"Det blir ju 3 veckor mindre mc-körning för mig"

Tack vännen. Det känns bra att veta att man ligger på andra plats (eventuellt tredje beroende hur mysig katten är). Kanske tar med mig Junior och bosätter mig i stugan på björnvägen i sommar så att vi inte stör Ludde och hans Harley när dom ska umgås ;)
Dom är riktigt snabba på fuji måst jag säga beställde bilderna i förrgår kväll och idag fick jag hem halva beställningen, så nu är dom korten sorterade ialla fall. Måst vänta på andra halvan innan det är dags att stoppa in dom i albumen.
Boxning igår, så träningsvärk i armar, axlar och bröstmuskler idag.

I helgen ska jag vara barnvakt åt Jollisen. Så jag, hon, mamma och pappa far till Öjebyn en sväng imorgon. Håller tummarna på att hon sover hela natten sen till på söndan. Men hon brukar ju vara snäll så :)

Då gör vi ett nytt försök.

Med dom här jävla bilderna. Ska vara snabb nu att fara till Maria och till mamma och få dom sista så att dom inte försvinner igen för då kommer jag börja gråta.

Jobbat hela helgen så idag har det inte gjorts många knop. Har klippt till skummgummimadrassen som jag (någon gång i framtiden) ska sy ett överdrag till så att vi kan ha den på lådan i köket. Måste nu alltså hitta mig nå fint tyg och få ett il och dra fram symaskinen, det är mycket som ska klaffa för att det ska bli gjort.
Nu är äntligen köket klart på jobbet. Så i fredags fick jag komma in tidigare och putsa fönster och packa upp saker, riktigt fint blev det. Skönt att få ha ett kök igen och slippa korridorhänget vi har fått göra i en månad.
Blev bjudna på våfflor hos Frans och Mia igår. Jävlar va gott det var, med sylt, grädde och glass. Mätt var man då när vi gick därifrån. Blev en snabb middag eftersom att Luddes taxi kom och hämtade han 18:45. Så nu är de bara jag och katten igen i 1½ vecka.
Drömde att jag och Camilla blev kidnappade inatt, mycket märklig dröm var det. För det var inte så att vi direkt gjorde nå motstånd utan vi följde glatt med. Mina drömmar är inte alltid normala ;)

Nä nu är det dags att börja göra någon mat. Måndags träning idag, det kommer att vara skönt imorgon :P

Uppe med tuppen.

Ibland måste man tydligen vara det fast man är ledig, 07:00 var det bara att kliva upp. Men förhoppningsvis tar jag mig i kragen idag och gör färdigt uppdrag 2 i Medicin 1 & 2, tänkte göra det igår men som vanligt så kom det annat roligt emellan men jag hann i alla fall läsa mer än halva det vi skulle så det är inte så mycket kvar nu.

Har konstaterat under veckan som gått att vissa människor oroar sig för saker som inte alls behövs oroas för och jag kan verkligen inte förstå varför. Lika bra att hålla sig hemma så att inget kan hända. Ja jag vet att jag kanske inte är rätt människa att säga nå med tanke på att jag oroar mig jävligt sällan men det känns bara som slöseri med tid.

Kvinnlig intuition

Börjar tro mer och mer på att den faktiskt finns.

Igår stod bowling på schemat med några från jobbet. Banan lutade, kloten for inte riktigt dit vi siktade och vi misstänker att dom hade magneter under käglorna, men annars var det bra ;) Nä jag ska ju inte klaga med tanke på att jag faktiskt vann över tjejerna (sen att det bara var med nån poäng det räknas inte). Killarnas resultat ignorerar vi helt totalt eftersom att vi misstänker att dom på något sätt lyckades fiffla med poängräknaren, det finns ingen annan förklaring till att dom fick så många mer poäng än oss. Maten var helt okej, efter vi suttit och surrat ett tag drog vi vidare till Boddan och satt där och surrade. Blev som vanligt lite längre än vad som var planerat men har man trevligt så har man.
I vanlig ordning glömde jag kameran hemma.


"Här ska sovas länge"

Har sovit som en kratta hela helgen när jag har jobbat så jag tänkte att idag minsann när jag är ledig skulle jag sova länge. 06:50 hade jag tydligen sovit färdigt så det var bara att kliva upp och göra nån frukost.

