Börja om från början

Hon jag går hos på ljusbehandling har varit sjukskriven i tre veckor, så igår var det dags att ta upp det igen. Eftersom det hade gått så lång tid sen sist så var det bara att börja om från början, så nu är vi tillbaka på 12 sekunder igen. Känns som om det här aldrig kommer att ta slut. Men det är bara att knata på så att det kanske försvinner någon gång.
Blev Malins cirkelträning igår. Det märks att det var ett tag sen man tränade ordentligt. Fy fan så slut jag var. Sen blev det ju inte bättre av att hon tog bort pauserna andra rundan. Men bit ihop :)
Vi får lägenheten måndag den 14:de. Så nu blev det helt plötsligt ganska stressigt med tanke på att Ludde far till Skövde nästa vecka och veckan efter är han på slutövning. Han kommer tillbaka till Boden vid lunch den 14:de, besiktningen är klockan 13:00 och jag börjar jobba 14:00. På tisdag jobbar jag också kväll och på onsdan jobbar han kväll. Så jag får flytta det jag kan på dan och han får flytta på kvällen. Det här löser sig säkert. Lyckas alltid jobba kväll eller helg när vi flyttar, tur att man har familj och vänner som ställer upp :)
Idag blir det lunch med Tina sen jobb och ikväll fika hos Robin som fyller år.

Äckel väder

Hatar verkligen det här vädret. All snö är som bortblåst och nu regnar det så att det är snorhalt på vägen. Vars är min snö?!
Har hunnit vara förbi mormor och morfar i veckan, och som vanligt far man därifrån med mera saker än vad man hade med sig. Fick två glas grejer som ska hänga i fönstret. Blir nog jävligt bra i det nya köket. Idag blev det lite ändrade planer, skulle egentligen fara och träna och sen och gratta pappa på farsdag (ja lite försenat men bättre sent än aldrig). Istället för träningen blev det en roadtrip till kalix och hämta en vatten värmare till stugan, får ta träningen imorgon istället. Då blir det Malins cirkelträning. Måst förbereda mig lite mentalt för den, brukar vara en gnutta jobbig ;) Seb for vi till mamma och pappa och fick oss middag, inte dåligt.
Har varit ner och kikat i förrådet efter saker mna kan rensa bort men vi har faktiskt inte lyckas samla på oss så mycket skit. Eller så har vi helt enkelt inte idas bära ner det dit och lämnat allt uppe i lägenheten istället. Nu är det inte så länge kvar till flytten. Har ändå packat ner ganska mycket saker. Men det blir väl som vanligt, man tror att allt är nerpackat tills sista dan.

Ska äntligen få fingrarna ur och stoppa upp korten från stockholm :)



Synd att man inte hade en bättre kamera på konserten. Men tyckte ändå att det blev ganska hyfsade bilder.

"-But I have 40kr, I don't understand what to do. Then I will just go"

Hejja Ida :)
Nu är Stockholms resan över. Kändes lite konstig i morse att vakna upp alldeles ensammen. Hade lätt kunnat stanna några dagar till i storstan. Blev ganska intensivt dom dagarna vi var där.
Skulle faktiskt ha tagit med mig stegräknaren får många steg har det blivit på 5 dagar.
Första svängen från T-centralen till mitt och Idas vandrarhem tog oss ungefär 1½ timma. Tur att vi kom ganska tidigt på dan och inte på kvällen. När vi sen skulle möta upp Heli på T-centralen tog det ungefär 10 min, vi hade gått en liten omväg kan man säga. Jaja, det är inte lätt. Tog oss en krog runda på kvällen och hittade en kareoke bar. Väldigt bra, synd bara att man inte kan sjunga för det kunde dom som stod där.
På söndan for jag och Ida och hälsade på Martin en sväng. På kvällen var det Finlands färjan som väntade. Som dom norrläningarna vi är så bestämde vi oss för att det kan inte vara så långt att gå ifrån slussen till färjan. Nä mycket riktigt så långt var det kanske inte men det hade nog varit lättare om vi hade gått på nedredelen så att vi slapp konka ner resväskorna för en ganska brant trappa. Men det är träning ;) Mycket folk som skulle med färjan, kan ju säga som så att vi drog nog ner medelåldern ganska mycket. Förfest i hytten sen redo för discot. Om det hade varit öppet så hade det varit bra. Hamnade på Fun Club istället, söndagar är kanske inte den bästa dagen att fara. Inte så mycket folk. Men man har väl inte roligare än vad man gör sig :) Tyckte att dom stängde lite väl tidigt, men det kanske beror på vilken tid man tar sig ut också. Fick surra lite engelska eftersom att svenska inte var det mest pratande språket. Kanske skulle behöva gå en finska kurs nångång :) Men då är det bra att ha med sig Heli som tolkar.
Lite sen uppstigning på måndagen men det behövdes. Bakis på en båt är ingen hit, gungar nog mycket i vanliga fall. Då var det tur att våran hytt var så pass långt ner så det gungade mindre där :) Blev inga större utsvängningar på måndag, alla var nog ganska slut.
På tisdag var den stora dagen. Äntligen Pink! Hon var grymt bra! Sjunger jävligt bra live. Synd bara att kameran inte är världens bästa så det blev inga bra kort. Men Idas kamera var bättre så kort kommer lite senare. Vid sånna här tillfällen hade det varit väldigt bra med en systemkamera. Avslutade kvällen som vanligt med en öl/cider.
På onsdag blev det en hel shopping dag för mig och Ida. Heli som lyckas dra på sig en öroninflammation (stackare) tog det lungt fram tills planet gick. Hittade faktiskt bara en tröja. Var inte riktigt på shopping humör. Kanske lika bra det så att man har kvar lite pengar :)
Nu är det avgiftning som gäller. Har ätit alldeles för mycket Mc Donalds och annan skräpmat. Så det känns som om sallad är en bra idé resten av månaden. Får väl se hur länge det håller i sig då ;)

