Planer

Jag och Jens har planerat. Om han vinner 99 miljoner ska ha öppna en biljard/dart hall och jag ska få starta ett fik i hans lokaler, och om jag vinner 99 miljoner ska jag öppna ett fik och han får öppna biljard/dart hall i mina lokaler. Det tyckte jag lät som en riktigt bra plan. Nu gäller det bara att börja spela på lotto så drömvinsten blir min någon gång.



Massor med vuxenpoäng åt mitt håll tack. Nordea ska ringa upp mig så jag får boka in en tid och prata pension. Jag vet att jag borde ha gjort det för ett bra tag sen men pensionen känns så himla långt borta. Men ju snabbare man börjar spara desto mer pengar kan man ju leva för sen.

25.

Jaha då fyllde man år igen då. Gud vad allt går fort. Födelsedagen har spenderats på jobbet, men det gick lika bra det. Men imorgon blir det lite kaffe och kakor :)

I fredags hade vi avtackning av Siw på jobbet. Det var ett himla ståhej med smörgåstårtorna, fick vara tre stycken för att få över ena av dom från plåten till en bricka så att den skulle rymmas i kylskåpet. Den såg lite lätt mörbultad ut när vi väl var färdiga. Men tydligen gick den att äta ialla fall. Det var riktigt trevligt. Hon blev jätte glad över presenten. Vi allihopa fick varsitt tennarmband av henne och det hade vi då inte räknat med, gud vilket jobb hon måste ha lagt ner med tanke på att vi fick och alla på fyran fick och alla som är långlediga fick också så hon måst ju ha gjort en 23 stycken. Inte illa. Alla fick olika färger. Det var väldigt fint gjort av henne. Vid halv elva tiden började våran fest tackla av och dom flesta drog sig hemmåt, så vi tappra 5 som blev kvar fick gå till aktivitetsrummet där ettan hade fest för Bea som fyllde 30.
Jag tänkte att jag bara skulle följa med ut en sväng, ta en cider och sen cykla hem eftersom jag började sju på lördan. Jag drack bara en cider ute men poff sa det och plötsligt var klockan halv två. Jag lyckades ignorera en stund att jag skulle upp och jobba men lite sömn måste man ha så det var bara att hoppa på cykeln och ta sig hem. Är lite ledsen över att jag inte bytte bort första halvan av passet så hade man kunnat stanna längre. Väldigt kul hade vi fast det inte var så många på dansgolvet, man har inte roligare än vad man gör sig helt enkelt.
Segt att ta sig upp på morgonen, men är huvudet dumt får kroppen lida. Var inte bakis men kroppen behövde nog mer sömn. For till farmor på timmarna för hon skulle koka palt åt oss, gick och la mig på soffan sen när jag vaknade upp 1½ timma senare var det bara att sätta sig vid dukat bord. Tack så mycket :)

Grannarna är verkligen söta. Anneli knackade på idag och sa att dom har tänkt på mig under julen och om jag nu funderar på nå, eftersom hennes man var gruppen Ludde bytte av, eller om jag bara vill surra så är det bara att komma och knacka på. Frans, Ola, Alina, Larssa och Marie har sagt precis samma sak; Ring bara eller kom förbi så hjälper vi dig om du behöver. Det värmer att höra sånt, speciellt då man inte har umgåtts så jätte länge med dom.

4 dagar kvar nu.

Har haft katten ute på promenad idag. Imorse när jag skulle till jobbet smet han, så när jag kom hem tog jag på han selen och gick ut en sväng. Det tog väl 2 min innan han placerade sig vid ytterdörren och kollade bedjande på dörrhandtaget. Kanske lite för kallt.



Great minds thinks alike

Jag och Maria har tydligen tänkt väldigt lika om våra presenter i år. Jag var och skulle köpa hennes present nu på dan men den var slut så jag sa åt henne att hon får den mest troligt på söndag istället, det var ju som inga problem tyckte hon för hon skulle också kolla om min present fanns på stan. Jag började ana lite oråd när hon kom och sa att min också var slut och att dom kanske skulle få in den idag eller imorgon.
- Jasså det säger du. Var det så att dom kanske skulle få in dom vid 14 tiden idag?!

