Riktigt stolt.

Idag är jag riktigt stolt över mig och Sandra. 7.6 km joggning nu på kvällen, fatta att det är bara 2,4 km kvar tills vi har en mil, och jag tror inte att det är helt omöjligt att komma under en timma på milen med tanke på att vi joggade på 40 min nu.
Vi hade nog orkat längre men som Sandra sa är det nog bättre att klara av en kortare sträcka än att satsa för högt och måsta bryta efter halva.
Nä, jag är mycket imponerad av oss måste jag säga. Vi har gjort det här jävligt bra.

Ny frisserad är man också. Blev lite mera färg än förut. Skönt att göra nå nytt, man lessnar ju som efter ett tag. Ibland får jag för mig att skaffa långt hår igen, men sen kommer jag på hur jobbigt det är tills håret fått en bra längd, så det är enklast att klippa av det.

På fredag är det valborgs så då blir det grillning hemma med lite folk och lite cider. Ska förhoppningsvis åka palt-rundan på lördag men dom har lovat snö blandat regn och riktigt så sugen var jag inte på att åka motorcykel. Men får hålla tummarna på att dom ljuger som vanligt.

Nä nu måst jag nog gå och sova en stund!

Ditt arma vrak

ibland är dom bara för söta små tanterna.

Jag och Sandra tog oss årets första inlines tur i söndags, fick med oss Maria också på cykel. Hade väl hunnit åka 20 min när Sandra lyckas få in en sten i hjulet och gör en mycket snygg spring/glidning, men en applåd för hon föll ju faktiskt inte. Den närmsta kvarten spenderade vi till att försöka få ut den stackars stenen men vi gav upp och ringde en vän (Robin), så han och Ludde kom med bilen och fick ta med sig sruvmejsel och insektsnycklar så var problemet löst och det var bara att fortsätta att åka. En mil blev det i slut ändan, inte illa för att vara första svängen tycker jag   :)

Synd att kortet blev så mörkt


En jogging tur blev det idag också. Det gick riktigt bra, så nu är jag verkligen peppad. Vi har kommit på att vi måst nog springa med mp3-spelare annars surrar vi så mycket i början så att vi knappt kan andas dom sista kilometerna. Det kändes riktigt bra. Ökat tempot har vi också gjort, ganska rejält tycker jag ändå.
Vandrarhemmet till tjejmilen är bokad så nu är det bara att ligga i hård träning. Detta SKA vi klara av!

Imorgon blir det en sväng på stan, eftersom att lönen kommer in på kontot :) Snörde mina skor förra veckan så jag måst köpa mig nya. Hatar verkligen att köpa skor, så förbannat tråkigt. Sen får man alltid skavsår dom första veckorna, ska lämna dom till nån som kan gå in dom åt mig istället.

Jag och pensionärerna

Det är skönt att ta sig till gymmet före lunch, idag var det bara jag och massor med pensionärer. Ingen stress alls. Känner mig riktigt duktig idag har hunnit promenera med Ida på morgon, varit på gymmet och joggat på springbandet. Inte illa. Sista joggingsvängen ute var riktigt tung, så det blev den korta svängen istället men ingen idé att haka upp sig på det, vi tar tag i det nästa gång :)
Ludde är ute i skogen och krigar så Ida kom förbi och var sovsällskap igår. Skulle se en sräckis men dvd-spelaren atr tydligen inte brända skivor.
Var också och fikade hos Nicklas igår. Det var ett tag sen, vi har som några månader mellan våra fika stunder. Men då har man ju så mycket mer att prata om.
Ihelgen blir det bara jobb. Men det är nog lika bra, ekonomin just nu är inte den bästa ;)

Trodde att jag tappat bort katten tills jag såg detta:


Helgen

Har varir barnvakt hela helgen. Men inte så många timmar åt gången. Vilket var rätt skönt på söndan när jag var lite bakis och kände mig lättretlig.
På lördan hade vi det jätte mysigt. Tog först en fika på retro sen gick vi (hör och häpna) på försvarsmuseet. Har varit där en gång tidigare och det var på invigningen. Som tur var gick ungarna in gratis så jag behövde bara betala för mig, annars hade vi nog inte gått. Dom tyckte faktiskt att det var kul, men det berodde nog mest på att det fanns en helikopter som man fick sitta och trycka på alla möjliga knappar så att den började blinka och låta. Ludde gjorde ett tappert försök att försöka utbilda Melissa på diverse saker, hon tittade snällt, sa okej, sen sprang hon vidare :)
På kvällen blev det utgång (premiär för mig) på Lotus/Far east. Hade riktigt trevligt. Stannade ändå länge fast det blev en tidig utgång, har kommit på knepet: Går man ut tidigt, går man in gratis :) Smart drag.
Hände inga större bravader. Men alla var på gott humör.
Vaknade alldeles för tidigt på söndan, så jag fick vänta på att Ludde skulle ta sig upp och att pizzerierna skulle öppna så att vi kunde få i oss den efterlängtade bakis pizzan. Bakis dagar är ändå grymt sköna. Men måste ingenting nästan för att man "mår ju faktiskt lite illa"
Hyrde nån slö komedi och köpte lite godis, sen parkerade jag, Ludde och Sandra oss i soffan och bara tog det lungt ett tag. Ida kom förbi på kvällen och sen bar det iväg till Marika för att vara barnvakt igen. Men dom behövde inte så mycket vaktande. Skönt!
Nu vet jag varför jag tyckte att Paranormal Activity var hoppig och jätte dålig: vi hyrde Så olika och tänkte se den hos Marika när ungarna hade somnat. Tyckte att den filmen också var lite underlig tills vi kom på (hade ändå hunnit se typ 1 timme) att det är Marikas jävla DVD-spelare som fuckar upp filmerna. Den gjorde så att den hoppade från början till slut och upprepade massor med scener. Så den har helt enkelt förstört två filmer jag verkligen ville se. Mycket besviken. För det känns ju som meningslöst att se om Paranormal när jag vet vad som händer. Då kommer jag absolut inte bli rädd.
Jag och Sandra var och sprang nästan alldeles själv igår. Jag säger nästan för Ludde kom och mötte upp oss efter halva vägen på cykeln. Vi var grymma igår, slog till och med förra tiden fast vi sa att vi inte skulle försöka göra det. Jag är mycket imponerad måste jag säga :)



