"Var ligger landet där man böjer bananerna..

.. är det samma land som dom bor i indianerna?!"
Snacka om att den låten sätter sig ordentligt i hjärnan.
Midsommar är över och den spenderades som sagt i Holsvattnet med pappa, Robins föräldrar, Maria, Robin, Joline, Ludde, Malin, Patrik, Sussie och Jesper. Har haft riktigt härligt och suttit uppe länge, ätit (ungefär hela tiden) och bara tagit det lugnt. For baki Larssons med Malin och Jesper men blev mycket besviken den här gången, man brukar ju få upp hur mycket fisk som helst men vi fick upp en halv (den kom inte in i båten så den räknas inte riktigt).
Pojkarna har roat sig med fyrhjulingen och trehjuligen som fick en sväng i leran. Kan ju inte direkt påstå att nån utav dom var ren efter det.
Vädret var helt okej, bara lite regn ibland men det har då funkat att sitta ute på altanen, och tur är väl det annars hade vi nog fått äta i skift. Kankse borde bygga ut stuga :)
Har haft påhälsning av korpar under fredags natten. Vi är ju inte så värst duktiga på att plocka in allt när vi går och lägger oss så när Sussie och Jesper klev upp så hade Sussie tittat upp på altanen och det hade sett ut som om det hade varit en riktig fest, soporna var utspridda, dom hade pickat hål i jucie paketen och i ett ciggarettpaket, all Jespers lördags godis hade dom ätit upp, chipsen och dom få sillarna som var kvar lämnade var helt spårlöst borta. Jag antar att dom var mätta och belåtna hela den dan. Så när vi gick och la oss lördag natt var vi mycket noga med att rensa bort precis allt.
Jaja dom måst ju också få fira lite midsommar :)

Nu har vi till och med en grill på våran tomt. Behöver vi inte låna grannens hela tiden.

Gränserna måste ju provas

Lite halvlerig kanske?!

Maria "in action"


Nu måste jag (igen) ta tag i livet. Tänkte låna en klänning av Maria till bröloppet i September, men det fattas väl en eller tvp två cm innan den går att stänga helt, och det kan ju som vara skönt att kunna äta i den utan att må dåligt. Efter Boden Alive, för nu innnan är det ingen idé.
Skulle även behöva köpa mig ett par bra joggingskor, kanske ett par som jag inte får skavsår under fötterna i. Var så jävla besviken och arg på mig själv i måndags, fick ge upp på joggningen för första gången. Det är inte okej. Lyckades ta mig 8 km men sen vart det fan tvärstopp. Värsta mjälltuggen, sådär att det kändes som om någon sparkade mig i sidan.
Ludde sa att om det hade varit någon annan än mig så hade han puttat baki ryggen så att jag hade fortsatt springa, men hade han gjort det på mig så hade han antingen åkt på en lätt smäll eller så hade jag satt mig ner och vägrat gå överhuvudtaget.
Förra året gick det ju bra, men då joggade vi ändå minst två gånger i veckan och oftast tre gånger. Kanske inte tar det lika seriöst i år för jag har ju som inget mål att ta mig till den här gången.
Skärpning Cathrin för fan!

"Undrar vilken som låter mest..

..din bil eller Luddes motorcykel?!"
Jag tycker att det har varit mycket påhoppande på min bil dom senaste dagarna. Den låter bara lite grann, som en rally bil nästan. Ingen fel med det ;)
Har faktiskt kollat runt lite på avgassystem men jag vet inte om det är värt att lägga ut 3-4000 kr på en bil som kanske är värd 5000, plus att stötdämparna borde bytas. Borde kanske köpa mig en ny bil men den här är så bra. Får väl köra med den tills den inte rullar nå mer.
Imorgon vid fem drar jag och Malin mot Holsvattnet. Ludde, Maria och Robin är redan där. Det ska bli mycket mysigt.
Hoppas att alla får en riktigt bra midsommar!

3 datorer

Just nu har vi ju tre datorer hemma, eftersom att Ludde har en bärbar och Malin har en bärbar och då våran "vanliga". När jag kom hem från jobbet idag var bägge hemma och dom satt vi varsin dator, så jag vill ju inte vara sämre så jag parkerade mig framför den lediga. Ja hörrni det är så man umgås nuförtiden :)
Nu vet jag vad mer jag ska köpa i doppresent, har fixat ena halvan, resten får fixas på måndag då lönen (äntligen) kommer in på kontot.
Idag blir det att vara barnvakt en stund medan Maria får massage och sen middag med henne och Robin och sen måst vi fara och handla till midsommar.
Håller tummarna på att alla vädersajter och väderrapporter ljuger så att det blir sol i helgen!

Lugn helg.