Jag tycker att det hade varit ganska roligt om vi hade köpt dom åt varandra och öppnat dom samtidigt. Det är ju nästa så att vi kan gå tillsammans och köpa dom så kan man få peka ut vilken man vill ha :)
Nu är första kalaset avklarat, bara måndag för vännerna kvar, sen är januari firandet avslutat.
Fick bra presenter:
* En lykta
* En piassavakvast
* Gardiner
* Pengar
* Spel
* Ett armband
* Blommor

Jag har gjort ett klipp idag. Har gått och spanat på ett par skor sen i sommras på Euroskor men eftersom jag inte riktigt tycker om att köpa skor så tyckte jag att 500 kr var lite för dyrt. Jaja, dom kommer kanske på rea snart, har jag tänkt. Och mycket riktigt, idag hittade jag dom till halva priset. Så ett par finskor för 250 kr är ju inte direkt någonting att disskutera om så nu har jag fått hem dom. Man ska inte vara så stressad när man ska köpa saker. Antingen kommer dom på rea och gör dom inte det så hittar man alltid något annat.

Vin & Fruktsallad

Kankse inte en vanlig kombination men äter man inte smörgåstårta så får man helt enkelt ta något annat :) Det gick ju ner så det var inget fel med det alls.
Har varit på jobbet ikväll och fikat upp pengarna som blev över när vi avtackade Christine. Satt bara och surrade några timmar, riktigt trevligt. På fredag blir det att avtacka Siw som slutar som chef, då blir det smörgåstårta än en gång, nån gång kanske jag ska lära mig äta det men det är så mycket konstiga saker (eller kanske inte konstiga men saker jag inte har ätit) i dom så det tar jag sen någon gång när jag blivit äldre. Har fått höra att 40 tydligen skulle vara någon sorts vändpunkt i livet så jag satsar att jag då kanske kommer att prova. Jag och Jens jobbar kväll på fredag så det blir att smita ner en sväng när alla har lagt sig och sen då man har slutat kan man stanna en stund. Priscilla försöker få med mig på Bodensia för en cider sen men vi får se hur det går, jag börjar ju 7 dagen efter och än har jag inte glömt hur det gick sist jag drack och skulle upp och jobba sen.

Nu har jag äntligen fått fingrarna ut och fått upp jullådan till vinden. Är glad över att vi har en hiss i ena uppgången för det var lite små kämpigt måste jag säga.

Imorgon blir det kalas här hemma för släkten. Det är första gången det är min tur att ha kalaset annars har vi haft  tur att vi lyckas mygla in oss hos mamma och pappa, men förra året var vi hos Maria och eftersom hon är lite lätt stor nu så orkade hon inte så då föll det på mig. Har faktiskt hunnit städa idag så att det ser bra ut här hemma igen. Tänkte att jag skulle försöka hålla det så här tills Ludde kommer hem.
Nu är det ju bara 1 vecka kvar, Gud vad allt har gått fort, snart har han ju gjort halva missonen. Inte dåligt.

Vet inte riktigt vad katten har fått för anfall för han leker med råttorna, inte varje dag man ser han så aktiv med sina leksaker. Brukar ju vara mest van att se han ligga och sova på lite olika ställen och när man väl kastar något åt han så tittar han på råttan och tittar på mig som om jag vore dum i huvudet.



Nä nu kanske det är dags att gå och sova så att man hinner få lite sömn.

Hustomtar

Blev lite fundersam när jag kom hem idag. Trappen var sopad, men jag tänkte att wiksténs kanske fått för sig att sopa den, när jag tittade in genom fönstret såg jag att det var tänt i datarummet när jag var ganska säker på att jag hade lämnat tänt i vardagsrummet. Jaja, jag kan ju ha varit förvirrad. När jag kommer in och tänder i köket så ser jag att jag fått nya gardiner och nya dukar på bordet. Då gick det upp ett ljus, jag skulle få dom gardinerna och dukarna av mamma och pappa i födelsedagspresent så dom hade tagit med sig Maria och Marika och fixat iordning allt. Det blev riktigt fint, och jag blev riktigt överraskad och glad :) Dom hade även varit snälla och plockat ur diskmaskinen och tömt soporna. Tack så jätte mycket!!



Nu är Zumba testat och det var ingenting för mig. Man kände sig som ett järnspett helt utan koordinationssinne. Det är säkert bra för dom som kan och jag vet att man måste prova flera gånger för att komma in i det men det känns som om man antingen har lite rytm i blodet eller inte, och det var något jag inte fick.

Tjejkväll igår med ansiktsmasker, wii fit, vin och massor med surr. Riktigt kul. Enligt wii fit är jag 35 år, det kan jag ta med tanke på att jag blev yngst. ;)
Hyrde The Blind Side idag. Riktigt bra film, det var sådär att jag önskade att den aldrig skulle ta slut. Ni som inte sett den måste hyra den.



