Måndags flashback..

Idag var första boxningspasset. Har varit väldigt pepp och kännt att det ska bli skönt att komma igång igen.
Kommer dit och upptäcker att hon som brukar hålla i det är borta och vem är där istället?! Jo han som håller i måndagsfysen.
"Det här kommer att bli sjukt jobbigt" är första tanken.
Helt rätt tänkt av mig också, ingen boxning alls utan fys i en timma. Har man nu inte tränat så hårt på över ett år så blir det extra tungt, speciellt med tanke på att jag tyckte hans pass var tunga när jag tränade och gick på dom en gång i veckan.
Så vi har grodhoppat, gjort utfall, gjort upphopp, sprungit, sälat oss fram på golvet, studsat, gått björngång och hoppat på bänken. Jag förväntar mig jävulst med träningsvärk imorgon och i övermorgon har jag inga större förhoppningar på att mina ben ska funka som jag vill. Men jag tröstar mig med att det var en engångs grej och att hon är tillbaka nästa torsdag (håller tummarna iallafall) !
 

Att man glömmer så fort.

Var och hälsade på lilla Sam igår, knappt 4 veckor. Jävlar va stor Alexander blev helt plötsligt, jag har inte tänkt på det eftersom han är minst i släkten (än så länge) och dom andra barnen vi umgås med är i samma storlek som han. Man glömmer att dom faktisk har varit så små och det är inte alls längesen. Tiden går så himla fort.
Ludde har börjat jobba idag igen och snart är det även dags för mig. Lite ångest måste jag säga men mest för att behöva ställa en väckarklocka och behöva kliva upp före 6. Sen har jag än inte fått reda på vars jag hamnar, håller alla tummar och tår på att det magiskt dyker upp en ledig tjänst på trean. Hoppas kan man ju.

Plus & minus

I lördags hängde jag med morsorna från föräldrargruppen. Vi samlades först hos Linn för lite fördricka och surr, solen lyste så det blev att sitta ute och mysa till strax efter sju då det var dags att ta sig in till stan för käk på all stars.
Surrade på hela kvällen och drack lite drinkar. Deras dakories (stavning?) var grymma, kan tänka mig att dom blir ännu godare en varm sommardag på uteserveringen!

Minus med all stars:
* Det tog över två timmar innan vi fick maten
* Ju senare det blev ju mer höjde dom musiken det blev lite jobbigt efter ett tag. På nedre plan var det nästan omöjligt att höra vad nån sa ( jag vet att det låter som om jag är 65+ men så är det när man börjar bli gammal)

Plus med all stars:
* Maten var riktigt god
* Dom bjöd på maten eftersom vi fick vänta så länge
* Drinkarna var riktigt goda
* Trevlig personal

Det känns som om jag kan fara dit fler gånger och jag skulle rekommendera folk till att gå dit. En lyckad kväll.
Jag tror att den blev så lyckad med tanke på sällskapet också. Har alltid kul när jag hänger med dom brudarna.
Vilken himla tur att vi hamnade i samma föräldrargrupp och jag tycker att det är riktigt roligt att vi fortfarande träffas. :)




Det går åt rätt håll.

Vattnet under natten är bortplockat, jag trodde att det skulle bli jobbigare än vad det var. Hade målat upp värsta scenariot där vi var tvungna att vara vakna hela nätter medans Alexander skulle skrika och vägra somna. Men man ska alltid förvänta sig det värsta så blir man positivt överraskad. Visst har han tjorvat och det har tagit en stund innan han somnat om men inte allas så lång tid som jag trodde.
Inatt vaknade han första gången 02:30 så sex och en halv timmas sömn i sträck det är nog första gången han sovit så länge. Det är nog ett tag kvar tills han sover hela nätter men det går ju åt rätt håll.

Bilder!

Har fått bilder av Heli från festen. Vissa är lite suddiga men det är så det ska vara. :)
 
 
Ludde "skojjade" lite med Frans och tvingade upp han för att hålla tal till bruden. Inte helt snällt men Frans fick helt klart godkänt.
 
 
 
 
Man måst ta en vattenpaus efter ett tag
 
Ska ta bildr av Maria också, tror att dom är lite skarpare :)
 

6 är det nya 7

Nej jag tycker fortfarande inte att det är okej att kliva upp klockan 6. Alexander har fått för sig nå dom senaste dagarna, klockan 6 har han tydligen sovit klart. Jag försöker först med alla medel att få han att somna och när det inte funkat blir det några varv av babblarna, för vakna lan han väl få göra klockan 6 men jag vägrar då kliva upp innan 7.
Hoppas på att detta bara är en fas!

Bröllopsfest

Igår var det äntligen dags för bröllopsfesten. Måste säga att jag är väldigt nöjd med hela kvällen.
Maten var god, okej förrätten gav jag bort i vanlig ordning till Ludde men jag smakade iallafall på den och alla andra tyckte att den var riktigt bra så jag utgår efter dom.
Bordsplaceringarna blev riktigt bra, fick panikändra på morgonen eftersom min faster lyckades göra illa knät så att dom inte kunde komma. Men det blev bra tillslut.
Hade knåpat ihop en liten frågesport om oss och ingen fick alla rätt däremot hade vi 3 lag som hade 10/12 så det blev en delad första plats.
Maria hade gjort en egen lek där vi skulle lista ut vad folk hade gemensamt, riktigt kul. Jag vann :)
Ida hade gjort en jättefin bok åt oss med bilder och lyckönskningar från alla som var där och från dom som inte kunde komma. Gud den är så fin.
Alla barn som var där skötte sig riktigt bra. Alexander lämnade in handduken lite tidigare än alla andra så han fick sova i vagnen i ett annat rum. Han skötte sig också hur bra som helst.
Tack alla som var där för en riktigt kul kväll.
I vanlig ordning har jag inga kort på mig själv, inte så speciellt många kort på andra heller fördendelen.
Det var så skönt också att klockan ett när allt stängde var det bara att ta sina saker och fara hem, det här med personal är så jävla nice!!
 
 

Kusinkärlek

1 vecka ifrån varandra var tydligen en evighet. Det värmer i hjärtat att se dom tillsammans.





RSS 2.0