Då ändrar vi oss.

Semester får sökas igen under jul och nyår. Undrar om det kan ha nå att göra med att socialchefen har bokat in alla chefer på Pite havsbad under två dagar för konferans och att det hamnade i tidningarna?!? Kan hända att det hade nå med saken att göra.

Nu har vi börjat se tredje säsongen. Bara tre cd-skivor kvar av den. Tur att Ludde är ledig i veckan så vi kan nöta lite ;)

I kväll blir det höstmiddag på I19. Ska även försöka lura ut Ludde på en promenad, går lite tungt bara.

Dags att tänka om snart?!

Antingen behöver jag ett nytt jobb eller en rejäl löneförhöjning. Känns som halv roligt när Ludde har lyckas betala hans del av räkningarna, betalat på hans lån och lagt undan en del och det han får kvar som "fickpengar" det är vad jag får ut den här månaden. Jag borde hitta mig ett bättre betalt jobb, alternativt utbilda mig till uska så får jag väl upp lönen någon hundralapp, eller så får dom helt enkelt höja våra löner med några tusenlappar.
Känns som så svårt när man inte har någon större aning om vad man vill göra när man blir stor. Det är ju ingen idé alls att sätta sig i en skolbänk innan man har koll på det.
Typ lönen som dom får på SSAB är ju inte helt fel, kanske ska bli truckförare där. Hur svårt kan det vara?!

Min plan sprack. Jag tänkte ju att jag hade kunnat mygla till mig semester på nyårsdan eftersom det tillhör ju som nästa år men tydligen så gällde det hela jul och nyårs helgen så det är ju bara att glömma. Jaja, jag jobbar ju delad tur nyårsdagen så jag kan ju alltid sova på timmarna istället. Det löser sig säkert.

Julbord på farmen är bokat. Vi blev i slutändan 19 stycken som far. Ska bli grymt roligt. Har aldrig varit och sett på jul showen där men dom man vet som har varit där har ju tyckt att det är bra.

Nä nu är det dag at vara mogen och gå och lägga sig i tid. Så att man tar sig upp imorgon.

"Surt sa Jollisen"


Fick matsällskap i fredags av Maria, Robin, Joline och pappa, då passade vi på och introducerade Joline för citron. Det kanske inte var det godaste hon har ätit men det tog ett tag innan hon reagerade på att den smakade surt. Stackars liten, och alla vi andra bara stod och skrattade åt henne ;)

Måndag idag igen. Har kännt mig riktigt opedagogisk på jobbet idag, sådär så att jag egentligen borde sitta nere i någon källare och vända papper och inte alls jobba med människor. Men det kan ju ha något med att göra att jag var grymt trött och har jobbat helg, då kan måndagarna vara riktigt jobbiga. Ledig imorgon och då ska jag bara ta det lugnt.

Måndags träning som vanligt idag. Får alltid lite lätt ångest när jag kommer dit och funderar på varför jag gör det här mot mig själv varje vecka, men sen är det ju skönt när det är över. Tyckte däremot synd om ena pojken som var med idag, han går väl högst i åttan eller nå, ett huvud kortare än mig och väger väl 10-15 kilo mindre, vi hade hade en övning där vi skulle bära en på ryggen genom tunneln och gå på tårna. Hamnade med han och för min del var det ju lugnt eftersom han inte vägde så mycket men det var ju lite mer synd om han som var tvungen konka runt med mig på ryggen, var lite rädd där ett tag att han skulle gå av.

Nä nu är det dags för Sons Of Anarchy.

Tack för den.

Alla semesteransökningar under det som är kvar av året är bara att glömma. Det kändes ju grymt trevligt.
Kommunen vet verkligen hur man ser till att hålla dom anställda nöjda och glada. Det är ju knappt så att några kommer att vara bitter under julen.
Att det alltid ska komma sånna här sparkrav lagom till jul och sommar.
Tack tack!

En gång i tiden..

.. hade vi ett lock till våran grill.



Skyller på stormen igår och även bilarna som kört över det i vattenpölen. Dags att köpa en ny grill nästa sommar helt enkelt.

Invigda

Jag och Heli invigde dom nya vinglasen från IKEA igår. Vi konstaterade att det är alkisglas, man får nästan plats med en hel flaska. Inte dåligt.
Drack något vinglas och såg på Sons Of Anarchy. Jag har inte fattat det serien förräns nu, alla har surrat om den och jag har tänkt: Hur bra kan den vara?! Det är ju en mc-serie.
Men det ska jag säga, det är fan grym. Man fastnar på en gång. Jag och Ida sträcksåg nästan hela första säsongen i söndags. Lite lätt beroende framkallande. Men det är lugnt, Ludde har tre säsonger så jag måst plöja igenom dom så vi kan börja se den fjärde tillsammans.

