"Kom ihåg, rött betyder stanna och grönt betyder kör"

Jo jag vet ju det innerst inne. Men ibland blir det kortslutning ;) Ja ni det är inte alltid lätt.

Igår blev det två svängar till Lule :) Skulle egentligen fara på stan här och kolla efter ett par vantar och nå krukor åt dom stackars blommorna. Mötte upp Sandra på Åhléns och hann väl gå runt och kika i 5 min när Sandra tyckte att vi lika gärna kunde ta oss till storheden och kolla där. Så det var bara att hoppa in i bilen. Vi hittade det båda var ute efter, jag konstaterad att vi på något sätt blivit vuxna när man har varit och "shoppat" i Lule och det man kommer hem med är inte massor med klädpåsar utan två krukor, blomjord. lerkulor och katt mat. Vad gick fel?!
Sen på kvällen blev det en sväng till Lule igen och ha Idol kväll med Ida, Birger, Heli och Sabina. Kan hända att vi har löst boendet i Stockholm nu. Får se hur det går.
Fy faan säger jag bara vad den jävla tejpen har kliat inatt, och det går ju som inte att komma åt heller. Så det slutade med att jag har legat och slagit mig på ryggen för att det ska sluta. Det kändes då bättre efter ett tag.
Vi fick lägenheten :) Så idag har jag sagt upp den här och ringt och pratat med optimal om flytt av telefonen. Det här blir bra. Kan tycka att det är kul att flytta för då får man rensa, och den här gången kommer mycket saker att ryka. Får rensa nån dag när Ludde inte är hemma ;) Har kommit på att jag borde nog putsa fönstrerna innan det blir för kallt, dom ser inte alls bra ut, men jag tänkte kanske försöka flörta in mig hos Ludde lite grann och se om han känner för det istället :)

Borde nog ta mig ut nånting idag nu när solen skiner.

43 paltar blev rullade

Inte illa inte.  Tyckte att vi var riktigt duktiga, fast det blev lite disskusioner om hur stora paltarna skulle vara och hur mycket fläsk som fick vara i. Men det är väl som vanligt när systrarna Ögren är i farten, inget ska gå smärtfritt ;) Riktigt bra blev dom också måste jag säga. Blev faktiskt 14 över så dom portionerade vi ut åt folket. På kvällen blev det lite cider och lite singstar. Sen även utgång. Men roigare har jag haft måste jag säga, det var mycket folk på bränna men det blev för mycket och man fick nästintill slåss för sittplatserna inte riktigt min grej. Så vi drog en sväng på ICE och skulle bara kika lite på folket där. Var väl där inne max 5 min eftersom att vakterna bestämde att Andreas (som varken sluddrade eller vinglade eller var säkrskilt påverkad) var för full, när dom dessutom direkt efter släpper in en brud som knappt kan stå på benen tycker jag att dom är lite roliga. Så klockan ett var jag redan less och tog mig hemmåt. Jaja man mådde ju bra på söndan ialla fall :)
Var och kikade på ytterligare en lägenhet ihelgen. Gud så fin, en trea på 80kvm med egen ingång och på bottenplan. Inte illa så nu håller vi tummarna för den faktiskt. Detta blir ju bara 4:de lägenheten vi flyttar till isånna fall:) men så länge man inte har hus så går det ju bra att flytta lite då och då. Har ju faktiskt bott i den här i snart 3 år.
Hade tänkt vara huslig idag och dammsuga efter helgen och plantera om mina två stackars blommor som snart är mer döda än levande, men då när jag pratade med Sandra så skulle hon fara och bubbla vid ett tiden och ett sånt tillfälle kan man ju inte missa så det var bara att fara hem och hämta badkläderna. Mycket härligt. Detta måste göras om snart.
Hade även tänkt att träna idag men då ringde Vera som har kikat på eksemen på handen och ville att jag skulle komma in och göra några tester och tydligen så får man inte svettas så länge man har tejpen (?!) på ryggen. Vet inte riktigt vad hon har tänkt göra men det blir säkert bra det här. Förhoppningsvis så hittar hon vad felet är. Blir lite less på att smorsla hit och dit hela tiden.

