Kors i taket.

Det trodde jag aldrig. Lyckades få med mig Marika på boxnings träningen idag, bägge passen.
Kvinnan som tycker att träning är att se på Biggest Loser och som hade träningsvärk sist förra sommaren ;)
Hade förväntat mig ett stort nej när jag gav förslaget men hon chockade mig och hakade på. En stor applåd åt henne.

I helgen blir det skogså helg med brudarna. Bara ta det lugnt, grilla lite (om det är sol), äta mycket och gott, glo film och bara surra.

Hade helst legat kvar i sängen

inte för att jag är trött utan mest för att jag har en sån djävulsk träningsvärk från i måndags och jag vet att det blir inte bättre under dan. Hade ju ställt in mig på att det skulle bli jobbigt med eftersom jag har bommat två gånger på raken men man kan som aldrig förbereda sig för den.
Så idag går jag inte, jag vaggar mera fram :P
Trapporna ner till tvättstugan igår var inte så jätte roliga att använda. Tur att vi har hiss på jobbet.

Har lyckas få tag på en begagnad Medicin bok, skönt att man slapp betala alltför mycket. Kan ju alltid sälja den sen när jag är färdig.

Förbannat!

Var förbi till mamma och pappa i onsdags och tog kort från Jolines dop, när jag har laddat upp dom på min sida upptäcker jag att jag helt plötsligt bara har 43 kort. Så ALLA 336 kort jag har laddat upp har helt plötligt försvunnit så dom enda som är kvar är dom som jag tagit från Maria och från mamma. Helvete! Bara att sätta sig igen och gå igenom korten.

Bjurårevyn var bra, men jag tyckte att den var bättre förra året. Sen for vi vidare till Henkes 30 årsfest så vi tog väl oss hem kring tre snåret.
På söndan var det storstädning av den äckliga lägenheten så nu skiner den (ett tag ialla fall). Hittade under sopskåpet ett ballerinapaket som gick ut 2009 (som tur var var det tomt), hittade även ett mjölkpaket som såg väldigt annorlunda ut Ludde kollade upp det och konstaterade att dom slutade tillverka dom paketen 1991 (!). Mysigt.

Har varit med Maria och Joline till mormor och morfar från onsdag till torsdag. Har i vanlig ordning gått upp några kilon men det är sånt man får ta, och Joline har fått provsmaka i princip allt som har stått på bordet. Fick oss årets första Semla och årets första lilla julbord. Nu när det är två månader sen man ätit sig less på maten så är den ju riktigt god :)

Idag har jag gått HLR utbilningen så den är gjord, nu är det bara att vänta att Medicin kursen ska starta i Mars. Måst köpa mig en bok, hittade en på blocket men jag var för seg på att ringa så nu är den borta. Blir väl att beställa den från nån boksida men det tar emot när den kostar 536 kr. Fattar fan inte att böcker ska vara så jävla dyra.

Inte utan mitt underställ.

Jag tror att jag har levt i mitt underställ närmare en vecka nu. Den enda gången jag tvingar på mig nå andra kläder är om jag ska och träffa nå folk och då ska jag också tala om att det är skillnad på folk och folk. Vissa människor får helt enkelt stå ut med att se mig i understället, men det är bara för att jag känner mig så bekväm med er ;)

Har kommit fram till att min cykel inte är gjord för att cyklas i kalla väder. Har haft den inne under natten för att den skulle få tina och när jag skulle cykla till jobbet gick det hur bra som helst men när jag skulle cykla hem så var det som om kedjan hade hoppat fast den inte hade det. Mystiskt. Tror helt enkelt att den inte tycker om att stå ute i kylan, kanske måst ha nån genomgång på den närmare våren.

Ihelgen blir det Bjurå revyn med ett helt glatt gäng och sen på kvällen en sväng på 30 års partay.

Inget vettig

har uträttats i den här lägenheten på hela dan. Eller jo, jag har packat upp tvätt, plockat ur diskmaskinen och vattnat mina stackars blommor. Gud så skönt det har varit. Har behövt en dag alldeles för mig själv där jag får strosa runt i mina pjamasbyxor hela dan.
Planen var egentligen att faktiskt ta sig ut på en promenad med Malin nu på kvällen men termometern visade minus 25 så vi tar det nån annan dag när den visar lite varmare.
Har även lyckas beställa lite kort, närmare bestämt 336 stycken och några till blir det, måste förbi mamma och pappa och kolla om dom har nå bra kort från Jolines dop för jag har inga alls från kyrkan.

Igår for jag och Ida en sväng till Lule och hälsade på Heli och Sabina.
Fick försenade födelsedags presenter:
2 Fotoalbum till (Det behövs ju bevisligen) och ett presentkort på bio så nu gäller det att det kommer ut nån bra film snart.

