"-Titta det är hur mycket plats som helst för motorcykeln"

Det jag blir lite förvånad över är att Ludde faktiskt lyssnade på mig och Malin. Sen att motorcykeln inte tog sig runt grinden och att den fastnade på en sten det var ju inte riktigt våran plan. Det hade ju kunnat gå. Jag och Malin tänkte att vi kunde ju bara ta tag i pakethållaren och lyfta lite tills Ludde informerade oss om att motorcykeln väger ju typ 300 kilo. Men efter lite trixande, upprörda röster och lite puttande så kom den ju lös. Fick skippa idén att ha med den på korten vid fortet, den fick vara med vid klätterväggen istället. Det blev lite klättrande för att ta oss till en avsats en bit upp vid klätterväggen, vi överlevde ju :) Att ta kort med Malin är ju som ett litet äventyr i sig.
Men det är helt klart värt allt, korten kommer att bli grymt bra och man får lite annorlunda än vad alla andra har.

(www.mkfocus.se)

- Några frågor på det?!
- När du dricker vatten genom snabeln smakar det snor då?
Älskar den repliken!
Ice age 4 var helt klart lika bra som alla andra filmerna. Man blir aldrig besviken när det gäller barn filmer.
Sids mormor var ju helt klart bäst (kan hända att man associerar henne till riktiga människor också när man har det jobbet man har). Men jag fortfarande inte alls impad över 3D, Melissa och Emmy tyckte däremot att det var helt amazing. Tycker bara inte att det är värt dom extra pengarna. Kunde lika gärna ha bara betalat 80 kr och sluppit glasögonen.

Segråttor.

Ringde till försäkringskassan idag för att höra hur det går med min havandeskapsansökning (börja känna mig en gnutta stressad eftersom min plan var att gå om 2 veckor och jag har inte hört någonting alls, känns som om man vill ju ha lite framförhållning). Dom har börjat handlägga och skickat förfrågan om årsinkomst på mig till kommunen, och kommunen har haft på sig tills idag (!!) att skicka tillbaka det till dom. Så det var bara att ringa löne och höra vad dom pysslade med, jo hon hittade pappret och skulle fixa det nu på en gång. Då tänker jag: Varför vänta in i det sista när man ska skicka in sånt där?! och jag fattar ju själv att dom inte bara har mitt papper att skicka in utan att dom har massor med annat att göra, men ändå. Tänk om jag inte hade ringt, då är det ju inte så säkert att det hade blivit inskickat idag. 
Puckon.

 Midsommar firades i vanlig ordning i Holsvattnet med hela klanen. Robins arbetskamrat och flickvän kom förbi och sov fredag till lördag, Marika med familj och farmor kom förbi på lördan och åt middag med oss. Efter middan drog vi fram krocket spelet. Fattar fortfarande inte vad det är för fel på klubborna, dom jag har funkar himla dåligt. Kom tvär sist första spelet (kan ju bero på att jag fick börja om ett x antla gåner) och andra spelet lyckades jag slå Melissa (8år). Man får vara glad för det lilla :)
Jag, mamma och Maria nötte Scrabble på kvällarna. Maria vann varje gång, men jag kan tycka att det är lite fusk eftersom hon har nött Word Feud och kan alla konstiga knep. 
Fy fan va mycket mygg det är där i år. Det var nästan så att man blev bortburen om det inte blåste, man såg från fönstret mot altan hur dom bara väntade att få gå till attack när man gick ut.

Stugbygge på G

Jollisen på promenad med sina favoriter

Midsommarstång bygge

Kan tänkas att Ludde har brännt sig

Tv-mys


Ikvällo blir det bio med Melissa och en kompis åt henne. Ice Age 4 är det som visas, det kan ju inte annat än bli bra :)

Malin är hemma under veckan så imorgon blir det att fotas och eftersom hon har någon förkärlek till Rödberget så tar vi oss en promenad dit upp ;)

SEMESTER!!!

Har faktiskt inte varit alltför jobbig med mina arbetskamrater idag. Har bara påminnt dom lite då och då under dagen :) Så nu har jag semester i 2½ vecka sen tillbaka och gästspela i tre dagar och sen förhoppningsvis får jag ledigt igen.
Försäkringskassan är ju inte dom snabbaste på att svara så jag har inte fått något beviljat än men med tanke på att alla andra får så borde det ju inte vara några större problem.