Älskade April-väder

Vilken färg är gummisnodden?

-Va?!?!
-Ja, vilken färg är gummisnodden bussen är gjord av?

Kan ju inte direkt påstå att mina drömmar alltid är realistiska.

Det här med joggningen går ju faktiskt (nästan) riktigt bra. Kände oss mycket duktiga i onsdags kväll när vi var ute och sprang där vid halv tio snåret och ikväll blir det samma sak. Fatta hur många plus poäng man får för att fara ut och jogga en fredag kväll. Ungefär 3000 ;)
Jag och Sandra funderar på att kanske ta och springa tjejmilen i år, den är ju inte förrän i september nångång så vi har ju någon månad på oss att träna. Det hade varit grymt coolt att ha gjort det bara. Men vi ska ialla fall försöka springa "blodomloppet" på 6 km i LUle. Det här blir bra. Låter som om jag är värsta träningfreaket, I Like It ;)
Man måste ha lite slut mål. Till veckan blir jag och Sandra själv på våra joggingturer. Får se om vi är lika kaxiga då.

I helgen blir det att vara barnvakt åt trollungarna. Får se om vi kanske tar oss till badet om det är dåligt väder. I morgon blir det faktiskt utgång på kvällen, det var skit längesen jag var ut i Boden. Har inte hunnit vara nå på Far East och det har haft öppet sen i januari. Inte så snabb alltid :)

Nä nu blir det lite middag!

Gör mig rädd då!

Alla har ju pratat om Paranormal Activity, hur bra den den är och att den är obehaglig så att man nästan har svårt att sova på natten. Så igår fick jag för mig att jag skulle hyra den. Jag lyckades få med mig Marika som filmsällskap och tänkte "Det här blir bra".
Men jag satt hela filmen och undrade: "När kommer det läskiga?!"
Tyckte att den var riktigt dålig och hoppig. Nä, hade nog för höga förväntningar. Mycket besviken, när jag har ställt in mig på att bli rädd och det pirrade inte ens lite i magen.

Nu har vi till och med börjat jogga utomhus. Jag, Sandra och Ludde, det känns bra att ha med sig Ludde för han drar som igång oss. Hade det bara varit jag och Sandra skulle risken varit stor att man ger upp alldeles förtidigt. Så nu är målet att få in två joggingpass i veckan. Det borde ju inte vara något större problem.

Nu är våren här på riktigt. Fort går det och snart är det midsommar :)

Service

Värsta servicen: Lämnde min bil åt pappa för att han skulle besikta den. När jag hämtar den på söndan var den nytvättad också. Inte illa. Så nu får jag se till att inte skita ner den.

Är ju inte snabb på att uppdatera alls. Men det är så.

Påsken har kommit och gått. Var i stugan från torsdag till söndag. Väldigt härligt. Maria for hem på fredag kväll så sen var det bara jag och pojkarna kvar. Men det gick det också.
Det har blivit mycket skoterkörning i helgen.
På fredan drog vi till Bjässand och hälsade på Luddes föräldrar. På vägen hem därifrån skumpade jag omkring som en annan vante baki Maria på pappas skoter. Tycker att det är lite roligt att man själv får värsta utskällningen när man råkar komma åt nå gupp medan hon gasar på och det gäller bara att hålla i sig och försöka hålla sig kvar på skotern.
På lördan fick pojkarna för sig att vi skulle ta oss upp får nå "gruvberg" som finns vid stugan. Ospårat var det och djupsnö. Självklart så gick det inte. Alla tre satt fast med skotrarna, men nu hade vi ju alla fall provat. Så istället blev det lunch grillning på kärleksön, vilket var tur eftersom den är nära stugan och vi hade glömt bestick och tallrikar. Man kan ju inte koma ihåg allt. Andreas, Moa, Johanna och några till kom förbi och grillade lite. På kvällen följde vi med Andreas och Moa till Svanis. Jag och Moa fick oss en flygtur av deras gamel skoter, tur att den inte gick så fort :)
På söndan drog vi till Gullträsk och hälsade på Marika med familj. Det var gudomligt väder också, alldeles klarblå himmel och solen värmde :) Det är så det ska vara.

Här satt jag fast

Robin satt en bit upp

och Ludde tog sig högst


Såhär kan det se ut om väskan lyckas komma baki avgasröret

Andreas skoter var inte alltför kry
RSS 2.0