Imorgon blir det jobb igen och datautbildning. Får väl se vad det här är för spännande nytt program vi ska få, med tanke på att andra kommuner redan har haft det och ratat det så känns det som om jag inte har så stora förhoppningar om det. Men Bodens kommun måste ju tydligen prova på det mesta som andra kommuner inte vill ha. Det kan ju bli bättre när vi har det, eller?!?

37 minus

det var den kallaste mätningen på Åbergsleden i helgen. Så det har bara varit att pälsa på sig som fan när man har gått till jobbet. När man har fått upp farten så är det ju inga problem, bara lite kallt kring kinderna men resten av kroppen är ju som ganska varm.
Idag har det blivit varmare så graderna stod på bara 25 minus innan jag gick till jobbet, måste säga att det kändes mycket varmare (sjukt hur snabbt man vänjer sig) men istället så vräkte det ner snö så det gick lite tungt till jobbet och även hem eftersom dom inte hunnit ploga halva vägen.

Jag hade ju tänkt ladda upp nå fina vinterbilder men tydligen så funkar inte kabeln eller vad det nu är som gormar till den gamla mobilen och det är inte så att jag är så värst teknisk så jag kan lösa det så jag får helt enkelt skita i det.

Såg melodifestivalen i lördags. Funderar verkligen på vem fan det är som röstar på Sean Banan, seriöst! Eftersom att han ändå inte kommer att vinna skiten så varför inte bara rösta på någon som faktiskt kan sjunga?! Om ungarna nu så gärna vill rösta så kan man ju bara låtsas att man har ringt, det är inte så svårt!

Vuxen

Jag tror aldrig att man kommer att bli vuxen i sina föräldrars ögon. Fast man tycker själv att man är vuxen och kan fatta egen beslut. (Jag tycker att det är ganska gulligt)
Hade missade samtal från pappa när jag kom hem från träning och jag hade en liten aning om vad det gällde, och självklart känner jag han så pass bra så att jag hade rätt:
- Ska ni ta bilen till Jokkmokk imorgon?!
- Jag ska tala om att det kommer att vara 30 minus.
- Tänk om bilen stannar efter vägen.
Jag och Marika hade faktiskt tänkt i dom banorna. Igår stod det att det "bara" skulle vara minus 20 i Jokkmokk men idag hade det uppdateras och det skulle vara mellan 30-34 minus, 20 minus kan man ju klara av men 30-34 kändes lite väl bitigt, sen lär väl Nora frysa ihjäl. Så det blir att vara hemma imorgon, kanske en liten film kväll och en godis påse, det hade ju int suttit helt fel.

Bio med Sandra på söndag, det lär väl vara vi två och bodens alla ungar. Mästerkatten i stövlar ska ses :)

En klapp på axeln

ger jag mig själv idag. Tog mig ut på en 30 min joggingtur efter jobbet. Det tog emot och inte bara lite heller, men jag hade lovat mig själv att om det blev -15 eller varmare så skulle jag jogga hem och med tanke på att det var närmare -20 på morgonen så tänkte jag att "det kommer aldrig bli så varmt". Men termometern på jobbet visade -12 och Priscillas värsting mobil visade -13 så det var ju bara att dra på sig kläderna när jag hade slutat och he sig ut. Tyckte att det var konstigt att jag inte blev varm om benen, när jag kom hem och kollade på våra termometer så var det -17. Det gick ju grymt bra så det sitter så jävla mycket i huvudet. Sen att det brände lite lätt på låren när man kom in det är ju tydligen sånt man får ta :) och jag vet att man inte ska anstränga sig så mycket när det är så kallt för det är icket bra för lungorna men det var inte så att jag höll nå högt tempo.

Hade tur när jag var förbi till Ida och Birger idag och lyckades snika in mig på middag. Istället för fisksoppa som stod på menyn hemma fick jag renstek, ris och en god sås. Inte illa.

Nu på kvällen har jag varit riktigt duktig och tog tag i min kort hög som har leget ett tag. Kände mig grymt bra tills jag upptäcker att jag har ju fan inte beställt nå kort sen midsommar så nästa hög kommer att bli lika stor (om inte större). Jag måst få in nån sorts rutin på att beställa kort. Sen är jag kass på att välja ut så jag kan ju sitta med tre nästan likadana kort men dom är tagna från olika vinklar. Helt onödigt. Då är det bra att dom får "mogna" ett tag för då rensar jag bort sånna jag inte ids he in i albumet.

Jobb imorgon och sen på fredag bär det av mot Jokkmokk. Bäst att pälsa på sig som fan.
RSS 2.0