vardag!

Nu är semestern helt slut, Luddes 10 pappadagar är slut och han är tillbaka på jobbet från och med idag. Så nu är det bara att ta tag i vardagen igen och lära sig nya rutiner för att morgonen ska flyta på. Alexander har fortfarande två veckor kvar innan han börjar gå halvtid på förskolan.
Morgonen flöt på ganska bra, lite små gråt men det gick över och vi var i tid till förskolan. Det är tur att den är nära :)
Tänkte att jag skulle hinna dammsuga och annat tråkigt medan han är borta men fastnade framför tvn. Jaja, dammråttorna är ju kvar imorgon också.

Nu är han här!

Det kom en liten pojk i torsdags, 4150g tung och 50 cm lång, 6g lättare och 1 cm kortare än brossan sin. Bråttom hade han till världen så vi hann vara inne på förlossningen i hela 9 min. Så lite snuvad kände jag mig på lustgasen och ryggmärgsbedövningen, jag hade som ställt in mig på att jag skulle ta all smärtlindring den här gången också. Men det blir inte alltid som man tänkt sig tydligen. Kände mig oförskämt pigg efteråt och känner mig det fortfarande. Fick komma hem i lördags och än så länge är Alexander riktigt go med han. Han stryker han på håret och ger han kramar med jämna mellanrum vi håller tummarna för att det håller i sig.

Välkommen lilla Hardy :)



Övertid

Nä ingen bebis här inte, den verkar trivas ganska fint där inne än så länge. Ska väl inte klaga allt för mycket, jag menar det är ju bara 4 dagar över tiden men nog hade det varit skönt att inte vara så himla klumpig nå lägre.
Det är ju svårt att planera något också när man inte vet när den har tänkt komma.
Hade däremot önskat att det kom ig¨ång antingen på morgonen eller på dan så att man slipper ringa hit någon mitt i natten.
 
Nu är sommarlovet över för Alexander, inskolning på hampis förskola började igår. Jävlar vad sommaren har gått fort. Det känns inte som han har varit ledig sen midsommarveckan. Ludde har tagit inskolningen eftersom jag är en tickande bomb. Igår och idag har han fått vara med hela dan, Alexander har väl varit måttligt brydd i han och gått iväg och lekt med annat. Imorgon skulle vi få lämna han nån timma på morgonen och Ludde skulle dit till lunchen och vila med han och torsdag och fredag skulle han få vara helt själv 8:30 - 14:30. Kan ju säga att på måndan när dom givk iväg på morgonen hade jag lite svårt att veta vad jag skulle göra, värsta lyxet att vara alldeles själv. Så det blev en långdusch, insmorsling och slappande framför tv:n innan jag skulle till MVC  klockan 13. Grymt stressig morgon ;)
 
 
RSS 2.0