En halv flaksa vin ser ut så här i glasen


Var på rosa bandet middag med Ida på lördan. Gud va dom hade lyckas bra, god mat och roliga tävlingar. Vi lyckades få in 2000 kr till rosa bandet. Bra gjort. Lite synd bara att några snorungar skulle få förstöra allt. Fräcka små saker som smyger sig in och snor en väska mitt under festen så vid 23 snåret kom polisen och tog anmälning då dog ju som hela festen. Bara att fara hem och slänga sig framför tv:n en stund.
Hoppas att det blir nå nästa år och då får man väl låsa dörren helt enkelt. Puckon!

Förberedelser :)


Helt otroligt...

ingen träningsvärk idag. Var helt inställd på att ja skulle ha det så jag gav mig ut på en långpromenad igår eftersom att på onsdagar brukar det vara nog jobbigt att ta sig upp från sängen. Men, man kan ju inte alltid ha rätt :)
Har fixat i skafferiet idag (åh så spännande). Kom fram till två saker:
* Vi har alldeles för lite saker för att fylla ut skafferiet
* Vi har alldeles för många dubletter (typ två öppnade ströbröd, två farin socker, två öppnade havregrynspåsar och lite annat) Vi är inte så bra att att kolla vad vi har innan vi far ocj handlar.
Men eftersom jag nu har radat upp allt så är det ju lättare att se.

Nä det har inte hänt nå mer spännande än det här i mitt liv just nu.

75 års galej.

Farmor fyllde 75 i fredags så vi hade hyrt Forsgården och åt god mat och umgicks. Helt otroligt att alla lyckades vara lediga med tanke på att över hälften jobbar skift. 19 stycken var vi, den enda som saknades var Magnus men eftersom han har lite svårt att ta sig upp från Södra Sverige så är han förlåten :)


Bella hade gjort grymt goda tårtor.


På lördan blev det middag och utgång i Lule. Jag förstår lite grann tjusningen med Bishops men man ska nog i sånna fall sitta där från början och dricka. Det blev lite halv dött när det inte var nå musik alls. Sen drog vi vidare till Olivers och hängde där tills dom stängde.
I går blev det lite mera vin med Priscilla, Ulrika och Maria hemma hos Ulrika. Man får när man är ledig på måndagar. Satt och surrade fram till tolv då stackars Håkan fick komma och hämta oss.

Blir av med min dvd-hylla idag, nu är det bara tv-bänken kvar. Hoppas att nån nappar på den snart.

Ny vän.

Junior hittade en ny vän idag. Eller vän och vän, dom satt på varsin sida av fönstret och skrek och försökte slå varandra genom rutan. Plockade ner blomkrukorna efter ett tag för så sugen var jag då inte på att dammsuga jord.


"Det finns ju snabbare sätt att ta livet av sig"

Sagt av Patrik igår på träningen. Jag håller helt klart med han.
Fy fan vilket mördarpass det var. Benen var helt stumma efter andra övningen, kan ju inte direkt påstå att det blev lättare resten av passet. Det lär ju inte bli lättare nästa gång heller eftersom att Stefan är tillbaka nu. Men det är ju så att även fast man inte tror att man orkar nå mer så när han ställer sig bredvid en och skriker så orkar man dom där två sista.
Jag bävar lite för imorgon. kommer ju att gå som ett mongo.

Har varit och hämtat ut en "korg" (eller vad man nu ska kalla det) som jag beställt från designtorget. Tänkte att vi skulle ha mössor och vantar i den nu när vi tapetserar om i hallen. Jag tror att det kommer att bli riktigt fint.

Håller på att testa baka frukost muffins. Dom ser goda ut men jag får prova imorgon. Tänkte att det är ju enkelt att värma upp en sån på morgonen. Sparar tid och det betyder att jag får sova längre :)

Sötunge!

Fick ett MMS av Marika, Melissa hade fått i läxa att skriva "Det bästa jag vet" där hade hon bland annat skrivit: Bada med Cathrin för att jag kan simma.
Sötunge är det enda jag kan säga.
Precis tagit mig hem från filmkväll men Maria. Till och med att det var en riktigt bra film The Lincon Lawyer. Ni som inte har sett den borde hyra den!
Slapp vara fyllechaffis ikväll, så då funderar jag ju varför jag sitter här och inte går och lägger mig.
Arbete 8-17 imorgon, sen är helgen över!
RSS 2.0