Helgen har varit riktigt lugn. Jobbade som sagt så ingen utsvävning på farmen under lördagen. På jobbet har det också varit riktigt lugnt, jag vet att det är absolut förbjudet att klaga på det men eftermiddagarna går så otroligt sakta och när det inte händer nå så bli man bara slö. Anne fick vara frisör och klippa luggen på mig på lördag kväll och på söndag så spelade vi fia med knuff med två av dom boende. Förlorade gjorde jag också fast jag knuffade tillbaka Anne en gång. Tror att dom hade fifflat lite med tärningen.
Gud va glad jag är över att jag inte har semester nu första perioden. Det känns som om dom kommer att få så bra start eftersom det skulle regna hela veckan.
Har fått göra en sidecut på Camilla idag och hör och häpna det vart faktiskt bra, var lite orolig där i början med tanke på att jag inte kan klippa min egen lugg. Men sen skulle hon nog behöva slänga in en färg eftersom just nu är hon blond på sidecuten och svart i resten av håret. Men det löser hon nog.

Sommarmiddag.

Igår hade vi Maria, Robin, Jossan, Moa och Andreas över på en riktigt sommarmiddag; Hemmagjord rabarberkräm och grillad korv. Enkelt men mycket gott. Till efterrätt så hade Jossan tagit med sig en banankaka och jag hade varit och köpt jordgubbar. Ibland behövs det inte så mycket.
Camilla har kommit till Boden över helgen, Cissi (hennes kusin) har också följt med, det var väl en så där 10 år sen jag såg Cissi sist. Så jag och Moa for på Bränna en stund med dom och satt och surrade.
Är lite halv bitter över att jag jobbar i helgen annars hade jag hakat på dom på V75 och farmen (speciellt nu när vi fått gratis biljetter). Camilla försökte övertala mig igår men det känns inte riktigt bra att kliva upp och fara och jobba 08:00 dagen efter, och jag tänker ju inte direkt vara nykter på farmen, då lär man ju bli galen.


På ett tag blir det jogging och sen fara och hjälpa Malin J att flytta alla grejerna hit. Så under sommaren blir vi tre i hushållet :)

Perfekt..

..det grymt varma vädret höll i sig både fredan och lördan och på söndan blev det lite svalnare och mulet. Men det var precis så jag hade beställt. Det är så jobbigt när man är lite små bakis och tittar ut och det är fint väder, då vill jag hellre att det ska vara mulet så att jag med gott samvete kan ligga inne och bakishänga. Jag och Ida har ju till och med avancerat upp ett snäpp på bakishänget.

I fredags kom Dennis, Sandra, Maria, Robin och Malin förbi på lite grillat. Satt mest ute och surrade. Fick med mig Sandra på att prova dricka öl och sprite (ja det låter helt mystiskt men det smakar faktiskt gott), sen tjuvstartade vi även på vinet som jag ska lära henne dricka i sommar när dom får sitt husså att vi kan sitta inne i deras mygghus på gården (stora planer för sommaren),.
Sen när alla hade farit hem tog jag och Ludde vindunken och några öl och promenerade över till grannen där blev vi kvar tills klockan helt plötsligt var halv fyra.

Stackarn tyckte att det var lite varmt


På lördan var det bara att ställa klockan för att hinna ta sig in till systemet (eftersom att vindunken som jag tänkte ha till farmen helt plötsligt var tom) och sen köpa maten som skulle grillas. Tro att jag blev lite chockad när jag kom in på systemet och fick se det här:

Har ju som hunnit glömma bort att det har ju varit studentvecka och grymt bra väder så nästan alla cidrar var borta. Lyckades skrapa ihop en fem stycken och en vinflaska.
Kvällen var riktigt rolig, kom en massa folk förbi och vi grillade innan det var dags för invigningen av farmen med E-Type. Säga vad man vill om han men man kan ju dom flesta låtarna utantill och han gör en bra show. Inga större bravader lyckades vi då med under kvällen, åkte en omgång på tjuren och var mycket nöjd att jag tog mig till grad 6. Sen gjorde jag nog världens snyggaste landning på fötterna. Inte illa.
Jag, Ida och Malin tog oss hem med taxi och jag lovar att det var nog det snabbaste jag fått tag på en taxi efter farmen, hann bara ner till storvägen så stannade en där. Är mycket glad över att vi inte åkte hem med Ludde och Anders, dom hade lyckas få tag på en svart taxi och Ludde (lite "lätt" onykter) hade lyckas deala till sig det underbara priset av 400 kr, då kändes 175 kr som vi fick betala våran riktiga taxi nästan gratis.
Fick besök på nattkvisten av grannens festkompisar eftersom han inte hade kommit hem än och dom ides inte sitta ute och vänta. Satt och hade riktigt trevligt där i köket.
På söndan blev det först en skön promenad in till stan och sen en bakispizza (inte för alla, men för dom flesta), vet inte om det var för att vi hade längtat efter den pizzan så länge så att den inte var god eller för att dom har bytt bagare kanske. Hyrde nån konsitg film och höll oss inne sen resten av dagen. Mycket skönt.
Tackar alla för en riktigt trevlig helg.

