Jag vill tillbaka!

Nu är jag grymt less på det här jävla vädret. Det har varit två fina dagar sen vi kom hem annars har det regnat varenda dag. Hösten är en fin årstid men inte när det regnar hela tiden. Jag vet att jag inte är gjord av socker men så jävla kul är det inte att bli blöt.

Ja, Kreta resan då. Den var helt underbar. Strålande sol inte ett moln på himmelen i en vecka. Sista dan blåste det annars var det vindstilla när man låg vid havet.
Andreas och Ludde hyrde vattenskotrar och jag och Moa provade på paragliding. Skit roigt och mäktigt, när nervositeten väl släppte uppe i luften. Det kändes bra att man fick åka två, hade man varit tvungen att åka ensammen hade jag nog inte gjort det. Man behövde som ett litet stöd där uppe.
Var på ett vattenland. Hade inte så stora förväntningar när vi for dit utan tänkte att det är väl tre rutchkanor till en liten pool. Men så fel man kan ha. Grymt roligt. Ludde och Andreas blev som tre år igen och sprang omkring. Jag och Moa tog det lite lugnar och vi hann även med att sola en sväng och ta en drink men det hade ju inte gjort något om man hade stannat längre där.
For ut på en båttur där vi fick snorkla. Man såg inte så många fräna fiskar men det var kul ialla fall. Fick se ett tyskt flygplan som blivit nedskjutet under andra världskriget. Var inte direkt så mycket kvar utav det.
For till Elafonissi, en rosa sandstrand (den var ju inte helt rosa men den var vacker) det var riktigt långgrundt på vissa ställen.
Var in till Chania och kollade i butiker. Köpte inte alls nå mycket, det blev mest presenter åt folk.
Provade på att he ner fötterna i en fisktank så dom fick äta bort all död hud. Höll på att dö för att det kitlade så mycket. Den naturliga reaktionen är ju att sparka bort fiskarna från fötterna så man fick riktigt koncentrera sig för att inte göra det. Men mina fötter har aldrig varit så lena och mjuka.
Spelade YATZY varje kväll och satt på balkongen, drack och surrade.
Hittade en riktigt trevlig bar med härliga bartenders.
Drack färgglada drinkar nästan varje dag.
Jag lyckades bli riktigt brun för en gångs skull och inte bara röd.
Det var helt klart värt att inte ta så mycket semester i sommar och fara på den här resan.



Bröllop.

Imponerad över mig själv hur snabbt jag hittade till vårat hotell i Stockholm. Det tog kanske 20 min och bara en felgång, jag kan om jag vill. Fick gå och strosa på stan själv i några timmar innan Ludde kom från SKövde, men det var ganska skönt. Hade ingen som suckade åt mig när jag gick och vred och vände på alla saker.
Blev bjudna på middag hos en av Luddes gamla kursare på fredan, åt, drack gott och surrade.
På lördan var det dags för bröllopet som höll till på Karlbergs slott. Jag vill också gifta mig på ett slott! Vi hade riktigt tur med vädret (kan tänka mig att karalna som hade på sig kavaj inte riktigt tyckte att det var lika skönt).
Anneli och Fredrik båda jätte fina. Bästa överraskningen var nog att Bo Kaspers var och sjöng i kyrkan.
Det var en lyckad kväll med god mat och trevliga människor.

Hänger på arlanda.

Känns som om jag har gjort det här nu några gånger.
Kom med planet från Kreta vid 4 i morse, sov väl en kvart på planet och har väl lyckas få mig sammanlagt en timmes sömn här på flygplatsen. Det här med att halvligga i en stol och sova är inte så värst skönt, man hittar ju som ingen bra ställning.
Ludde flög till Lule vid åtta och Moa och Andreas drog vid nio, så då är det bara jag kvar då till 12:20 när mitt plan går. Så går det när man är seg på att boka.
Bröllopet var jätte roligt och både Anneli och Fredik var riktigt fina.
Veckan i Kreta har varit helt underbar, inte haft nå måste utan mest bara gjort vad vi kännt för. Brun har jag till och med lyckas bli, och hör och häpna jag är den enda som inte har börjat flagna än. Det har aldrig hänt förut, jag brukar vara den första som bränner mig och den första som tappar all färg. Någon gång ska väl vara den första.
Kände inte riktigt för att fara hem igår, känns inte bra att lämna ett land med plus 30 till ett land med frost på morgonen.
Bilder och längre berättelse tar vi sen. :)

Inte så värst imponerad.