Ida flyger :)

Trött

Det spelar som ingen roll när jag går och lägger mig, jag är aldrig pigg då klockan ringer 05:00. Jag tror att jag har någon psykisk spärr som säger att det inte riktigt är okej att kliva upp den tiden.




Ser du Ludde jag ljög inte för dig. Han trodde inte rikltigt på mig igår när jag sa att jag dragit in cykeln i vardagsrummet, sen lät han inte sådär jätte imponerad över det heller. Han sa att han skulle snart komma hem och styra upp allt. Jag tror att det kommer att gå lättare att trampa nu när det fått tina lite :)

Idag blir det att prova på Zumba, får se hur det går nu då.
Sen ska jag ta mig till Lule för att ha tjejkväll hos Ida, vi ska äta middag, dricka lite, lägga lite ansiktsmasker och bara ta det lugnt. Det kommer nog bli riktigt mysigt.

Konstigt.

Hittade det här fotspåret igår när jag och Sandra var ute på promenad.



Då undrar jag: Vem fn går i tåskor på vintern?! Borde inte det vara jätte kallt och framförallt obehagligt?!

Igår blev första fikat för januari avklarat och idag står det andra på schemat. Det här med att inte äta så mycket gosaker spricker fort den här månaden. Men sen har vi ju bara mitt, Marias och mammas kvar den här månaden, sen blir det en lite paus och sen tar vi Magnus i februari, mycket bra planerat.

På fredag ska jag och mamma prova oss på Zumba. Får se hur det går. Mamma hade klivit upp sju idag för att dom släpper passet idag, 14 min över sju var det fullbokat, mamma lyckades få det sista passet. Helt sjukt.

Kvastjävel.



Så går det när man ska vara duktig och sopa och skotta. Så nu har jag bara en halv kvast, det blir en mycket bra arbetställning. Ska köpa mig en ny men det får faktiskt vänta tills lönen kommer in på kontot, bara att hålla tummarna för att det inte snöar så mycket innan dess. Annars får jag väl leja någon mini människa till att sopa :)

Helgen har spenderats på jobbet så det har inte hänt något spännande alls.
Idag är det månadg och det betyder core och cirkelträning (functional station challenge) och det i sin tur betyder en jävla träningvärk dagarna efter. Men jag tänker att det borde ju gå lättrare och lättare för varje gång :)


Dags för soffan en lite stund innan middagen

-27

myggfritt på morgonen när jag tog cykeln till jobbet. Bet lite lätt i kinderna men det är bara att pälsa på sig.

Telefonsamtal.

Melissa 6 år har fått en egen mobil. Först ringde hon under dan så att jag skulle få hennes nummer, sen under kvällen fick jag ett till telefonsamtal:

- Hej det är jag Melissa.
- Hej Melissa.
- Jag tänkte om du skulle kunna komma och hämta mig på onsdag.
- Jag måste kolla om jag jobbar. När ska du ha hämtning?
- Vid 10 över 1 blir bra.
- Jag jobbar kväll då. Vars ska du?
- 10 över 1 blir jätte bra.
sen hör jag Marika i bakgrunden säga att hon måst ju berätta vad hon tänkt att vi skulle göra.
- Jo, jag vill att vi åker till badhuset.
Jag tycker om att hon bara antar att jag förstått från första början att det är dit hon vill. Söt ungen :) Får ta henne dit någon annan dag.
Förstå vad barnen får mobiler tidigt nu, jag fick min första sommarlovet till åttan och det var ju enbart för att Maria fick en då. Men så är ju utvecklingen, mina barn lär väl få sin första samtidigt som dom lär sig att gå. ;)

Tog mig på step in ett tag. Det var ju som kanske en månad (om inte mer) sen jag var i gymmet och nog kändes det att det var lite tyngre än förut. Jaja, jag har varit duktig i veckan och hållt igång. Imorgon far jag och Maria på badet för att simma lite, hon tyckte att vi skulle simma i 40 min men vi får väl se hur länge jag ids. Det är ju astråkigt att simma, det ända man har att se framemot är att få hoppa i bubbelpoolen efteråt. Vi skulle få ta mammas relax biljetter så till och med att det blir lite fredagslyx mitt i allt :)

Dubbel träning = Dubbel träningsvärk

Jag och mamma slog på stort i måndags och gick först på ½ timmas core och sen på 1 timmas cirkelträning. Igår var kroppen (mest benen) lite lätt trötta (kändes som om någon bytt ut mina ben till två trästockar) men det gick ialla fall. Jag och Sandra fick oss våran promenad som vi pratat om så länge nu. Idag var det fan ett projekt att ta sig upp ur sängen, allt som man ska sätta sig på är för långt ner. Min plan var från början att ta mig till step in innan lunch men jag slutar nog ut det och tar en längre promenad till jobbet istället. Det hade som inte gett mig något med tanke på att varenda rörelse känns just nu. Jaja det är ju skönt att känna att man har gjort något ialla fall. Det var längesen jag hade så här ont.

