Uppdatering.

Flytt och allt är färdigt nu (skönt)
Ska bara få in internet men det kommer 1 Januari.
Solstrålen har tagit sig till Boden nu och stannar 3 veckor :) Det här blir bra. Blir promenader och mycket surr.
Tjuvstartar julen i år och firar hos mamma och pappa idag eftersom pappa och Maria jobbar imorgon. Men det funkar ju också.
Jaja mera uppdatering sen. (inte för att det är så många som läser man det finns alltid nån)

God Jul!!

Fika dag.

Vigde hela söndagen åt att fika. Det blir så ibland. Nora fyllde två så där blev det tårta och lite kakor, sen for jag och Ida till Maria och fick oss middag, till efterrätt blev det varsitt winerbröd och på kvällen kom Sandra och Dennis till Maria för adventsfika. Det här med att äta nyttig har jag förträngt. Blir tyvärr ingen stugsväng 4:de advent i år, Maria och Sandra jobbar den helgen. Lite svårt att pussla ihop när 4 av 6 jobbar inom vården. Men istället tar vi en middag på Kina, det funkar ju det också :)
Sitter och väntar på att klockan ska gå framåt, ska ta mig in till stan vid 12 och få i mig lite frukost. Var mycket snabb igår och packade ner allt som fanns kvar så det här med att äta frukost eller någon måltid överhuvudtaget hemma är omöjligt, om man inte packar upp sakerna igen och det ids jag inte.
Nä hörrni, har egentligen inget vettigt alls att skriva, tänkte bara fördriva tid.
Ha det!

På måndag mina vänner...

då är det dags för besiktning av den nya lägenheten. Så det blir väl lite kartongflytt på måndag kväll då vi slutat ifrån jobbet. Och tydligen har Ludde i sitt arbetsavtal att han kan ta en dag ledigt för flytt. Inte illa :) Så förhoppningsvis har vi flyttat allt på tisdan. Ska få en städfirma till gamla lägenheten som utflyttningspresent av Luddes föräldrar, mycket skönt! Har äntligen (!!!!!) blivit av med hörnskåpet (Ludde har haft nått konstigt band till den fula möbeln) och vardagsrums bordet. Ida skulle komma och sova från söndag till måndag så då packar vi ner det allra sista.
Nu är alla julklappar fixade och dom flesta julkorten är skickade, det känns mycket bra :) Kankse man kan lyckas hålla i december lönen.
Har till och med hunnit julbaka lite. Gjorde knäck med Maria och Marika i början av veckan (så smidigt när Maria har en microplus kanna) och i onsdags blev det lussebullar med Ida.

Hittade min blivande vardagsrums lampa också. Tänkte bara att någon skulle köpa den åt mig ;)

Kärleksweekend.

Mycket skönt måste jag säga :)
Jag och Ludde bokade ett kärlekspaket på Furunäset i Pite i lördags och sov där till på söndan. Helt klart värt pengarna. Hade egen bubbelpool inne på rummet och egen bastu. Fick även mousserat vin med fruktskål (är inte största fanet av vin med det gick ner) och på söndag morgonen fick vi in en frukost vagn till rummet. Inte illa. Tog det bara lugnt helt enkelt och släppte allt vad som hade med flytt och stress att göra. Sånt här måste man göra oftare. Sen att verkligheten gör sig påmind så fort man lämnar stället är en helt annan sak.

Jag tyckte att det var mycket roligt att dom hade en telefonaotumat, Ludde förstod inte riktigt det.


I måndags var vi och såg Luftslottet som sprängdes. Tyckte att den var bra även fast det fått dålig kritik. Lyckades tidigare på dagen på något konstigt sätt låsa in mig själv på Maria och Robins toalett. Hysteriskt var det, jag stod där inne och höll på att skratta ihjäl mig och Ida och Maria stod utanför och hade också skratt anfall. Tur att Robin var hemma så han lyckades till slut få upp dörren. Kommer aldrig mer låsa den dörren.
Idag har jag och Maria varit i Lule och shoppat julklappar. Har Maria och mamma kvar nu. Så det här blir nog bra :)
Flytten närmar sig med stormsteg, bara två veckor kvar nu. Ska ta tag i det sista nu i helgen när Ludde kommer hem. Får väl lov att äta på papperstallrikar i en vecka, inte värre än så.
RSS 2.0