Jag har inge mer att bjuda på. Hoppas att ni blir mätta.

 
 
Standard kommentaren från mormor när hon dukat så att det ser ut som ett julbord.
Var på dop i Pite igår så då pasade vi på att svänga förbi Öjebyn och hälsa på. Fick med oss dopklänningen vi är döpta i så Alexander ska få använda den när det är dags.
Han skötte sig riktigt bra under dopet, tänkte att han skulle sova i vagnen i kyrkan men det var inte hans plan så han sov sittandes i min famn isället.
Det var ett jätte fint dop, ska ladda upp bilderna snart.
Till veckan ska jag ta tag i fotokalender, beställa kort och julkort.
Imorgon ska jag på möte och se vad jag behöver plugga för att bli uska, håller tummarna för att jag kan validera bort ganska mycket.

Uppdrag omöjligt.

Försökte få ett kort på Melissa, Nora, Joline och Alexander tänkte att det hade varit fint och ha plus att det hade blivit riktigt bra i farmors fotokalender. Men det var ju lättare sagt än gjort. Melissa var det inga problem med det var bara att försöka få dom andra tre att le (eller bara inte se ledsna ut) och titta in i kameran. Fick väl ett hyfsat bra, där Joline inte gråter utan bara har tårar i ögonen. Jaja, bättre lycka nästa gång.
 
   
 
Annars rullar allt på som vanligt här i lägenheten. Nu börjar vi få in nån sorts av rutin på dagarna. Alexander växer och blir stor, han har kommit på hur man skrattar och det är riktigt kul att se att man får någon respons utav av han.
Har suttit och laddat över bilderna från kameran och upptäckt att det nog är dags att framkalla snart. Jag känner ångesten redan nu eftersom att jag alltid lyckas samla på mig så djävulst mycket bilder så att det bara blir jobbigt att sortera och stoppa in i albumen. Kan ju säga att under den har dryga månaden Alex har funnits så har det ju inte blivit att jag tagit mindre bilder. Får ta mig i kragen snart och ta tag i det.
 
Annars då?!
Sätter mig snart i skolbänken två dagar i veckan. Får validera upp mig till uska och det är ju grymt bra, ska på möte på måndag och se vilka kurser jag kan ta bort, är grymt glad att jag har hunnit göra Medicin 1 & 2 innan så att jag slipper den nu. Får väl se om jag kan ta bort någon mer kurs så att det inte blir så mycket. Jag tänkte att jag kan j alltid prova och orkar jag inte så orkar jag inte helt enkelt.
Alla vakanta rader har kommit ut nu så jag har varit och sökt idag och eftersom jag är inskriven att börja plugga så räknas det som att jag har behörighet att söka. Så jag håller alla tummar och tår att jag får nån rad i alla fall.
RSS 2.0