Självklart var Joline med på förfesten

Inte okej.

Har börjat flagna på axlarna. Det känns inte okej med tanke på att sommaren precis har börjat. Jag smorslar som en besatt och hoppas på det bästa nu.
Blev jogging med boxningen idag. 8 km i typ 30 plus, jag måste säga att jag är glad sånna här dagar att vi inte har nå värstings tempo för oss. Fast idag var vi inte så många så det gick lite snabbare. Skulle egentligen ha joggat en mil men eftersom det har fallit några träd efter stormen i lördags på spåret så blev det en helt annan väg. Skönt var det då ialla fall (när det var över).
Återhämtningen blev grillat och ett vinglas och sen en sväng till bränna. Lämnade Ludde och resterande där och liftade hem med Frans för vissa har ju faktiskt ett jobb att sköta. Det är så grymt härligt nu på kvällarna, om man bara kunde slippa myggen och den andra ohyran som är här så vore det perfekt.
Här lycks dra på mig nån förkylning, vilket inte alls känns bra eftersom att det är farmen på lördag. Får någon deja vu från förra året den här tiden för då var jag också rå förkyld. Jaja det är väl bara att bita ihop och hoppas på att det släpper snart.
Nä nu hopp i sängen så man är pigg och alert imorgon.

Stockholm.

Kan inte ha fått nå bättre helg än i helgen. Strålande sol och inte ett moln på himmelen någon av dagarna. På kvällen kändes det nästan som utomlands. Sen lyckades jag (såklart) med att bränna mig som fan första dagen men man får ju skylla sig själv när man tror att man ska slippa smörja in sig bara för att man är ju i Svergie och "solen ta ju inte lika bra som utomlands?!" Jaja det löste ju sig, med en svindyr solskyddsfaktor var jag fit for fight igen på lördan ;) Fick gå på skansken också och se på alla djuren, man hade ju kunnat vara där och strosat hela dagen. Det var många av djuren som var nära att få följa med hem. Nästa tripp vi gör till stockholm så blir det Gröna lund för det var ett x antal år sen jag var där, sen åker jag ju inte så många karuseller men det kan vara mysigt att bara gå omkring där inne.
Fick Ludde attt känna sig som hemma igen när jag efter ett dygn på hotellrummet hade lyckas med att sprida ut alla mina saker i nästan varenda litet hörn, men det är ju inte mera än mänskligt ;)
Jätte mysigt att ha han hemma igen. Men det här med att ha någon brevid sig varje natt kan ta ett tag att vänja sig vid, annars kommer man fort in i gamla vanor igen.

Förstår inte vad han pratar om när han säger att jag sprider ut mina saker


Idag har vi haft friluftsdag med jobbet. Förstå att jag får fyllnadstid bara för att vara hemma och ha trevligt med arbetskamraterna. Åt grillspett och potatisgratäng och till efterrätt blev det rabarberpaj men vanlijglss. Sen blev det kubbspel och självklart vann mitt lag :) Priscilla, anne och Tommy stannade kvar när alla for hem och så blev det lite vin och surr. Riktigt mysigt. Sånna här dagarn behöver vi mer av tycker jag :)

Uppe med tuppen.

Alltså, det känns som okej att gå och lägga sig 03:15 men när väckarklockan ringer den tiden och man måste masa sig upp är det inte lika okej nå längre.
Men uppe är jag och färdig. Bara invänta Luddes föräldrar och sen mott kallax och hoppa på flyget.
Ska bli skönt att äntligen få träffa han igen.

Näst sista kvällen.

Igår "firade" jag och Ida min näst sista kväll som gräsänka (på ett tag ialla fall). På morgonen såg det riktigt mörkt ut men efter lunchen sprack det upp och blev gudomligt väder, så efter middan (som bestod av kakor och chips) parkerade vi oss med vinglas och spel på baksidan tills tills solen försvann vid 21 snåret, då var det bara att packa sin in till köket en sväng.
En riktig mysig dag.

Ida trodde att hon hittat värstingsgrejen, men det var inte så amazing som det lät. Men nog slank kakorna ner ialla fall. Falsk marknadsföring.


Har äntligen fått våra arbetskläder. Byxorna lär jag nog använda, tröjan är jag mer tveksam över. Den är så jävla stel, får väl tvätta den med en liter mjukmedel. Men under sommaren kommer det inte gå att jobba med munderingen där på, då kommer jag nog flyta iväg. Det som är bra med dom där kläderna är väl att det inte gör något om man lägger på sig några kilon, dom har ju ändå ingen passform så det kommer ju inte att synas ;)
RSS 2.0