Obekväm

Har kännt mig väldigt obekväm i alla mina kläder. Så fort jag har tagit på mig nått och ställt mig framför spegeln har jag suckat, gått tillbaka till garderoben och försökt hitta nå annat som inte sitter så tajt. Nu har jag kommit på varför: Har i nästan två månaders tid gått runt i långkallingar och fleecebyxor som har absolut ingen passform så det är inte så konstigt att jag tycker att allt som sitter någorlunda är obekvämt. Jag börjar bli lite lätt less på att varje gång man tittar på termometern visar den minus 25 eller mer. Det positiva är väl att även om det bara skulle bli 15 minus skulle man tycka att det var vårväder.
Vuxenpoäng till oss, igår var vi och köpte 13 meter tyg. Här ska det sys gardiner. Kan hända att jag har tagit mig vatten över huvudet men man vet aldrig. Maria har lovat att hjälpa mig och Ludde har lovat att hålla sig borta medan vi syr. Det är nog ett mycket smart drag från hans sida.
Ska snart dra på mig lite kläder och ta mig till Step In. Ikväll blir det middag och fest hos Ida. Håller tummarna för att det blir utgång, känns som om det var ett tag sen.
Imorgon blir det drink party hos Linda och Kent. Det är nog bra att jag har tränat mycket i veckan så att jag ligger på plusminusnoll efter helgen :)

Koordinationsförmåga? Ja tack!

Vet inte riktigt vars jag höll hus någonstans då dom delade ut det, men jag har då inte fått någon. Idag var jag och Maria och provade på Step 1 för första gången. Där behövde man den! Jag trodde att jag fick allt rätt och var mycket stolt över mig själv tills jag tittar upp och upptäcker att dom andra gör något helt annat. Sen har jag lite problem med att försöka kolla på instruktören sammtidigt som jag måste hålla koll på vars "lådan" är någonstans. Ja det ska inte var lätt här i världen ;)
Kan bli lite lätt små irriterad (läs avundsjuk) på instruktörerna som ler och tycker att allt är så himla bra. Så kollar dom lite käckt på en och ger tummen upp när man står som ett svettigt fån och hoppar lite lätt på ett och samma ställe och försöker få in vad alla andra pysslar med. Hemska positiva människor. ;)
Den här nyttigheten går hittils mycket bra. Sen att det bara har hållt på någon dag hör inte hit. Alla plus räknas. Tog till och med friskvård och rast idag och gjorde inte som vanligt (gå och lägga sig i personalrummet och sova en stud) utan var ute och gick i en timma. En guldstjärna förtjänar jag nästan. Men sen när arbetsdagen var slut blev jag lat och Ludde fick hämta mig.

Tycker förövrigt jätte mycket om min mobilkamera.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram.

Precis hemkommen från en helg hos mormor och morfar i Öjebyn med Maria. Som vanligt kommer man vara mätt i en vecka frammåt, det dukas fram fika, godis, chips, tårta och självklart lite vanlig mat på det, och glupsk som man är äter man allt som ställs fram på bordet. Men det är skönt att vara där. Var förbi våran moster i Lillpite också och kikade på valparna hon hade kvar. Man blir så sjuk av att se på små hundarna där. Grymt söta, hade gärna plockat hem en eller två


Måndag imorgon och jobb igen. Ska inte klaga jobbar bara 8-12 så man hinner inte mer än dit så är det dags att gå hem. Kondition ska tränas i morgon. Slog mitt joggingrekord i veckan, nu orkade jag 40 min i sträck utan en enda gångpaus. Väldigt stolt är jag över mig själv. Så jag tänker att om jag kör så några gånger nu så kan jag höja någon minut eftersom. Tänkte försöka lyckas jogga en timma till sommaren i alla fall. Det borde jag klara. Nu är det dags att ta sig i kragen igen (som alltid efter helgen). Ska fan lyckas få på mig mina o'neil shorts till sommaren. Får se hur det går.
Helgen innan påsk drar jag, Maria, Jossan, Robin, Micke och Magnus till kronogård. Planen från början var att fara till Kåbdalis men vi var lite sent ute med bokningen men den går ju fort att ta sig dit från kronogård. Så då blir det snowboard åkning hela helgen. Träningsvärk lär jag få, det var som några år sen jag åkte. Men det ska bli riktigt kul .

Lovely



Älskar den här årstiden!

Små grodorna

Igår kom den irländska studenten som ska ha praktik hos oss i 3 veckor. Var och visade henne runt lite på bygget. Tydligen har vi väldigt rent, det är ju bra att nån tycker det :) Dom hade haft lite svenska lektioner innan dom kom hit, och då undrar jag bara vad folk i utlandet tror om oss egentligen. Hon hade inte lärt sig så mycket svenska utan bara något enstaka ord, men det jag tycket var mest facinerande var att dom hade fått lära sig att dansa små grodorna. För det är tydligen en dans vi dansar på alla högtider och ibland på fester?!? Jag vet inte hur alla andra gör, men små grodorna är något jag bara dansade när jag var liten runt midsommar stången. Sen hade dom även fått lära sig att om man skulle ta choklad från en chokladask så fick man inte ta den stora i mitten. Vem ska då äta den om ingen får ta den?! Dom hade funderat lite på vad det var för konstigt folk som bodde här. Det tror väl jag det. Det känns som om man kankse borde ta ett jobb som svenska lärare på Irland och styra upp det här lite.