"-Vi behöver nog en paus från varandra, om vi ska lyckas vara vänner ikväll"

Så blir det när jag och Maria umgås lite för mycket. Man märker på en gång när det är läge att ta en lite paus ;)

I torsdags följde jag med Tina på boxning. Fy fan vilken träning. Kul var det, så det lär nog bli flera gånger. Hade inte värst träningsvärk på fredan men nog kändes det att man hade tränat. Efter jobbet blev det Body Pump med Maria. Dom hade gjort ett nytt program, ganska så ansträngande. Men det blir nog bra om man får in det.
Hade myskväll sen med Maria sen. Låg i varsin soffa under filt och täcke och såg på idol. Mycket sociala var vi och bägge lyckades somna efter ett tag.
Ikväll blir det palt middag med alla kusiner med respektive och barna. 13 pers blir vi. Så idag har vi varit och snott stolar av mamma och pappa så att alla har någonstans att sitta :) Sen blir det kanske utgång. Får se hur pigg man blir sen.

"-Cathrin, det är psykiskt"

Det vet väl jag också att det är. Men jag har ingen aning om hur man blir av med det. Det har ju som blivit en rutin nu.

I lördags var jag värsta hemmafrun. Gnuggade spisen och ugnen tills den blänkte, dammsög, skurade och tvättade. Det känns som skönt när man har gjort det. Det gäller bara att få fingrarna ur en del gånger. På kvällen blev det oplanerade drinkar med Cathis. Sa till mig själv att det ite skulle bli nån utgång med tanke på att jag inga pengar har och att vi skulle åka September rundan på söndan. Men allt för svårövertalad var jag inte när Jessica sa att hon skulle betala in mig. Sa till Ludde att jag skulle ringa senast tolv för att han skulle hämta mig, kvart över två tyckte jag lät som en bättre tid ;) Han lät inte alltför pigg när han svarade.
Vissa gånger är jag lycklig över att man bor i en mindre stad så att man har koll på vilka som är puckon och inte. Lider lite med dom som inte vet.

På söndan var jag måttligt pigg när väckarklockan ringde nio. Men det var bara upp och få i sig någon frukost och fara till Patrik och möta upp han och Robin. Jag kan ju lova att vi fyra drog ner medelåldern med ganska många år när vi samlades på järnvägsstation för avfärd mot Lule. Sen under rundans gång så hakade det på några i våra åldrar men överhängande var den män och kvinnor i femtio och uppåt. Jaja, det var kul ialla fall. Var lite lämmen igår i armar och nacke, men eftersom jag inte åkt så mycket mc under sommaren så är det nog inte så konstigt.

Den här tyckte jag skulle passa åt mig :)

Nä nu blir det promenix med Maria och sen jobb.

Hurtbulle nr 1

Vet inte riktigt vad jag fick för mig igår. Kunde inte somna om när Ludde for på jobbet klockan sju så jag låg och läste en stund sen var det bara upp ur sängen och tog på mig träningskläderna. Ut på en 20 min jogging tur och 20 min promenad. Är facinerad över hur långt jag faktiskt orkar jogga. Sen blev det hem och få i sig lite frukost och sen vidare till Step In. Det kändes faktiskt bra. Får hoppas att det håller i sig nu och att det inte var nån engångs grej. Idag blir det body pump klockan tio och jobb från två till nio.

For till Lule och hälsade på Ida en sväng. Hittade maskerad kläderna också för 40 kr. Kupan är ett bra shopping ställe :) Behöver bara sy upp den lite grann och fixa ett par leggings sen är det klart. Nu har vi bokat kryssningen också. Så det är bara själva boendet i stockholm som är kvar att fixa, vi får ta det nästa månad.

Bjöd på fika i lördags för Ludde blev gammal ;) Trodde att jag skulle hinna äta i lugn och ro efter jobbet innan alla kom, men det blev lite lätt stressigt. Jaja det är alltid kul med lite folk.
Var och kollade på lägenheten igen i söndags. Jag är fortfarande lite kluven. Är det värt att förlora köket och badrummet för ett extra rum?! Vi måste tydligen bestämma oss idag. Får se hur det här går. Den är ju fin och det är ett fint område, men jag älskar ju den här lägenheten också.

Ludde har äntligen gått med på att byta ut hörnskåpet så nu har vi hittat en byrå som bara står och väntar på oss på möbelaffären. Måste bara få in lite pengar först. Den här månaden har inte varit snäll mot plånboken.


