Veckans fynd!

Den här veckan har jag riktigt fyndat. I måndags var hela familjen på storheden och på coop där hade dom slutrea på overaller så till nästa år fyndade jag en overall till Alexander för 175:-, för det priset så gör det som inget om han råkar växa ur den innan. Men jag har svårt att se att han skulle göra det. Kom på igår att han har ju ingen jacka att ha nu när det blir för varmt för overall så jag svängde in på kupan idag innan jag hämtade han från dagis. Rea där också så jag köpte en jacka åt han och en gardinkappa för 44 :-.
Inte illa fyndat alls :)



Feb. 26, 2014

Övernattnings besök

I natt har Joline sovit över och självklart betyder det att jag har blivit moster igen! Grattis till mig (och även ett stort grattis åt Maria och Robin såklart). En till liten flicka blev det så Alexander är ganska mycket i underläge just nu i släkten med 5 tjejer mot han. Han kommer att bli härdad och ompysslad. Men än är det inte slut med barn i den här släkten så har han tur kan det vändas till hans fördel ;)
 
Gissa om någon blev glad då han upptäckte att idolen har sovit över. Lyckan var total då han fick gå och väcka henne. Dom är inte riktigt lika morgonpigga. Sover Alexander till åtta är det värsta sovmorgonen, sover Jolline till åtta har hon klivit upp tidigt.
 
Nä nu kanske jag ska försöka få lite skolarbete gjort innan det är dags att börja röra på mig.
 

Stora lill killen

Andra dan idag som Alexander är själv på förskolan. Inga problem än så länge när man lämnar han, han tittar på en, man kanske får en vink sen finns det annat som är intressantare. Han blir glad när man kommer och hämtar han men det är inte direkt så att han kommer springandes mot en. Dom tycker att han är en väldigt trygg och säker på sig själv, så något rätt har vi gjort med pojken :) Tänkte inte att det skulle vara något problem att skola in han heller eftersom att han är ganska framåt och social. Jag tror inte att det blir något bakslag, inte som det känns nu iallafall. Men man märker på han att han är tröttare nu när han får träffa andra barn hela tiden. Ludde hade till och med fått väcka han i tisdag vid åtta så att dom skulle hinna i tid.
Det går så himla fort nu!



RSS 2.0