Var och boxades med Ludde igår. Väldigt jobbigt, men jag känner att jag tar i mer när jag boxas med han än då jag är med Tina. Han säger ju då tvärtom att han inte vågar ta i när han ska slå på mig, men jag tyckte då att han slog på ganska bra. Fick ta paus lite då och då och vila axeln. Nu ska jag fan försöka att vara där varje gång. Inget mera mygel nu.

Ska på sista ljusbehandlingen idag. Det börjar se mycket bättre ut nu så snart kanske jag slipper den där jävla vanten. Börjar bli lite less på att ha den faktiskt, och lite less på att förklara för folk varför jag har den.

Nä nu kanske det är dags att få på sig ansiktet och lite kläder.

Ny människa

Har skämt bort mig själv idag. Var och fick mig rygg, axel- & nackmassage, ansiktsbehandling och plockade ögonbryn. Tror inte att det finns en enda mask kvar i hela ansiktet som hon klämde och höll på :) Att man inte unnar sig sånt här oftare, det brukar bli högst en gång per år och då är det för att man har fått nå presentkort. Ska försöka att gör det oftare (säger så varje gång jag har varit på nått sånt här och inte att jag gör det) Tänkte att jag skulle slå på stort och färga ögonbrynen när jag ändå var där men eftersom mina ögonbryn och väldigt smala och tydligen "fjuniga" (?!?) sa hon att det var nog ingen större idé eftersom färgen skulle inte hålla så länge. Så det är bara att fortsätta måla då.

Var förbi till Vibbyn igår och kikade på Idas förälrars hund. Grymt söt. Såg exat ut som en leksakshund och hade energi som en duracellkanin. Lite sugen blir man allt på att ta en sån liten, men det hade varit skönt om dom redan var rumsrena och klarade sig själv någon timma mitt på dan.
Kanske inte riktigt läge nu för en hund :) Försöker få Ludde att skaffa sig ett bättre betalt jobb så att jag kan vara hemmafru och gå på onödiga kurser hela dagarna, då skulle vi nog kunna skaffa oss en hund. Får väl hålla tummarna på att man blir miljonär någon dag framöver ;)





Ska försöka ta tag i denna boxning också. Imorgon blir det ialla fall, får gå med Ludde för att Tina fortfarande är sjuk. Snälla låt mig få komma in i ilet igen.

Ume!

Vi överlevde resan ;)
I fredags blev det bara lungt hemma hos Karin. Lite mat, lite vin och lite let´s dance sen var det bara krypa ner under täcket och sova. Tror att vi gick in i våra gamlingsroller lite för tidigt ;)
På lördan blev det först en tur in till stan och inhandla lite kläder (jag har svårt att bestämma mig så det blev en helt annan outfit tillslut).Sen blev det middag och lite fixande innan vi begav oss ut på 75 årskalas :)
Alla hade verkligen piffat upp sig, riktigt heta måst jag säga. Senare på kvällen blev det tipsrunda, mitt och Karins lag lyckades kamma hem en andra plats mot Ida och Sannes lag efter en utslagstävling, inte illa.
Sen drog vi vidare ut, till origo (kanske stället hette). Litet och mysigt ställe, men en kurs för barpersonalen kanske vore något att satsa på. Pluspoäng till pojken som visade brösten för att vi skulle få bartenderns uppmärksamhet :)
Nä mycket bra helg har det varit :)

cocos

Herrarna i sällskapet

Herr & fru Holmberg :)

"Vinsten"

Her & Fru Nilsson

Ändrade planer

Tänkte ju att vi skulle ta oss med tåg till Ume, satt och kikade igår och hemresan skulle ta oss 5 timmar. Inte riktigt helt okej måst jag säga, med tanke på att det tar 3 timmar med bil. Så det blev bil ialla fall. Tänkte även sno med oss Luddes GPS så att vi slipper förvirra oss i stor stan ;)
Ska på fest på lördan med tema "att vara gammal" så idag har jag varit och shoppat på kupan. Kommer att bli så snyggt ;)
Imorgon blir det klippning. Så jävla skönt! Håller på att bli galen på färgen och på längden. Fick för mig att jag kanske skulle spara ut håret, men det tar jag nog till sommaren.
Har hunnit med en fika med Jocke idag. Vi är inte så bra på dom här fika stunderna, det lyckas alltid ta ett halvår mellan varje. Men då har man mer saker att surra om.

Hur het är inte jag?! ;)


Ett år äldre.

Jaha då var man plötsligt 24 då. Känns.. inte alls måst jag säga. :)
Har haft en jätte bra födelsedag. Fick presentkort, parfymer, en almanacka, blommor och en ny mobil :) Mobilen var välbehövlig eftersom den jag har haft innan har jag ärvt av mamma som ärvde den av pappa, så den har några år på nacken och joysticken började som ge upp. Man var tvungen att trycka på ett speciellt sätt för att det skulle gå och bläddra med den, men det funkade ju :) Hade tänkt köpa en ny, men mobiler står inte riktigt högst upp på mina shoppinglistor :)
På kvällen blev det middag på Per & Mickes, grymt gott.
Annars har det inte alls hänt nå spännande. I helgen blir det en Ume sväng. Äntligen tar vi oss iväg. Ska kika tåg biljetter imorgon. Hoppas det finns plats kändes mycket smidigare än att ta bilen.
Har varit och bokat massage och ansiktsbehandling till nästa onsdag. Det ska bli mycket skönt, skulle till och med få plockade ögonbryn. Ibland måste man skämma bort sig själv :)

Bra kamera var det också på mobilen med massor av inställningar. Det kommer ta ett tag innan jag har lärt mig det här :)
RSS 2.0