Hur jävla svårt ska det va?!

Skaffade mig ett abonneang (för det måste man ju ha när man har en sån har jävla smart telefon) och enligt instruktionerna var det bara att byta kort och allt skulle funka på en gång.
Jo tjena. När jag har i det nya kortet kan jag bara ringa nödsamtal och när man försöker ringa till min mobil så är "Nummret inte i bruk". Det gamla kortet funkar typ fortfarande förutom den lilla detaljen att det inte går att ringa från mobilen, men ringa till och skicka och ta emot sms går fint.
Så då tänker man att då är det ju bara att höra av sig till Halebop för support, jajomensan men då är det ju så att dom har ju ingen man kan ringa till utan man får chatta med dom mellan 8-22 eller maila åt dom, kan ju inte påstå att det går så speciellt snabbt att få hjälp. Så nu har jag provat stänga av den för andra gången för att han på supporten har gjort nån uppdatering så vi får väl se om det funkar nu.
Saker och ting ska bara funka, det ska inte hålla på att gorma på det här viset.

Försöka går ju.

Tänkte att nu när jag har värsta smart telefonen kan man ju blogga från mobilen så kanske man får upp nå bilder också. Men efter flera försök och några utbrott så kände jag att det är nog inget för mig. Fattade inte alls hur jag skulle göra och det bara tjorvade, så nu är det bara att hitta en sladd så att jag kan föra över bilder snart.
Rensade rent i rabatten igår så jag slipper det till våren. Junior fick också följ med ut så han var hel nöjd.
Det var hur härligt som helst ute så jag promenerade (läs: vaggade) till konsum en sväng och handlade.
Blir bjuden på lunch idag på ming, inte illa alls :)

Tv är överskattat..

..nu är det facebook som gäller som söndagsunderhållning :)
I onsdags passerade Ludde det berömda 30 strecket så nu är han officiellt gammal.
Helgen har varit riktigt fin, strålande sol och friskt i luften, hösten är faktiskt en riktigt fin årstid. Fick med mig Ludde på en promenad till och från kvantum idag. Det suckades först för han påstår att jag har börjat gå så sakta, men jag tycker inte att han har någon rätt till att klaga med tanke på hur många gånger under alla år jag har fått sakta ner för att han påstår att jag är en promenad Hitler. Så han ska ju som vara nöjd nu så länge jag har det här tempot, förhoppningsvis håller det inte i sig så länge till.
 


Jag måste hitta en kabel till mobilen så att jag kan börja föra över bilder igen. Den här mobilen tar ju mycket bättre kort än den förra. Och som sagt så är det ju roligare att läsa en blogg med lite bilder än en med bara text.
I morgon blir det en sväng på jobbet och hälsa på och lämna in lite papper sen till Camilla och fika och vinka av henne och Emilia som åker tillbaka söderut på eftermiddan.
 

05:15

Då  hade jag tydligen sovit färdigt för natten. Så det var bara att plocka med sig täcket och lägga sig i soffan och se om det fanns nå vettigt på tv:n. Det kan jag säga att den tiden på morgonen går det väldigt få vettiga program.
Lyckades väl somna en halvtimma men våran soffa är inte riktigt bekväm att sova i, eller så är det så att jag har blivit otympligare så nå mycket mer sömn än det gick inte att få. Sen är det ju ingen idé att försöka gå och lägga sig tidigt för det resulterar ju bara i att jag vaknar före fan, så det blir väl att tvinga sig att vara vaken halva natten kanske jag får sova till nio ialla fall, det hade ju varit skönt :P
Fyra tjockisar var vi igår och fikade på opalen, riktigt trevligt och tiden bara flög iväg. Ska bli kul att se sen vad alla får. En gisning var två av varje så vi får väl se. Våran är tänkt att komma först så jag håller tummarna för att det blir så också, men man vet aldrig :)
Helgen passerade riktigt snabbt den här gången, blev en 30 års fest för Jessica på lördan med riktigt god mat och trevligt folk. Dom hade en tipsrunda om vem som kände henne mest och jag och Ludde vann (kan inte ta åt mig så mycket av äran men jag fick stå med på pappret ialla fall).
På söndan blev det fika på stan och en sväng förbi Camilla som har hittat till Boden på semester. Den här gången stannar hon faktiskt ett tag så att man hinner umgås med kvinnan ;)

Oops!

Det blir inte alltid rätt när man tänker.
Maria skulle hjälpa mig idag att baka till Luddes födelsedag, men eftersom att våran spis var lite lätt sne så rann bara smeten till rulltårtan ut i ugnen. När pappa var förbi med Joline fixade han så att spisen blev rak. Maria tyckte att vi kunde göra ett nytt försök med smeten men eftersom jag inte hade nå smör kvar så tyckte jg att det inte gick. Så snäll som hon var tog hon med sig smörkrämen hem och skulle göra rulltårtan hemma hos sig.
När hon kommer hem och läser receptet upptäcker hon att det inte alls skulle vara nå smör i smeten, hon kände sig tydligen lurad och utnyttjad. Men till mitt försvar säger jag att jag var 100% säker på att det skulle vara smör, och det skulle ju vara det i smörkrämen (som redan var gjord och inte alls förstörd).
Men hon älskar ju mig vilket fall som helst (hon har ju som inte så mycket till val)
 
Idag har håret fått sig en uppfräschning, det behövdes verkligen. Ska försöka få upp nå bilder imorgon (får se om jag lyckas lista ut hur man gör med den nya mobilen).

Kusinmiddag.

Eftersom vi inte ugåtts så mycket under sommaren så drog vi ihop paltmiddag med nästan alla kusinerna (Magnus saknades men vi bytte ut han mot Jossans bror) med respektive och barn. 14 personer allt som allt och 63 paltar blev rullade. Riktigt gott blev det och mätt blev man i vanlig ordning. När palten väl sjunkit ner blev det en sväng på kiosk piraten för en hyrfilm och lite godis. Nu har man ätit för en hel vecka framåt men imorgon fyller mormor 80 så det lär ju bli lite fika där också, sen behöver man inte äta mer på ett bra tag.
Bilbarnstolen är fastmonterad och spjälsängen är bäddad så nu är det bara att vänta och hålla tummarna för att det inte är allt för länge kvar tills Humlan bestämmer sig för att komma.
RSS 2.0