Bring it on!

Nu jävlar. Stegräknar tävling med Loba i två veckor från och med imorgon. Och jag hade inte tänkt att förlora. så nu är det bara ut och samla steg. Har redan fått med mig Sandra som stegjagar vän, så det här kommer att gå bra. Loba var den enda som vågade ge sig in i leken med mig ;)

Fy fan. Kring fem imorse ringer Luddes jobb mobil, han har värsta militärfanfaren som ringsignal. Dom hade nått övningslarm så det var bara för han att ta på sig kläderna och fara iväg.
"- Skönt" tänkte jag, "nu kan jag somna om och sova 1 timma till innan min väckarklocka ringer"
Men jag hade inte riktigt räknat med att terrorist katten nr 1 skulle vakna och gå runt i köket och jama i 45 min innan han kom och la sig igen. Han var mycket gratis i morse. Så en kvart extra sömn fick jag. Man tackar. Sen när väckarklockan ringde hade han hunnit somna om och kollade på mig som om jag var dum i huvet som hade råkat väcka han.
Det är tur att han är söt ibland.

Att dom forsätter att diskutera om dessa tre semester perioder. Jag trodde att allt var klappat och klart och att det inte blev nått av det, men nu ska dom tydligen ta ett nytt beslut nu den 8 Mars klockan 13. Kan nån bara förklara för mig hur dom hade tänkt sig att man skulle kunna spara in pengar på det?
Blir inte klok på det här. Jag kan inte tänka mig att dom kommer att spara in så mycket på det, jag menar alla måste ju ändå ha semester och dom kommer va tvungen beställa in precis lika många vikarier.
Men dom kanske har tänkt på något helt annat sätt, vad vet jag?!

Nä nu ska jag fixa stegräknaren!


Terrorist katten

Då var man här.

Precis som alla andra (fast lite efter) har man nu lyckas skaffa sig en blogg :) Får väl se om jag lyckas komma på hur allt funkar.

Igår blev det utgång. Först for jag och Ida hem till Heli och satt och surrade ett tag om allt och ingenting. Det kändes väldigt bra. Sen drog vi vidare till Ulrika där Cattis och resen höll till. Det blev mys party under earth hour med värme ljus. Lite svårt att hitta saker men flaska hittar man alltid ;) När ljuset blev på slaget igen så blev det singstar. Jag är mycket glad över att man inte riktigt hör sig själv när man skrålar så där. Låter nog inte så vackert. Men kul är det.
Lite twister spelades också, jag tror ju att jag är vigare än vad jag egentligen är. Men inga större olyckor hände ju :)
Sen drog vi ut på ICE.
Kan som inte riktigt förstå hur vissa människor tänker ibland. Citat från kön: "Men alltså om vi trycker på lite gran så släpper dom in folk fortare. Jag vet det" A jo säkert hörredu.
Det gick inte så mycket fortare kan jag ju meddela. Jävla puckon. Kan även bli lite less på att man måste hålla kön så pass länge när det nästan är tomt där inne. Men likförbannat så står man ju där snällt och väntar.
Kom ganska mycket folk i slutet. Träffade gamla människor.  jag tror helt ärligt att jag har lyckas ta död min lilltån. Så jävla ont. Men man får ju skylla sig själv om man drar på sig klackiskor som man inte är van att gå i. Är så jävla bekväm utav mig. Ida var snäll och bytte ena skon med mig så vi gick som två gimps på vägen till frasses. Men det är sånt man får ta :)
Träffade gamla människor på frasses också. Nästa fest är inplanerad får se om han kommer ihåg ;) Blev mycket lat utav mig på frasses så det är tur att man har en kusin som är vaken hela natten. Magnus fick komma och leka taxi hem till Ida. Somnade nog ganska så fort vi kom innanför dörren :)
Det är sånna här gånger man hade velat bo närmare stan. Men då är det bra att Ida har en skön soffa som brukar stå och vänta på mig :)
Mådde ju inte direkt toppen på morgonen. Huvudet kändes tre gånger för stort. Men det var bara på med kläderna och gå och möta upp Heli för en bakispizza så att man vaknade till liv igen. Sen har vi inte gjort många knop. Gick upp till Heli och glodde på tv ett tag innan det var dags att dra sig hemmåt.
Nä tjejer, detta får vi göra om :)

Två dagar kvar på jobbet sen blir det ny arbetsplats igen. Det kommer nog att gå bra. Maria blev måttligt nöjd då jag informerade henne om att vi kunde ju dela skåp igen, eller om vi inte gör det så måste jag ta tillbaka mina arbetskläder hon fick. Så är det här i livet :)

Nä nu tror jag att det räcker för idag mina vänner.
The Gimp Shoes (syns inte på bilden men det vänstra skon har lite högre klack än den högra)
RSS 2.0