att snabb sola en stund också.  Det var väl ungefär 20 tappra själar på stranden. Så länge solen var framme var det ju lungt. Förstod bara inte vars alla moln kom ifrån ;)

Lördagen spenderades på farmen. Hade ganska roligt, men kände att det kunde nog ha fått tagit lite mera. Grymt mycket folk var det ialla fall. Ida fick stanna och släppa av oss vid vägen för det gick fan fortare att gå än att köra bil dit upp. Hade allsång till E-type :) Kan hända att karln är lite överskattad men man kan ju låtarna ialla fall och det är det som räknas.
Söndagen spenderades (efter bakis pizzan såklart) mesta dels på aldrer. Fy fan vilken värme. Kändes som om man var utomlands. Är väldigt glad över att jag inte jobbade.

Igår blev det bio med Ida, Birger och Björn. Baksmällan så värt pengarna. Det var längesen jag skrattade så mycket. Nu är det bara Ice age 3 kvar att bocka av.

På lördag blir det fika i lule på dan och på kvällen blir det öltält på retro.
På måndag blir man gräsänka i två veckor och husvakt. Så jag och katten flyttar till björnvägen. Kanske till och med hinner måla färdigt min soffa så att pappa blir av med den.

Första arbetsveckan avklarad

Eller arbetsvecka kan man ju inte riktigt kalla det. Har jobbat tvår dar och nu är jag ledig över helgen plus måndag för jag har för en gångs skull gjort ett lyckat byte. Annars brukar man alltid lyckas byta så att man får jobba lite för mycket. Det kändes verkligen som om jag hade varit ledig en helg eller nå när jag kom tillbaka i onsdags. Det händer inte så mycket. Men det kan ju vara bra på ett sätt.

I tisdags var jag barnvakt åt trollungarna. Det blev en tidig picknick (kring 8 snåret) och sen vid elva så drog vi oss till ute badet. Så skönt det var. Camilla, Emilia, Kid och Maja kom förbi ett tag också, kändes som om vi hade med oss ett halvt dagis. Men det var bra och va nån till för vi hade skift byte vid poolen. Jag och Melissa provade åka i isberget, vilket slutade med att Melissa slog i huvudet och sen ville hon inte åka nå mer. Jag kommer inte ihåg att röret där var så farligt när man var mindre, kändes nästa mesigt då. Men icket.

(Kid var inte så road av badet och sov mest hela tiden)


Imorgon blir det alder först för att få lite sol och sen på kvällen blir det häng med Ida och kanske Heli. På lördag är det farmen avslutning. Det blir spännande som vanligt :)

Hem ljuva hem :)

Nu har jag tagit mig hem från skåneland. Har haft jätte kul. Men det är alltid skönt att komma hem igen, och slippa sova på golvet ;)
På torsdag tog vi det lungt och satt bara hemma hos Camilla och Henke och surrade.
På fredan blev det lite shopping på dan. Lyckades fynda två par jeans, två t-shirtar och ett linne för ca 470kr. det var inte illa. Men jag känner att jag borde nog rensa lite i garderoben innan jag stoppar in det. På kvällen blev det lite drinkar och en sväng ut. Lite mysko ställe vi hamnade på så vi blev inte där så länge.
På lördan sken solen så vi tog oss ut till Henkes föräldrars kolloni för lite solning. Lyckades som vanligt bränna mig men det brukar ju bli brunt efter ett tag. På kvällen for vi till Lomma på fest. Lite annorlunda människor än vad man är van vid men kul hade jag :)
Igår var en riktig slöar dag. Gick utanför lägenheten en gång för att ta mig till ica. Man behöver sånna dagar ibland också.
Och idag har jag bara flygit hela dan.
Ikväll blir det bio (Sommar med Göran) med mamma och Maria. Imorgon är man barnvakt åt trollungarna så det blir lite bad. Sen på onsdag börjar jobbet igen. Veckorna går så fort.
RSS 2.0