Bort regnat.

Jaha där försvann den snön. Nu är det bara mörkt, slaskigt och äckligt. Solen kikade fram i dag ialla fall. Men annars har det mest bara regnat och varit mycket tråkigt.
Som sagt så befann jag mig på jobbet hela helgen. Lugnt har det varit.

Vissa dagar skulle behöva fler timmar så att man han med allt man ville. Måndags var en sån dag, först ner med tvätten, till Step In och träna, hem göra lunch, fixa mera tvätt, till Maria och Robins lägenhet och städa ur den, tillbaka hem och fixa det sista, in till stan innan dom stängde för att hitta en present åt Oliwer som fyllde 1, äta middag och sen på barn kalas. Sen var det bara hem och sova för jobba måste man tydligen också göra ibland. Jag sitter och hoppas på att Ludde snart vinner dom där pengarna så att man kan ta lite ledigt :) Får väl vänta ihjäl mig skulle jag tro :P
I helgen blir det både utgång i Lule på fredan och middag hos Maria och Robin på lördan. Det blir bra :)
Åh! Snart åker vi :) 7 November bär det iväg, då far jag, Ida och Heli mot Stockholm och ser Pink den 10. Det ska bli grymt kul!
10 dagar kvar :)

Kent spacklar hos Maria och Robin

Mamma och Maria inspekterar

Bästa kortet jag fick på Oliwer. Att stå still är inte riktigt hans grej :)
Hittade ett mjukisdjur som Bamse stått modell för ;)

1 timme extra.

Älskar sånna här överraskningar :) Hade absolut ingen koll på att det var dags att ställa tillbaka klockan en timma inatt. Det är tur att tanterna på jobbet har koll på sånna här saker. Hade nog inte förlåtit mig själv om jag lyckades komma en timma förtidigt på jobbet imorgon.
I torsdags blev det maraton träning med core och boxning, hade inte så värst mycket träningsvärk i fredags men jag kände mig jävligt seg i armarna och bakdelen var lite små spänd. Men det är skönt att känna att man har gjort nånting.
Har försökt förklara för katten att när jag är ledig uppskattar jag inte att bli väckt klockan fem av ett konstant pipande och att någon står på mig och kikar på mig. Det känns som om han inte riktigt vill lyssna på det örat.
Ida var förbi och tog en te och visade ny bilen i fredags. Mycket fin bil, jag gillade färgen ;) Kom fram till att den var himmelsblå.
I helgen är det bara jobb som gäller, är nog lika bra det med tanke på att jag har 5 kr på kontot för tillfället.
Haloween partyt blev inställt :( Lite besviken blev jag, hade ju värsta outfiten. Istället blir det middag med Ludde, Maria, Robin, Patrik och Tina. Det funkar ju det också :)
Nä nu kanske det är dags att gå och sova så att man verkligen tjänar in den där timmen.

När jag blir rik..

ska jag anställa nån stackare som får putsa mina fönster. Det är så förbannat tråkigt. Blir bara arg när jag gör det. Jaja, får trösta mig med att det inte är min "tur" nästa år.

Helgen har spenderats i stugan som vanligt. Ludde och Robin har gjort en glesbygds inglasning på verandan. Mycket snyggt blev det, istället för att se vattnet nu så ser man plast ;) Men det blir bra för det blir mindre skottning i vinter ialla fall. Patrik och Tina kom också förbi och sov över. Det blev kortspel och lite drinkar. Phase 10 är det nya spelet :) Lite avancerat i början men man kom in i det ganska snabbt.
På söndan blev det tacos middag hos mamma och pappa, sen hade vi karavan från Lulevägen till Fiolvägen med 6 stycken fullpackade bilar med kartonger. Det blir bra det här när dom får in allt i huset.

Är ledig två dagar nu innan helgen. Skönt skönt. Idag blir det att hjälpa Maria med mera kartonger och imorgon har jag vigt hela dan åt träning. På morgon blir det core med mamma och på kvällen blir det boxning med Tina. Får se hur död jag känner mig på fredag. Men det går nog bra.

