Pucko!

När Alexander för ovanlighetens skull sover hela natten i sin egen säng så är det nå rikspucko som ringer på hemtelefonen två gånger. Först vid tre och sen vid fyra på natten. Tog ett tag innan jag ens kom på vad det var som lät. Puckot hann även lägga på innan vi svarade, har ju nummerpresentatör men den visade ingenting.
Jävligt irriterande!
Jag vet att det kanske inte är så nödvändigt att ha en hemtelefon men eftersom denninte kostar nå så har jag inte brytt mig om att säga upp den. Den kan ju vara bra att ha ;)

Trött kille.

Kliver han upp helt självmant strax efter sju (skönt, tönker jag med en sovmorgon), diskmaskinen var öppen och ren så självklart var den tvungen att plockas ur. Sen vill han upp i famnen och börjar gråta så jag placerar oss i soffan där han somnar om.
Varför kliver man upp om man inte är pigg?! Hade ju inte gjort nå om han hade sovit i sängen till typ åtta istället.
Tur att vi inte ska vara på förskolan förrän 10:30.



05:28

Är INTE en okej tid att kliva upp en ledig lördag. Tydligen tycker barnet det, vänta bara tills du blir tonåring Alexander. Då jävlar kommer morsan poppa musik klockan 06:00 varje helg, varesig jag jobbar eller inte.

Förra fredan var vi på ultraljud och fick se lill grodan för första gången. Datumet blev en vecka tidigare än vad vi trott så nu är bf 1 Augusti. Jag håller tummarna lite grann för att det inte ska vara 35 plus hela sommaren.
RSS 2.0