Morgonpromenad.


Jag kommer vara så het så :)

Bortkastad tid helt enkelt.

Nu har jag äntligen (efter ca 1 månad) lyckas ta mig igenom American Psycho. Ja det var ju bortkastad tid må jag säga. Mycket värdelös bok. Fattade ungefär ingenting av själva boken men tänkte att slutet kanske blir bra, dom kanske gör någon bra twist eller nå, men icket. Slutet var bara helt intetsägande. Så nu har jag och Ida kommit på att vi måste se filmen (har aldrig sett hela utan bara delar av den). Så det blir nästa projekt. Kan hända att dom har lyckas trolla på något sätt.
Nästa bok blir Tusen strålande solar, den kan ju ialla fall inte vara sämre.

Har haft Ida på besök från igår till idag. Blev först middag sen fick hon vara socialt sällskap till mig medans jag fick nå il och började rensa bland mina kläder. Nu är hyllan uppsatt i garderoben ialla fall. Tog bara ungefär hela sommaren innan jag fick fingrarna ur. En kasse med kläder blev det som jag ska ge åt kupan. Sen har jag börjat fundera på varför Ludde har i princip hela garderoben där man kan hänga upp kläderna och jag bara har tre galgar där. Det är nått som inte riktigt stämmer. Han borde inte ha mer plats än mig, plus att han nästan tar upp hela klädkammaren med uniformer och liknande som jag tycker inte borde vara där.
Idag blev det en sväng på stan och jag lyckdes hitta en present åt Ludde. Sen blev det middags dejt hos Maria och Robin, kan tycka att det är skönt när Ludde är iväg för då kan jag ju fara runt och få mat lite överallt ;)
Har även varit och kollat på en lägenhet idag, jag tycket att den var fin men då började Maria fråga vars jag hade tänkt ha köksbordet eftersom att köket var pytte litet och om jag nu tänkte ha det i vardagsrummet hur skulle jag få plats med sofforna. Jag tycker att hon är lite negativ men ju mer jag funderar på det desto mer förstår jag hur hon tänker. Ska prata med Ludde sen, och vi ska ju och kolla på den en sväng till på söndag så vi får väl se hur det blir. Men jag hade så gärna velat bo i dom husen, det är så fint där.
Imorgon blir det fika med Priscilla på stan. Sen hade jag inte så mycket planerat. På fredag blir det bakning, har lyckas få med mig Maria som hjälp. Hon tyckte att det skulle bli så kul så ;)

Snabb som blixten

Ibland kan jag vara riktigt snabb. I fredags hade jag ställt klockan på 06:20, fick som för mig att jag skulle börja jobba klockan åtta. Håller som bäst på att pyssla på inne på toa när jag kommer på att jag har nån miffo tur där jag börjar sju när jag har slutat nio dan före. och jajomensan visst var det den här dan. Så det blev lite panikartat, fort på med sminket och fort att fixa håret, Ludde fick göra en smörgås som jag fick ta med mig på vägen. Men snabb var jag ialla fall så klockan fem sju var jag på jobbet.
Blev lat i fredags också, skulle egentligen fara och träna med Maria men hon vart sjuk så jag tänkte gå själv på gymmet men då slog latmasken i så det blev inget med det. Men nya tag nästa vecka ;)

I helgen har jag och Ludde varit i stugan. Vi har verkligen inte gjort många knop. Vi bar isoleringen från släpet till stugan på lördan sen for vi förbi Luddes föräldrars stuga en sväng och hälsade på. Men det har ju faktisk regnat i helgen (vi skyller på det) ;)
Idag har vi varit i mockträsk och hjälpt Micke måla huset. Det går otroligt fort om man bjuder in hela släkten och lovar att dom får palt sen. Dom första hade kommit klockan 11, jag och Ludde kom vid 13 och strax efter 14 var hela huset färdigt målat så det var det bara att fara till farmor och få i sig lite mat :)
Ikväll blir det film och förhoppningsvis lägenhetsvisning om hon hinner komma hem.

Ensammen blir man i veckan också, Ludde drar till Skövde. Så jag försöker få hit Ida som sovsällskap nån dag ialla fall :)
RSS 2.0