Dålig

Jag är förjävla dålig på att hålla den här bloggen uppdaterad. Men kanke får mig nå uppsving sen, eller så blir det helt tvärtom :)
Bara 3 dagar kvar till BF nu, fredag då smäller det, eller så är den här lika seg som Alexander och väntar ytterligare 2½ vecka. Lika bra att ställa in sig på det så att man inte blir besviken när det händer.
Det har varit sjukt varmt dom senaste veckorna och jag har lyckas att bli brun (så brun som jag kan bli) utan att bränna mig. Det var några år sen det hände, brukar alltid bränna mig som fan i början för att sen flagna och sen i slutet av sommaren har den lilla färgen jag lyckas få försvunnit. Men i år kanske den håller i sig lite längre.
Det har gått hyfsat bra att vara höggravid i den här värmen, några dagar har jag verkligen önskat att jag hade haft en källare jag kunnat krypa ner i och bara kyla av mig men det hade kunnat vara värre.
Sista lediga veckan för pojken, på måndag börjar allvaret för han och inskolning på en ny förskola. Ludde får ta hela inskolningen eftersom vi inte vet om ungen har kommit eller inte, blir det nu så att den kommer under inskolningen så får Maria ta över. Jag tror inte att det kommer att bli några problem, han är så trygg i sig själv.
Gud va han har börjat surra, det är inte tyst många minuter när han är vaken och man märker att det kommer nya ord varje dag. Sjunga kan han också sötungen.
 
Var i stugan i helgen bara jag, Ludde och Alexander. Gjorde inget vettigt alls utan tog det bara lungt, åkte lite båt, badade och bara hade det gott. Jag hade helpension och behövde inte laga mat eller städa på hela helgen, det uppskattades!
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0