Stackars skruttungen.

Igår kväll hade han 38,5 i feber och var lätt känslig under kvällen. Inget var bra och ingen middag gick ner, däremot melon och några muggar med mjölk slank ner.
I morse klev han upp 05:45 (härligt!), ingen feber men allmänt onöjd och känslig. Ordet "Nej" har fått han att bryta ihop några gånger. Han har somnat i famnen, vaknat, grinat, kastat napparna, somnat. Något är klart fel på han men det är så svårt att veta vad, funderar på om det kanske är tänderna längst in som spökar runt. Lite svårt att se eftersom han inte gapar, får hålla tummarna för att han är på bättre humör när han vaknar igen.




Ikväll blir det (förhoppningsvis) grillning hos Maria och Robin med Patrik och Sussie, tar oss väl sen mot trångfors för att se på brasan. Vädret såg väl inte ut att bli så där jättesuper men vi behöver inte vara ute om vi inte vill. ;)

Imorgon går jag på näst sista helgpasset. Nedräkningen har börjat!

Där satt den!




Nu kan jag titulera mig själv som undersköterska! Grattis till mig :)
Grymt skönt att slippa gå på skola två dagar i veckan. Nu gar jag äntligen chansen att få en egen rad så att kag slipper fara runt på olika ställen.

Fler bilder

Var lite snabb, så här kommer mer bilder från påsken :)





















Påsken då.

Gud va jag är långsam på det här med bloggande. Jag tänker att jag ska men sen glömms det bort och jag hittar annat att göra.
Påsken spenderades i vanlig ordning med hela familjen Ögren-Lundsten-Byberg i holsvattnet. Riktigt bra väder fick vi hela tiden vi var där. For på pimpeltävling hos grannen på lördag. Robin var den enda som fick fisk (9 stycken till och med), men det är ju inte för fisken man är där utan det är för att umgås ;)
Räven våran har då också haft en himla bra påsk. Den lilla tjuven lyckades sno lite pannkaka, ett paket korv och 2 kg kött. Skulle nog tro att han inte gjorde så många knop den helgen utan låg i matkoma mest hela tiden. Nu är det dags att skaffa lås till kylbagen, trodde faktiskt inte att han skulle lyckas få upp den men är man hungrig så är man.
Tur att man alltid har med sig mat för ett helt kompani och att Sussi och Patrik kom förbi på söndan så att vi fick nå kött till potatisgratängen.



Nu åkte den.

Idag har jag slängt favorit jackan, faktiskt med lite sorg i hjärtat. Är inte helt säker på hur gammal den var men jag kan då med säkerhet säga att den iallafall var 5 år. Köpte den första svängen ner till Malin när hon bodde i Ronneby, vi steg upp tidigt en morgon, satte oss i bilen och körde några timmar till en outlet där jag fyndade den. Älskar att ingen annan hade en sån och att den faktiskt skiftade färg, inne såg den mera brun ut och när man kom ut blev den grön. Sen att det typ är första märkes jackan( O'neil) jag har haft gjorde det också lite roligt. Robin har limmat lite hål på den åt mig och jag har fått sy lite men nu gav dragkedjorna upp så då kände jag att det var nog dags. Då är det dags att börja jaga en ny favorit jacka innan nästa vinter då. Får väl se hur det går.
 
 

Tada!

Jag har löst hur man fäller ihop syskonvagnen, med lite hjälp av googel löste det sig fint på bara typ en kvart och några svordomar. Har inte stampat i golvet en enda gång och det är inte illa för att vara mig. Testade få in den i bilen också för vi var lite osäkra på om det gick, den passade som handen i handsken. Fick ta bort insynsskyddet men det är ju inte så ofta man använder det. Nu är det bara att passera cykelaffärn och få hjulet fixat så är vagnen helt klar. Får låna Jollisen ellr Emilia och fara ut på en testtur någon dag.




SPA-kalas

Igår var jag bjuden på Melissas spa-kalas, eller bjuden och bjuden hon ville ha dit mig och Moa för att jag skulle sminka dom och Moa skulle fixa håret på dom. Marika fixade deras naglar.
Det var inte riktigt så mitt 10 års kalas gick till, men tiderna förändras tydligen. Alexander fick också haka på eftersom att Ludde är i Skövde just nu. Han trivdes som fisken i vattnet och gick runt och charmade brudarna. Dom var riktigt tålmodiga med han och höll koll på han medan jag sminkade. När dom fikade fick han sitta med och som den gentleman han är bjöd han bort sin glass till tjejen som satt närmast.



När alla tjejer var färdig sminkade fick ju självklart han också lite smink. Är man på spa-kalas så är man.



Så här snygg var han innan pyjamasen åkte på.



Men det var en trött kille i morse. Han vaknade strax före sju och var på riktigt dåligt humör, kastade napparna och grinade utan anledning. Vi låg kvar i sängen och drog oss så efter en halvtimme slocknade han igen och vaknade sen kvart i nio. Det tackar vi för. Så medan han sover lunch är planen att jag ska ta tag i lite skolarbeten. Bara två veckor kvar nu. Ska bli jävligt skönt!
RSS 2.0