Man måste bara älska barn och deras kommentarer. Fabians spontana reaktion när dom kom till Maria och Bamse mötte dom i dörren:
- Mamma den där katten ser ut som katten Gustav.
- Ja dom kanske är släkt du får fråga hon som bor här.
- Är din katt släkt med katten Gustav?! För han är ju också så där tjock.
Han är för bra den där ungen :)



Nu är håret klippt och fixat. Längesen jag hade så här kort men nu är det jämt ialla fall. Färgningen fick vi ta någon annan dag.

Luddes leave har blivit fram flyttad så han kommer hem en vecka tidigare. Det var ju jätte skönt men det som blev mindre bra var att allt blev framflyttat så istället för att han skulle ha 6 veckor kvar när hon for tillbaka från sitt andra leave så har han 9 veckor kvar. Det var väl inte riktigt vad han hade planerat men det går ju som inte att göra något åt det.
Men nu är det inte många veckor kvar, tiden har verkligen gått fort :)

Kampen mellan kvinna & man

2-1 vann vi den med. Sen att vi vann för att dom slapp lyssna på celine dion och för att det bara tog 10 min för oss att göra oss färdiga har ingen betydelse. Omgången dom vann tog lite längre tid.
Igår kom Frans, Johan, Annelis, Tess och Ingo förbi och åt lite tacos. Det var länge sen jag åt det känns det som, riktigt gott var det. Kan hända att vi hade lite väl mycket vitlök i vissa saker jag skulle ju ändå inte hånglas eller sova bredvid nån så för mig var det då lugnt ;)
Sen gick vi över till Ola och Alina och spelade lite spel. Riktigt trevligt.
Idag har jag då inte gjort många knop. Har bara legat i soffan fram till klockan tre då det var dags att skotta fram bilen (så går det om man inte har kört den på en vecka, den såg ut som en enda stor snöhög bara) och ta sig till Hampis för att få sig lite mat hos Luddes föräldrar. Det låter verkligen som om jag bara har ätit i helgen.

Får väl se om man blir ledig i morgon eller om det blir och jobba lite extra. Extra pengar är ju aldrig fel. Blir det inget jobb så drar jag med mig Maria till Lule. Tänkte kika om jag hittar nå andra gardiner annars har jag ett par som jag mest troligt kommer att beställa sen ska jag passa på att köra en lite storhandling när man ändå är där och dräller. Skulle vilja köpa mig nå nya byxor men det får nog vänta tills nästa månad. Vill att det ska vara löning snart Varje år så lyckas jag förtränga att januari kommer, mycket konstigt.

Personalfest

Vi blev 6 tapppra på personalfesten. Meningen var att vi skulle äta pizza och dricka men vi hoppade pizzan och drack istället, det gick ju lika bra. Med andra ord spelades och tjejlaget låg bra till i början men jag tror att vinet tog i slutet och helt plötsligt kom killarna ikapp och om. Men sista omgången tog vi dom och det var ju den omgången som räknades. ;) Tror att Priscilla fick ett och annat blåmärke efter spelomgångerna, man ska inte sitta bredvid mig under sånna där spel, jag tror att folk fattar bättre om jag slår lite på dom. Tog oss till och med ut på bodensia i slutet och satt och surrade tills dom stängde. Riktigt roligt var det. Det här måste göras om snart igen. Nästa gång blir det förhoppningsvis bowling.


koncentrationenvar på hög nivå.


Tacoskväll hos Frans står på schemat idag.

Mycket irriterande

hittade ett par jättefina hissgardiner i jotex som jag ville ha. Mamma sa att jag kunde få dom i födelsedagspresent så det enda jag behövde göra var att beställa dom. Men självklart fanns dom lila inte just nu i den storleken jag behövde utan dom kom in den 25 April, inte ids jag vänta så länge. Och jag vill inte ha vita, jag ville ju ha in en färgklick i köket. Sen är det ju så att när man väl har hittat något man vill ha så blir man oftast lite insnöad på den idéen. Måste kika runt mera sen. Det finns ju säkert andra som är lika fina, gäller ju bara att hitta dom.

