Poolparty

Vilken härlig vecka det har varit hittils. Strålande sol varje dag och tydligen ska det hålla i sig hela veckan.
Viktor bjöd in till poolparty idag så pojkarna badade och mammorna fick surra lite.
 
               
   
 
Har också varit förbi på jobbet och fick mig en blomma och presentkort på Boden Handeln, tack tack :) Så nu ska jag ut på stan och kolla om jag hittar nå fint.
 
Jag och Maria tog oss en snabb jogging tur på 2 km ikväll och vi höll på att flyta bort så om det är lika varmt på fredag blir det nog gåtempo på 6 km rundan annars kommer vi aldrig att hålla.
På måndag är det upp till bevis på vårruset :)
 

Cykeltur

Kände att någonting var vi tvungna att göra när det är så härligt ute på kvällen. Så det blev en cykeltur, tanken var först att cykla till nån lekpark i närheten men det slutade med att vi for till Ullis och surrade. Blev inte sån lång sväng men om det ska vara sånt här väder ett tag till så hinner vi nog med många svängar med cykeln.
Alexander lyckades krascha igår vid Marias tvrumsbord så nu har han ett snyggt sår på hakan och på något sätt blev det ett sträck som blåmärke på kinden. Ludde menade på att när han hade han i helgen så fick han inga skador och efter en dag med mig lyckades han göra sig illa, jag tänker att han härdas lite ;)

Laddat batterierna

Jag och Maria har spenderat helgen i Karlskrona hos Malin och Fredrik och haft det riktigt skönt. Inte behövt tänka på något annat än på oss själva några dagar. Det behövdes. Lite tråkigt att vädret inte riktigt var på våran sida men man kan inte få allt, vi fick ju hänga med våran solstråle. Vårat nyttighetsätande fick ta en paus under helgen och jag lovar att vi har ätit ikapp det vi har missta under dom senaste veckorna. På lördan var jag så mätt att jag var anfådd, men likförbannat kan man inte låta bli att ta av godispåsen bara för att den står där. Chips hann vi inte med att äta men det hade inte fått plats helt enkelt. Vi hann med en shoppingtur på stan så nu är min gaderob uppdaterad och jag har till och med rensat ut lite kläder. Jag har även slagit på stort och inhandlat ett par klarblåa stuprörs (!!!) jeans, ni som känner mig vet att jag har haft riktigt svårt för stuprörs men jag tänker att man måst ju pröva nå nytt ibland. Sen har jag chockat världen igen genom att äta grillad paprika och potatissallad, det kanske finns hopp för att jag också ska växa upp någon gång. Efter den här heögen är batterierna nyladdade igen, det känns riktigt skönt.
Det var kul att komma hem och se lillgrabben skina upp när jag kom innanför dörren och fina rosor hade han inhandlat åt mig på morsdag :)

Störtkrukan på



Så går det när man far och faller hela tiden. Den används inte jämt men någon gång åker den på så att stackaren får behålla några hjärnceller.

Jag och Maria tog andra joggingturen på 6 km idag, måste säga att vi ändå är hyfsat snabba. Sprang på 35:45, förbättrade faktiskt tiden med nästan 1 minut. Så vårruset under 30 min borde inte vara något problem.

Premiärturen


Han fattade på en gång att han skulle hålla i sig. Nu går det lite lättare att ta med han på affärn.

Inte min smartaste idé..

..att ta första riktiga fyllan efter graviditeten och sen åka på IKEA dan efter. Jag hade inte riktigt tänkt igenom mitt beslut.
Kul hade vi, men det är ju som vanligt man hade inte behövt ta sig ut. Man hade lika gärna kunnat sitta kvar på förfesten och kanske gått och lagt sig i tid istället för vid två. Sen var det ju inte alls nå folk ute, på Lotus var det två pers så vi tog oss till Boddan istället där var det inte heller så mycket folk men jag träffade Sandra och en gammal klasskompis som jag satt och surrade med.
Sov hos mamma och pappa eftersom vi skulle åka med mamma och våran moster till IKEA, kan ju säga att jag var något trött då dom två började stöka i köket tjugo i sju på morgonen. Det var bara att kliva upp och försöka vakna till innan vi for och hämtade Maria vid åtta. Var ganska bitter över mitt och Marias nyttiga liv just då, det hade inte suttit fel med en cola och en lakritspåse, men vid halv elva fick jag i mig lite frukost och började känna mig lite mera som en människa igen. Nästa gång det blir att dricka ska jag ha hela dan baki oplanerad.
Nu är då allt vi behövde inhandlat och äntligen kommer krokarna upp så vi kan hänga upp jackorna och slipper ha dom liggandes överallt. Gardinstång, rullgardin och hyllor till ALexander är fixat så när han börjar sova lite bättre blir det att he han i eget rum, det ska bli spännande.
Nä nu på med lite kläder.

Värsta klippet!

Har gjort värsta klippet idag: en juniorsäng helt gratis.
Facebook är bra till mycket.
Fick däremot blanda in Ann-Louise och Ted i mitt fynd eftersom det var först till kvarn och det var en till som ville ha den så eftersom den fanns i sävast så var Ted snäll och hämtade den åt mig.
Lite skavd är den men det är bara att kasta på lite vit färg så blir det fräsch, man kan ju inte heller begär så mycket när den var gratis :)
Har sett motorcyklarna idag, det är som ett riktigt vårtecken nu är det inte långt kvar till sommaren, sen har vi fikat hela dagen, först 1 årskalas för Bill och sen 22 års kalas för Moa. Gud va ett år har gått fort, det känns inte alls som om det var så längesen Ida skickade första bilden på den lilla gossen. Han har blivit så stor.
Söt ungen :)

 
RSS 2.0