Nä flickor det här var en underbar resa. Vi får göra om den snart igen :)

Vissa gånger vet man inte vad man tänker på

Skulle ta Marias bil igår och köra den till Patrik och Tina. Robin stod med sin bil baki och skulle gå och flytta på den. Några minuter senare går jag ut, sopar av sidorutorna, sätter mig i bilen, kollar bak och upptäcker att det är fullt med snö på bakrutan.
"-Jaja, det försvinner när jag kör"
Lägger i backen och trycker på gasen. Krasch! Förbannat! Kliver ur bilen och kollar. Robin har tydligen inte flyttat sin bil, så han blev två extra lysen fattigare och jag blev ca 1000:- fattigare. Så går det när man inte ser sig för. Jag reflekterade inte ens över att bilen stod där när jag hoppade in i bilen. Men det går ju inte att göra nått åt just nu.

Har varit och hämtat mer kartonger hos Maria idag. Så till veckan blir det mera packning.

Åh! Imorgon smäller det. Stockholm here we come!! Fy fan! Äntligen, har längtat efter det här i några månader nu. Ska bli grymt spännande att se Pink. Nu är allt färdigt packat så det är bara att invänta morgondagen :) Schemat är: Lördag- Ta det lungt ta nån öl/cider nånstans, Söndag-Måndag 24 timmars kryssning :) och på Tisdag är konserten. Det här blir så bra så :)

Uttråkad.

I helgen blev det party båda dagarna. På fredan tog jag och Ludde oss till Lule för att gå på All Stars med Ida, Birger, Heli, Sabina och två av Sabinas vänner. Mycket trevlig kväll. Bra uteställe bara lite väl hög musik för att man skulle kunna surra. Fick kanske i mig mer än vad jag borde ha fått så mådde väl väldigt sådär på lördag morgonen. Men det mesta gick över efter lite pizza och vatten.
Sen var det bara hem in i duschen och byta om igen för att ta sig till Maria. Där fick vi grymt god mat, potatisgratäng med kyckling som man snittade upp och fyllde med fetaost, basilika och soltorkade tomater. Hör och häpna: jag smakade utan minsta krussidull och gott var det. Man lär sig nå nytt varje dag :) Tog det mycket lugnt, tog ett tag innan man kom igång igen. Vid tolv for vi som orkade vidare till farmen (vilken överraskning att Maria och Ludde var dom som inte ville följa) ;) Trodde att vi skulle få stå och köa hur länge som helst men icket det. Skönt skönt. Blev nån cider och dans på bord som vanligt :) Hejja farmen.
På söndan fick man betala för det, vaknade och var grymt förkyld. Snorade och nös om vartannat. Man får skylla sig själv helt enkelt. Har som bara inte riktigt tid men sånt här nu, men sjukskrev mig igår och idag och nu börjar det kännas bättre så på torsdag blir det jobb igen.
Blir som snabbt uttråkad när man är hemma. Så idag har jag börjat packa lite mera. Lite i köket, vintrinskåpet och lite spel och sånt. Måst till Maria och sno med mig fler kartonger för snart är alla slut.

5 dagar kvar :)
RSS 2.0