Fondue var gott, lite som grillspett utan grill. Ganska social mat, man hann ju surra medans köttet och grönsakerna tillagades.


Nu är julen bortplockad och lägenheten skiner. När jag höll på att packa ner alla julsakerna i kartongen kom jag på:  Jag tror inte att det var jag som gjorde det här förra året.
För på något konstigt sätt fick allt plats i kartongen då, men inte i år. Men jag måste få försvara mig lite för jag har ju utökat vårat pynt med två saker varav en var ganska så stor. Jaja, jag får väl stoppa resten i en IKEA-kasse. Nu åker dom upp på vinden så att det blir lättare att få tag på dom när dom ska fram igen. Får se hur lång tid det tar innan dom har tagit sig dit bara :)

Tack gode gud

Lyckades glömma nässprayet på jobbet. Så halva kvällen har det känts som om jag har andats genom ett sugrör. Men helt plötsligt kom det till mig: "Luddes nattduksbord". Jajomensan där i fanns ett nässpray. Tack gode gud för det. Nu är den här natten räddad ialla fall. Försöker kurera mig själv med Esberitox och te. Det här med förkylning har jag ju aldrig tid med. Jag och Sandra kommer aldrig få oss våran promenad. Nu hade vi bokat in en idag men eftersom jag blivit lite lätt förkyld kände jag att en timmas promenad i minus 27 inte var en sån genomtänkt idé. Nån dag Sandra, jag lovar ;)
Imorgon ska jag till Andreas och Moa och bli bjuden på Fondue. Inte illa. Har aldrig smakat det så det här bli spännande.
Tycker att det är facinerande med människor som aldrig lyckas göra något fel och som alltid har rätt. Jag vill också bli en sån människa någon dag (eller så kanske inte), och helst så måste man ju berätta för alla andra vad som egentligen är dom rätta sakerna att tycka. Sen ska man också helst lägga sig i vad alla andra gör för ingen klarar ju av att göra saker rätt förutom en själv. Idag har det verkligen varit speedat, och jag har verkligen inte varit på humör för det. Så det har bara varit att slå av öronen och försöka att inte alls lyssna eller bry sig, eller helt enkelt bara nicka och lätsas som om allt är bra. Vissa dagar klarar man av mer än andra.
Imorgon har jag planerat in storstädning (woho va spännande). Nu ska julen bort och här ska det dammsugas, dammtorkas och skuras. Dom där jädrans dammråttorna bara förökar sig hela tiden, jag skyller allt på katten. Han är ju inte direkt världens bästa jägare.
Det här med nysattacker och träningsvärk i magen var ingen bra kombination. Kan tänka mig att det blir än värre imorgon.
Tog mig faktiskt till step in igår, först blev det intervaller på löpbandet och sen core-träning med mamma. Ska försöka hålla mig till core-träning och cirkel-träningen på step in sen måste jag ta tag i joggandet och få in lite styrke också. Vi får se hur det går helt enkelt. Jag vill så mycket men det är jätte dumt att klämma in allt på en gång för då hinner jag lessna.