Dust It is the shit ;)

Vissa orkade inte hela vägen


Maria visar sina skills på att titta i kors ;)


Nu har snön kommit tillbaka, hoppas att det håller i sig.

Fredags mys

I fredags kom Ida och Birger förbi och åt middag. Väldigt gott blev det. Sen blev det massor med surr med öl och cider och utgång på Bränna (eftersom det är det enda utestället i Boden som inte fått alkohol förbud). Men tyckte ändå att det var trevligt. Blev ganska mycket folk senare på kvällen. Tänkte steget längre och gick före det stängde, går så mycket snabbare på Frasses då :)
På lördan blev det bakis pizza och sen en sväng förbi Runesson och Annelis och kika lite på lill flickan. Hon var så liten, man vågar ju knappt röra i dom ifall man råkar peta för hårt så att dom går sönder. Mycket söt :) På kvällen blev det en sväng till stugan. Jävlar va mycket snö det var kvar där. Lite slirigt på vägen, tur att vi inte tog Luddes bil som fortfarande har sommar däck. Det hade varit intressant. Sandra, Dennis, Maria och Robin kikade förbi en sväng på kvällen. Adventsfikat forsätter i år igen. Får väl se om det blir en repris på 4:de advent, får helt enkelt gömma spriten bättre detta år :P
På söndan blev det mest plock i stugan och sen hem och såg på film med Tina och Patrik. Har haft en skön helg helt enkelt.

Man måst ju synas när man är i skogen :)

12 sekunder

Det var snabbt gjort. Första ljusbehandlingen idag, 12 sekunder sen var det bara tack och adjö. Man trappar tydligen upp eftersom. 25 gånger skulle man tydligen gå, 3 gånger i veckan. Tur att man har frikort snart då så att man inte blir ruinerad på kuppen. Det är väl bara att hålla tummarna på att det funkar.

I måndags blev det bullbak hos Ida. Finns det nå godare än bulldeg med lite socker och kanel på?! Det är så bra att baka med Ida, jag får dom flesta snärtarna som man inte kan göra bullar av. Annat är det när man bakar med Maria och måste smyg äta under bordet :P
Nu är vandrarhemmet klart. Fick till och med tv och dvd på rummet. Ingen frukost dock men det fixar sig alltid. Nu är det bara att börja nedräkningen. Far på exakt 1 månad. Skönt att få komma bort och få en mini semester :)

Jävlar vad det snöade i dag. Man blir nästan lika förvånad varje vinter att den bara smyger sig på och helt plötsligt så är det snö. Tur att pappa har koll på vädret så man vet när det dags att lämna in bilen på björnvägen för att få lite bättre däck.
Julen är lite lätt inplanerad också. Jo lite tidigt men man måste ju kolla av när alla i familjen jobbar skift. Så våran jul blir 23 istället. Det är bra när man kan flytta lite på den :)

Igår:


Idag:


I morgon blir det fika hos farmor och boxning med Tina :)

Handske på igen då

Tydligen så hade jag missuppfattat Vera lite grann om min Michael Jackson handske. Fick för mig att jag bara skulle ha den en vecka men tydligen så skulle jag ha den tills handen blev bra igen. Det är väl bara att göra som hon säger och ta på den igen då. Snyggt värre. Har varit och kollat pricktestet idag. Nickel var jag tydligen ganska allergisk mot så det enda jag skulle göra var att undvika att ta i rostfritt stål (för det lät ju enkelt) Jag får väl försöka tänka lite mera på vad jag gör med handen helt enkelt. Fick med massor med papper som Ludde också skulle läsa eftersom det är han som ska sköta hushålls arbetet framöver,det känns ju bra när det är doktorns order ;)
Ska även få börja gå på ljusbehandlig så vi får hoppas på att det blir bra.

Helgen kommer att spenderas på jobbet.
RSS 2.0