Imorgon blir det att packa in sig alla i bilen och dra till stugan under midsommar och än så länge så ser det ut som om det kommer att bli bra väder. Bara att hålla tummarna så att jag någon gång lyckas få lite färg på den här kroppen.

Portad.

Junior har blivit portad från datarummet på obestämd tid. Kom hem i torsdags efter varit barnvakt hela dan och tänkte att jag skulle lägga mig och vila en stund, kliver in i datarummet och möts av två krossade krukor med blomjord utspritt på golvet och en katt som sitter bredvid och ser helt oförstående ut. Ludde säger att det är den andra kattens fel som sitter och hetsar på andra sidan fönstret men det spelar ingen roll.

Jag vet, jag är inte snabb alls på att uppdatera den här bloggen. Men jag gör mitt bästa :)
Bröllopet var fint och trevligt, mycket folk. Vi stannade nog sist av alla som skulle hem så klockan var väl närmare fyra när jag och Ludde landade i sängen. Lite synd bara att solen inte värmde mera, den var framme en stund på dagen men sen försvann den och så fort den försvann vart det kallt, men det gjorde inte så mycket vi höll oss för det mesta inomhus. Dennis och Sandra var riktigt fina.

Ett tappert försök till ett familjekort. Inte lätt att få alla barnen att stå stilla.

Grupptryckare

Fick en bild på oss ialla fall :)



Ludde samlar pluspoäng. När jag kom hem igår hade han varit och köpt den här:

Har pratat länge om att jag vill ha en sånn men dom jag har hittat har kostat en sådär 500 kr och jag är inte riktigt beredd på att lägga så mycket pengar på en sånn sak. Så idag fick jag med mig Maria och Joline och var och handlade blommor. Tyckte att det blev riktigt fint.

10 arbetstimmar kvar innan semetern!! 5 idag och 5 imorgon. Mina arbetskamrater kommer att älska mig när jag har nedräkning imorgon :)

- Har du sett hur du ser ut?

- Ja.
- I en spegel?!

Ibland är det väldigt rart med en storasyster som säger vad hon tycker och ibland önskar man att hon kom med ett filter. Tydligen såg jag ut som en strandad val men jag intalar mig själv att dom inte lyckades fixa hela synfelet med operationen.
Skolavslutning idag. Tycker lite synd om dom då termometern knappt visar 10 plus och det regnar från och till, men studenterna på vagnarna verkade inte bry sig värst mycket dom hade nog annat att tänka på :)
I år är det 10 år sen vi gick ut nian, jävlar vad tiden går fort. Det är skrämmande och fortare kommer den nog gå.

Imorgon blir det bröllop i Kalix oxh jag har försökt få lite fusk färg med brun utan sol. Men jag började nog lite för sent för att det ska ge någon större effekt så jag får helt enkelt blända människorna. Får hålla tummarna för att andra inte heller har hunnit fusk sola så mycket ;)

Finbesök

Hade fin besök av Ida och Bill i måndags. Ludde och Bill blev genast kompisar. Kan hända att Junior blev en gnutta avis så han var snabb och klämde in sig under filten. Ingen utav dom såg ut att lida alltför mycket.
Självklart åkte man på en förkylning. Men det är en sån där snabb en (hoppas vi) för till helgen har jag inga planer på att vara förkyld. Känns inte helt okej att sitta och snora och nysa under ett bröllop.

10 arbetsdagar kvar till semestern och idag kan jag bocka av en så egentligen är det bara 9 dagar kvar. Kan hända att en av mina arbetskollegor börjar bli lite less på mina nedräkningar, men man måst ju kunna glädjas åt andra ;)

Sista helgen

Ida går jag på mitt sista helgpass innan semestern. Den här helgen kommer bara att schvissa förbi. Sen är det bara 10 arbetsdagar kvar tills semestern börjar. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir en varm sommar för här ska njutas :)

Nu är alla utom två blommor omplanterade. Förhoppningsvis får jag fingrarna ur och gör dom plus putsar fönstrerna på måndag eller tisdag. Hade inga planer på att stå och balansera på en stege i slutet av sommaren.
RSS 2.0