Helgen har varit lugnt. Var med Luddes famillj på en restaurangi Lule i fredags och firade Lasses moster som fyllde 75. Mätt var man när man gick därifrån, efter det blev det tårta hos Dennis som fyllde 30.
På lördan jobbade jag hela dan sen till Magnus för att fira han i efterskott, alla andra fick smörgåstårta medan jag och barnen fick varmkorv, kommer nog aldrig lära mig att äta smörgåstårta.
På söndan sålde jag min pärla på timmarna. Måste ha varit snabbaste bilaffären hittils, dom kom hit tittade på bilen snabbt tog nycklarna och for iväg. Så nu har vi bara två bilar igen :)
Igår var det måndagsträning på schemat, alltså det här med att vara borta två gånger på rad funkar inte, man är ju helt jävla död efteråt. Så nu måste jag försöka hitta nån som vill byta min kväll på måndag så att det inte blir nå glapp igen.

Plugghäst?!

Fy fan. Lämnade in uppgift 1 på Medicin 1&2 idag, bara 12 dagar i förväg. Förhoppningsvis får jag börja med uppgift 2 nu också så att jag kan få bort kursen här så fort som möjligt det skulle vara riktigt skönt.

Var igår och köpte mig en ny vit fara. Så nu är det dags att säga "Hej då" till min pärla, Maria säger att det är en skrothög men jag väljer att inte lyssna på det örat. Tycker att hon är ganska så elak.
Men rattmuffen och klädseln ska då få flytta in i den nya bilen :)

Var lite för snabb.

Efter att ha mejlat med min lärare så visar det sig att studivägledaren har gett mig helt rätt bok men däremot så dom jag läser kursen med har bytt bok men inte själva sidhänvisningarna (?!?). Jag trodde ju som att om man byter bok så byter man automatiskt sidhänvisningar och liknande så att det stämmer överrens med den nya boken man ska ha.
Men jag är ju inte lärare så vad vet jag?
Hon tyckte att även fast sidorna var fel så skulle jag säkert hitta rätt kapitel i boken, ja det kan jag men det är ju själva princip saken att ska man lära ut ur en bok så ska man väl kunna hänvisa till rätt sidor.
Har mejlat åt hon som är kursansvarig så vi får väl se vad hon säger imorgon då.

Kul.

Här skulle jag vara duktig och börja med Medicinkursen dan innan den sätter igång, kolla av läget lite och läsa så att jag ligger ett halvt steg före ialla fall, blir lite fundersam när dom skriver att vi ska kolla på bilden på s. 51 och i min bok finns det fan ingen bild. Spännande.
Studievägledaren på lärcenter måst ju ha anmält mig till fel kurs eller sagt åt mig att skaffa fel bok. Pucko.
Har mejlat åt läraren så vi får väl se vad hon säger, måst väl ringa åt lärcenter imorgon också och prata med den tanten.
Lite störande.

Räddande ängel.

Morgan våran egen lilla bensin ängel :)
Lyckades för första gången få soppatorsk i fredags. Kan ju säga att jag var måttligt nöjd och jag skyller allt på Luddes bil som varken har en fungerande bensinmätare eller en varningslampa som tänds när det är 10 liter kvar (som dom flesta bilarna brukar ha).
Jag, Ida och Sabina var och plockade upp Heli efter jobbet och skulle åka och handla innan vi begav oss mot Skogså. Jag tyckte väl att bilen hoppade lite konstigt på vissa växlar men tänkte att den är väl bara lite konstig idag. Vi passerar en stackars man som står med varningstriangel, varningsblinkers och motorhuven öppen jag konstaterar att jag tänker då minsann inte stanna (tror att jag i vanlig ordning fick in ett svärord också) för det är ju inte så att jag kan hjälpa den stackars mannen.
Kanske 200 meter därifrån dör volvon!
- Det är KARMA! Hördes det så fint ifrån baksätet.
- Biljävel! Hördes det så fint från förarsätet.
Det är ju en jävla tur att Morgan bor i Lule och att han var hemma, annars vet jag inte riktigt vem vi hade ringt eller om vi så fint hade fått knata till närmaste bensinmack.
Tack Morgon för att du räddade oss!
Självklart gick djungeltrumman (Maria) väldigt fort så jag fick några upplyftande kommentarer via sms. Riktigt snällt.

(bilden är snodd från Heli)


Förutom det lilla missödet så var helgen riktigt bra. Vi tog det bara lugnt, åt (alldeles för mycket), satt ute vid elden, skottade lite på gården, tog en promenad i det sköna vädret och bara var. Flera sånna till folket.

Klockrent:
Ida springer runt som en yr höna i huset.
Heli: -
Vad letar du efter?!
- Mina täckbyxor!
- Ja, annars så har du ju på dig dom!

Det är inte alltid lätt vännen ;)

Hade med mig kameran men det blev ändå inte så många kort.
RSS 2.0