Då var den oskulden tagen.

Jag borde ju ha lärt mig att man inte ska hålla på att lyfta pojken mot ansiktet, så igår kom det, första kräkan i ansiktet. Jag har ju ändå lyckas klara mig nästan fyra månader. Maria var mycket till hjälp, sprang och hämtade kameran tog lite kort, bad Joline att hjälpa och torka, snäll som hon är gjorde hon det, med pappret hon nyss torkat fötterna med. Mys!
Kände mig himla fräsch. Det är tydligen sånt man får ta som småbarns förälder.
 
 
Babysimmet är igång, Riktigt kul är det. Tänkte att Alexander skulle bli trött utav det, och nog blir han det men inte sover han nå längre för det. I söndags tänkte jag att nu kommer han vara däckad, först babysimmet sen for vi till mamma och firade henne och mig och Maria så hela släkten var ju där och stojade men nog vaknade han varannan timma på natten i alla fall. Undrar just vad jag behöver göra för att han i alla fall ska sova tre timmar.
 
Idag har jag beställt tid att få fransarna färgade och brynen plockade, det ska bli skönt att få ta hand om mig själv lite, tänkte att jag även skulle ta och boka in en massage någon gång i framtiden, skulle behöva att nån tryckte ut ryggen lite.
 
Dags att väcka pojken och ge han nå mat innan vi beger oss mot stor & liten.

Härligt.

Det bästa med januari är att solen börjar komma tillbaka. Även fast det bara är för nån timma mitt på dan så är det grymt skönt. Tog oss ut på en promenad till Annelis igår, grymt härligt!
Nu är förrådet och vinden flyttat till huset, skönt att ha det bortgjort då blir det mindre att flytta sen. Vi hade inte så mycket saker så allt rymdes i två bilar. Grymt tur att vi rensade i sommras.
 
Idag ska vi haka på med Maria och Joline på sängstund i kyrkan i Hampis. Just nu är det nog mera för min skull än vad det är för Alex skull men det kan ju bli roligt sen när han börjar förstå.
På söndag startar babysimmet, det ska bli riktigt kul. Bikinin är provad och den passar så det är bara att tuta och köra.

Tada!

Mina vanliga byxor är på (ja lite tajta men jag kan ju andas)
Nu ska det rensas ut mammabyxor.

2012

2012 var ett riktigt lungt år för min del.
 
* Vi började januari med att dra ihop en tjejfest här hemma. Jag, Maria och Stina höll i det hela. Lasergame, tacomiddag, lekar, spel och massor med kackel bestod kvälle av.
* Det blev första och sista gången jag drack 2012 för den 17 januari fick vi redan på att vi skulle bli föräldrar.
* Hade en tjejhelg ute i Skogså, grillade, skottade och bara var.
* Påsken firades i vanlig ordning i stugan med hela familjen.Mamma fick äntligen sin vilja igenom och pappa sågade ner tallen på deras stugtomt.
* Första Maj tittade lilla Bill ut och Ida och Birger blev stolta föräldrar.
* I Maj fick vi även kolla på våran lilla Humla för första gången och datumet blev flyttat så beräknat datum blev på Luddes 30 års dag 12/9.
* Hade planer på att jag den sommaren skulle vara det brunaste jag någonsin varit, men vädret ville något helt annat och det kändes som om nästan hela sommaren regnade bort.
* Jag, Maria, Ludde och Robin gjorde premiär på att plocka hjortron. Det blev inga större mängder men vi fick väl en 2 liter var i alla fall.
* Firade midsommar i vanlig ordning ockås i stugan. Detta år lyckades vi få upp en midsommarstång.
* Var på bröllop i Kalix
* For och hälsade på Johan i Göteborg och Linus, Erik och Emellie i Halmstad
* Firade Luddes 30 års dag.
* Väntade på att Humlan skulle ta sig ut någon gång.
* Första oktober bestämde sig (äntligen) Alexander för att komma, bara 18 dagar över tiden. Det tog sin lilla tid men den som väntar på nå gott.
* Fick prova på att ligga på sjukhus i en vecka. Det funkade men blev väl lite långtråkigt efter ett tag. Men eftersom vi låg kvar så länge lyckades vi pricka in två av tre par i förädrar gruppen som också fick barn. Det tredje paret hade redan tjuvstartat och fått innan.
* Nionde oktober fick vi träffa lilla Viktor för första gången. Han hade däremot lite väl bråttom ut.
* November blev festens månad och varje helg var det något inplanerat.
* Planerade för att validera upp mig till USKA.
 
Det var ungefär hur mitt 2012 har sett ut. Då får vi se vad 2013 har att erbjuda. Det kommer nog bli ett spännande år, speciellt att få se hur Alexander växer och utvecklas.
 
 
 
 

Gott nytt år!

Partyhatten var på och självklart var Alexander vaken på tolvslaget för att se på fyrverkerierna eftersom han missade dom på stan.
Kvällen spenderades med familjen Byberg/Ögren, Janson/Hansson med barn och med mamma på fiolvägen. Väldigt lugn kväll med riktigt god mat. En liten besvikelse var dock hallonbomben som inte blev gjorde eftersom att det inte fanns hallonsorbe på någon affär i hela Boden, var till och med och kollade i Öjebyn men icket där heller. Var nog nån mer än oss som hade tänkt göra den igår. Så istället blev den Vinettaglass med smoothieröra till, funkade det också men hallonbomben där hade nog varit grymt god.
Idag har det varit en riktigt skön dag, Hade egentligen tänkt skrota runt hemma hela dan i morgonrock men tog på oss kläderna vid ett och agerade pizzabud till Grafikervägen sen har vi varit där och bakishängt med Moa och Andreas. På nyårsdan får man bakishänga fast man inte har druckit, sånna är reglerna.
Det blir en snabb sumering av 2012 någon dag framöver.
RSS 2.0