Nämen se där...

sista arbetsdagen är här!
Det gör som inget att jag avslutar med en hel dag, det kan jag ta. Nu är det bara att hoppas på att det blir en bra sommar, jag kräver inte 30 grader varje dag men sol och inte allför mycket regn så att man kan vara ute.
Håller även tummarna för att jag inte blir alltför stor och klumpig dom här sista månaderna för då kan det bli jobbigt.
Projekt nummer ett blir att ta tag i Alexanders säng, slipa och måla så vi kan ställa in den på hans rum. Sen får vi väl se om jag tänker ha så många andra projekt. Bli brun hade jag väl tänkt mig och med tanke på hur fort det brukar gå gör mig så är det nog bäst att jag börjar med det typ nu! ;)
Ingen semesterresa är inbokad utan det blir att hålla sig hemikring, göra små dagsutflykter och vara i stugan. Vi får ta en resa nästa sommar istället.

Det känns inte helt bra.

Har legat vaken snart 1 timma medan Alexander fortfarande (!!!!!) ligger och snarkar bredvid mig. Kommer inte ihåg sist han sov så här länge. Bara att njuta så länge han sover, lite bitter är jag över att jag själv inte sover.

Sjukstuga X3

Trevligt det här med alla baciller som åker runt. Nu har alla tre blivit sjuka lagomt till Göteborgsresan, jag och Alexander har hunnit vara förkylda ett tag så förhoppningsvis hinner iallafall han bli frisk innan det är dags att flyga på torsdag. Ludde åkte på förkyningen igår så chansen att han blir frisk är lite mindre. Imorgon spräcker vi nollan och tar första VAB dagen, han hade nog kanske klarat av förskolan men när vi ska fara bort är det bättre att han får en extra dag hemma så att han vilar upp sig ordentligt.Blir så tråkigt att ha ett snorigt och hängigt barn på flygplanet för alla inblandade.
Kollade vädret för Göteborg i helgen och det ser tyvärr inte lovande ut, håller tummarna för att det ändras och att vi får strålande sol alla dagar. Liseberg står på schemat en av dagarna iallafall, den här tjockisen kommer nog inte åka så många karuseller men farmorn har lovat att ställa upp för Alexander iallafall. Jag kan stå på sidan om och äta sockervadd, inte mig emot :)

Tröttmössa

Om man somnar 21 och ändå väljer att kliva upp 06 så orkar man inte riktigt hela vägen fram till lunch.
Men det betyder att mamman i huset fick duscha alldeles själv så det gjorde absolut ingenting.




Näst sista helgen är avklarad och 13 arbetsdagar kvar.
På torsdag bär det av till Göteborg för att hälsa på Johan. Ska bli spännande att se hur Alexander reagerar på flygresan.
RSS 2.0