Nyårsafton

Var på middag hos Malin och Gustav. Det var bara vi tre, Maria, Robin, Patrik och Jenny. Hade jätte trevligt och dom hade gjort riktigt god mat.
Till förrätt fick vi en rombomb (till och med att jag åt den och tyckte att det smakade helt okej. Räkorna skippade jag däremot men jag är riktigt imponerad över mig själv), till huvudrätt fick vi potatisgratäng och tre olika kötter (kommer inte riktigt ihåg vad det var för nå men nån ren och nån kalv. Gott var det då) och till efterrätt blev det fruktsallad med vitchokladsås. Jag är väldigt glad över att min klänning var "puffig" kring magen så jag behövde inte känna mig så instängd.
Sen spelade vi Trodde du ja. Det spelet skulle jag behöva köpa.
Sen var det helt plötsligt dags att slå på tvn och lyssna på när dom ringde in det nya året. Var det bara vi som reagerade på att han har gjort om allt och att han började på tjugo sekunder när klockan visade tio sekunder kvar?! Jag tror minsann att han börjar bli lite gaggig gubben där. Gick ut och kollade på smällarna, ingen utav oss hade köpt med sig nå raketer men det gick lika bra att kolla på när alla andra sköt. Det blev ju lite billigare också. Vid halv tre snåret for vi till nån 30 års fest ute i Buddbyn, när vi kom dit höll dom på att packa ihop och det var väl en 10 pers kvar, så jag, Maria och Jenny stannade i högst en halvtimma sen lämnade vi Robin och Patrik som tydligen tyckte att det var jätte roligt där.
Nä ett riktigt lugnt och skönt nyår blev det. Men på något sätt har det inte riktigt känts som om nyår har varit. Jag vet inte riktigt vad det är.
Igår drog jag mig till Lule och hade en mys dag med Heli och Sabina. Dom var lite lätt små bakis så jag var lite som ett moraliskt stöd ;) Gjorde absolut inget avancerat, såg på film, tog oss till ett kina ställe för middag sen tillbaka till soffan för lite mer tv, chips, godis, läsk och popcorn (det nya livet börjat ALLTID på måndagar).
Inga riktigt nyårslöften är väl spikade, bara att jag ska ta tag i träningen igen (men det har jag ju lovat mig själv hela december).
Ikväll blir det en tidig kväll, eftersom jag inte har nå parkeringsbevis längre så är det bara upp tidigt och börja promenera till jobbet igen. Jag kan behöva det efter den här månaden.


Efter många försök hittade vi en servettvikning som vi klarade av.


Kocken


Vissa fick skrift i pannan...

medan vissa andra fick äta mjöl

Året som gått.

Alla andra har ju skrivit om 2010 så då får väl jag också ta och göra det.

Höjdpunkterna!

* Året började med att jag efter ett år av hoppade mellan hemtjänst och Åcenter äntligen fick komma tillbaka till Ågården. Hade faktiskt saknat arbetskamraterna och tryggheten jag kände där. Nu får vi väl se hur länge jag lyckas nagla mig fast där. Själv hoppas jag på att hon inte kommer tillbaka så att jag inte behöver flytta på mig igen. Men det har ändå varit nyttigt att prova på andra ställen för då vet man sen hur man vill ha sin arbetsplats.
* For med nästan hela kusinskaran till kronogård för lite snowboardåkning och slalomåkning. Det sitter som i ryggmärgen det där, som att cykla.
* Jag och Sandra blev riktiga hurtbullar och började jogga. Jag som inte har joggat sen nian då man var tvungen göra coopers testet (och då kan jag inte direkt påstå att jag joggade hela testet). Målet var att klara en mil och jag trodde aldrig att det skulle gå, men under sommaren sprang jag 1,4 mil en gång i veckan. Sandra fick en skada och var tvungen att ta det lugnt så tjejmilen fick jag ta mig runt själv. Men det gick också. Jag tog mig i mål på 57,34 min. Inte illa.
* Fick reda på att jag skulle bli moster februari. Oj så mysigt det kommer att bli. Nu är det faktikst inte länge kvar, det känns som om man har väntat i en evighet nu.
* Hade en riktigt bra Boden Alive helg (som vanligt) Det slår som aldrig fel den där helgen.
* Tog en sista minuten resa till Tunisien med Ida. Bara sola, bada, äta gott och dricka drinkar. Träffade nya människor, både trevliga och slemmiga.
* Jag och Maria tog oss till Malin (äntligen efter några år) Hade en jätte trevlig helg, som i största delen gick ut på att äta god mat, äta lite godis och bara ta det lugnt.
* (vet inte riktigt om det här räknas som någon höjdpunkt men) Fick prova på att ha ett långdistans förhållande från Maj till November då Ludde började gå utbildning i Stockholm och bara kom hem på helgerna. Jag anpassade mig ändå ganska snabbt till det. Kan ju bero på att han har varit borta och pluggat tidigare. Från November fram till Maj nu i år har vi ett ännu längre distans förhållande eftersom han är i Afghanistan. Men nu kommer han snart hem första svängen. Det är ändå facinerande hur snabbt man anpassar sig till nya situationer.

Det känns som om det var mina höjdpunkter det här året. Visst har det hänt massor med andra saker som att jag har lärt mig att man alltid ska ha pengar på mobilen om man ska ut, men skulle jag skriva om alla sånna saker hade det blivit alldeles för långt och lite enformigt efter ett tag.
2010 har varit ett bra år. Känner inte att det är så många saker som jag ångrar eller som jag känner att jag borde ha gjort. Vi får väl se vad 2011 har att erbjuda.

RSS 2.0