41:35

slog inte min tid förra året men det är ju svårt att slå om man inte joggar hela tiden. Får satsa nästa år istället. Jag och Priscilla hade ju tänkt promenera hela vårruset men vi varvade promenad med lite jogg. Det var grymt skönt att få röra på sig. Måste ta tag i mina promenader igen. Solen sken i fredags men det blåste ju nästan orkan i Lule så det var skönt att banan var dragen inne i stan där det blev lä. Höjdpunkten var självklart picknicken i slutet som alltid ;)

Kan hända att jag är lite bitter över att det i helgen ska vara strålande sol och värsta sommar värmen när jag jobbar, och jag blir ju inte gladare av att tänka på att jag egentligen skulle ha varit ledig. Jag får tänka på extra pengarna jag tjänar stället.

Nu är revbenen på Suzies provade och dom var helt klart värt pengarna. :)

Värsta klippet.

Drog med mig Sandra på skokanonen på morgonen och gjorde värsta klippen på skokanonens utförsäljning, tre par skor för 320 kr. Det tyckte jag var riktigt bra gjort. Sandra, som egentligen bara följde med som sällskap, lyckades också hitta sig tre par skor. Till Dennis stora förtjusning fick hon med sig ett par uggs hem ;)

Passade på i måndags, när Ludde hade farit till Eksjö, att bygga ihop en av byraåerna vi köpt på IKEA. Det är nå magiskt med IKEA möbler, vi kan bygga ihop dom tillsammans men det brukar inte vara några speciellt glada miner när det är färdigt byggt. Så för husfridens skull är det bättre att bygga själv.
Lyckades även få sålt våran gamla byrå dan efter. Riktigt bra.

Har även blivit av med Medicin boken för samma pris som jag köpte den för, det var inte illa.

Imorgon blir jag bjuden på middag på Suzie Q, har längtat några veckor nu. Tänkte pröva på revbenen den här gången, håller tummarna på att det är lika gott som biffen :)

Kvinligt & Manligt

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x ] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Ja, jag är lite lätt uttråkad.

Snart grilldags hos Frans och det har slutat regna. Det finns hopp för helgen :)

Förvirrad

Var på möte i tisdags om att våra lägenheter kanske ska göras om till bostadsrätter. Jag vet inte riktigt om vi är så jättesugna på det, i alla fall inte jag. Dom skulle ha lite väl mycket för lägenheten sen påstod karln att om vi sålde skulle vi få ut mer, men jag har lite svårt att se det eftersom att han hade gått efter priserna inne i centrum och det här är inte centrum. Sen stämde ju inte riktigt siffrorna vi fick utan det var väl nån glädje kalkyl från hans sida. Mycket att tänka och fundera på, blir nå till möte snart så vi får väl se vad som händer.

IKEA svängen gick bra och vi fick med oss allt på listan (och självklart någon liten pryl till). Det gick på lite mer än vad jag hade tänkt i alla fall men nu har vi ju som nästan allt vi behöver :)

I morgon blir det en sväng till Lule så Ludde får ut sina skyddslinser efter operationen, och om allt har gått bra så behöver han inte glasögonen nå mer.

Hoppas på strålande sol och värme bölja i helgen så jag kan börja jobba på min bränna till bröllopet i början av Juni. Vill som inte blända alla andra gästerna.

Godkänd

Medicin kursen är färdig och jag är godkänd! Gud så skönt. Behöver jag inte fundera nå mer på det, nu är det bara att ta tag i dom andra kurserna till hösten, så är jag förhoppningsvis färdig till slutet på nästa sommar.
Barnvagn är beställd och kommer i början av Juli. Ludde påstår att han aldrig får vara med och bestämma så han fick bestämma färg plus att han har som uppdrag att fixa skötväska. Kan hända att jag får stå där med nån snygg kammoväska men men.
Imorgon IKEA!

Dygnet

Ska börja med att säga att alla andra har helt fel.
Så här är dygnet egentligen indelat:

Natt - Börjar ju självklart från 24:00 och är till 04:00
Morgonkvisten - Är från 04:00 till 07:00
Morgon - Är från 07:00 till 10:00
Lunch - Är från 10:00 till 12:00
Förmiddag - Är från 12:00 till 16:00
Eftermiddag - Är från 16:00 till 19:00
Kväll - Är från 19:00 till 24:00

Mycket enkelt och väldigt logiskt när man tänker efter. Jag menar hur kan förmiddag vara innan lunch?! det hör ju vem som helst att det ska vara innan middan och eftermiddag är ju tiden efter man här ätit middag.
Undrar vem jag ska lägga fram det här förslaget till så att det går igenom.

Prov imorgon. Första provet på 7 år och jag har samma rutin som innan: Rå plugga sista dan och hoppas på att det håller i sig under provtiden.
Håll tummarna.

Första mötet.

Ett stort grattis åt Ida och Birger som fick sin son 1 Maj :)
När jag och Ludde ändå var och drällde runt på sunderbyn i fredags passade vi på att kila upp och träffa dom lyckliga föräldrarna och lill pojken.

Det är svårt att fatta att någon kan vara så himla liten.
Vi gjorde två första möten igår, först med Ida och Birgers pojk sen med våran lill Humla. Vi har ju som varit helt inställda på att den ska komma 22 September eller möjligtvis lite senare kanske i början av Oktober någon gång. Men tydligen hade den tänkt komma den 12 September, lämpligt på Luddes 30 års dag. Jag skulle ju inte vara helt förvånad om den bestämmer sig för att komma då, varför ska han ha en egen födelsedag när inte jag har det?

Man blir ju lite lätt schizo av det här vädret. Igår strålande sol och jätte varmt i luften, idag vräker det ned snö. Om det bara kunde bestämma sig så hade det ju varit lungt istället för att hålla på på det här sättet.
Nu är det muntliga förhöret inbokat, nu måst jag bara sätta mig ner och plugga som fan för att det ska sitta. Jag har inga större förväntningar på nå grymt betyg i den här kursen utan hoppas att jag kan lyckas charma läraren så att jag ialla fall får ett godkännt.

Nä nu har Ludde lyckas ta sig upp ur sängen, själv har man varit vaken sen åtta och börjar bli lite uttråkad så nu är det dags att störa han lite :)
RSS 2.0