Har varit med Maria idag och blivit smikade och fotade. Tänkte att det hade ju som varit roligt att ha ett fint kort på oss båda och förstora det. Sminkningen blev jätte fin och det var ganska roligt att bli fotad men ingen av oss var direkt så imponerad av bilderna, dom var då absolut inte värda pengarna dom skulle ha för dom.
Så vi tänkte att det är nog bättre att sponsra Malin med pengar plus att hon i sånna fall kan ta kort som inte alla andra har.
Men en gratis sminkning är ju aldrig fel.

Kan ju säga att jag aldrig haft en sån jävla träningsvärk som jag hade igår. Det var till och med så illa så att jag vaknade på natten av att jag hade vänt överkroppen men benen vägrade lyda så jag fick ta tag i dom med händerna och hjälpa dom på traven. Jag gick inte under gårdagen, jag vaggade.
Men nu har det gått över (nästan).

Imorgon bär det av till Stockholm. Fatta att jag ska hitta hotellet själv. Jag ser redan rubrikerna framför mig: "25-åring från Norrland spårlöst borta. Såg senast på Stockholm Central"
Nä det här kommer att gå bra. Får väl fråga folk på engelska helt enkelt.
Sen på söndag är det bara att masa sig vidare till Kreta. Gud så skönt!

Kaxig

Kände mig grymt kaxig imorse: Tss.. vaddå träningsvärk, ja det känns ju lite i benen men jag kan ju fortfarade gå.
Men ju längre dagen går desto mer kommer värken smygandes. Kan ju säga att det var lite intressant att ta sig ner och upp från tvättstugan.
Kommer ju kännas ännu bätte imorgon (eller?!)
Städat efter jobbet så att lägenheten ialla fall kommer att se hyfsad ut när vi kommer hem från Kreta, har hunnit små packa lite saker. Får väl ta resten imorgon.
Wiksténs gubben har varit förbi och kikat på tapeterna i hallen, han skulle göra en beställning så när vi kommer hem är det bara att gå in på färghandlaren och välja någon tapet.
Måste även flörta in mig hos någon som kan det här. Jag tror inte att jag och Ludde ska göra det ensamma för då kan det hända att det slutar med ett världskrig.

Nu till Maria för att få sig någon middag och sen fixa frisyren :)

Det här kommer att kännas imorgon.

2 timmars fyspass med boxningen avklarad.
Jag trodde inte att jag skulle klara av det och mer än en gång kändes det som att benen helt enkelt skulle sluta lyda mig. Kan ju inte heller påstå att det var lätt att ta sig upp för trappen och det kommer inte att vara så skönt imorgon när jag ska cykla till jobbet. Tur att vi har hiss på jobbet.
Men det här fortsätter vi med, det kan ju inte bli värre (tror jag).

På fredag blir det Stockholm och på söndag blir det Kreta. Skönt!
Ska bli skönt att komma ifrån ett tag, känner att jag behöver det nu.

"Jag känner mig som batman.. typ"

Ibland säger man dom klokaste sakerna där vid kvart över tre på natten.
Kände mig ändå hyfsat nykter när jag och Alina skulle cykla hem, men så var tydligen inte fallet. Det visade sig ganska tydligt när jag skulle cykla ner för trottoaren och cykeln bara väljer att lägga sig ner mitt på vägen.
Var först på inflyttningsfest hos Nicklas, riktigt trevligt. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk jag kände där men jag lyckades hitta mig några stycken. Blev utgång därkring ett snåret, planen för mig var egentligen att fara hem och sova men jag är ju inte direkt svårövertalad. Hade riktigt kul och stannade tills dom stängde.
Hittade Alina utanför och fick mig cykel sällskap hem.
Idag mår jag väl lite som jag förtjänar, kommer inte göra många knop under dagen.

Lämmen

i hela kroppen.
Har börjat med motionsboxningen igen och det tar verkligen överallt. Känns lite mera i magen men det kan nog bero på att det blev tre magövningar på raden. Höll på att skratta ihjäl mig när Ludde satt på mina knän och skulle kasta en medicinboll på min mage, jag vet att det inte är en normal reaktion men jag kunde verkligen inte hålla mig.
Tänkte att jag skulle prova på måndagsträningen också vi får väl se om jag tar mig ut gående efter 2 timmar eller om Robin får bära ut mig. Man måste ju prova i alla fall.

Vissa saker behöver man bara testa en gång för att veta att det inte är något för en.
RSS 2.0