Gammaldags gåstol



Går lite tungt att ta sig framåt men han står ju lite stadigare i alla fall

Det är en killgrej, du skulle inte förstå!

Nä helt rätt. Jag kommer inte förstå tjusningen med att sitta 20 minuter (eller mer) på toaletten. I min värd går man in, gör det man ska och går ut. Man sitter inte och filosoferar, det kan man göra i alla andra rum.
Men som sagt det är tydligen en killgrej. :-)

Sådärja!



Då är det bara att sänka spjälsängen så att lilla herrn inte tar sig över också. Hel nöjd var han och eftersom han nu fått in knixet så ska det provas att ställa sig upp mot allt. Dags snart för den snygga hjälmen?!

koncentration på hög nivå



babblarna is the shit!
Var hos Heli och Sabina igår och blev bjudna på middag. Så nu har årets första grillat kött och årets första glass intagits. Helt klart godkänt.
Idag har jag varit på Me and i party och förstört lite pengar. Synd att det ska vara så jäkla dyrt annars hade jag nog köpt lite mera, men nu blev det en t-shirt och ett par byxor, jag tror ändå att jag hamnade på en 400 kr. Snabbt drar det iväg. Men det var trevligt, träffade tre gamla klasskompisar som jag inte träffat på ett bra tag.
Nä nu är det dags att försöka få sig nån sömn, Alexander har dragit på sig värsta förkylningen och det gör ju inte direkt så att han sover bättre. Stackaren är alldeles snorig och hes.

ps. nu har jag blivit en sån som. 'facebookar och bloggar via telefonen. Det tog ett tag men nu är jag också i träsket.

Tröttis

Det var tydligen en liten kille som var riktigt trött igår. Helt plötsligt Hade han bara somnat i Luddes knä, tyckte väl att han var ovanligt stilla. Synd bara att inte var lika trött hela natten, men man kan ju inte få allt på en gång. Då är det tur att jag och Maria bor så nära, så nu på morgonen fick Alexander äta frukost med dom och jag fick gå hem och vila mig lite till. Tack!
6 månaderskollen gjordes igår så nu väger han 9660 och är 67,5 cm lång. Han fick då klart godkänt av läkaren som tyckte att han var en mycket aktiv liten kille, det här med att ligga still på skötbordet (eller någonannanstans för den delen) är ju inte riktigt hans grej så hon hade lite kämpigt med att försöka hålla i han.
Idag blir det lunch på Norrigården med farmor och Maria, det ska bli gott :)

Inte dräktig, bara tjock

Blev lite förvånad när jag ser ett kort på Junior på en köp och sälj sida på facebook med texten:
Någon som saknar en katt. Svart och vit fläcklig. Jag tror att hon är dräktig, snäll hjälp mig att hitta ägaren.
Alltså, ja han är väl kanske åt det runda hållet men tyckte att det var lite hårt att anklaga stackaren för att vara dräktig, speciellt då han är kastrerad och pojke. ;)
Han hade inte varit borta speciellt länge heller, släppte ut han vid tio och vid tolv när vi kom tillbaka från kyrkan släppte jag in han. Han hade tydligen hängt där i en timma, hoppades väl på att få lite mat :)
 
 
 

Tacksamt

Här försöker man vara duktig och ekonomiskt genom att göra egen mat åt ungen, äter han det?! Nä självklart inte. Någon tugga sen är det mest utsmetat i hela ansiktet men tar man däremot fram köpt burkmat då gapar han. Mycket tacksamt. Jag vet ju att det här är straffet för att jag själv var (är) kräsen. Men skam den som ger sig. Idag ska han få prova hemlagad köttfärssås så vi får väl se om den går ner.

Tack och välkommen

kräksjukan, som jag har väntat på dig.
Fy fan, vaknade mitt i natten av att Ludde sprang upp och kräktes jag trodde i mitt stilla sinne att jag skulle klara mig. Klev upp vid sju och kände att jag mådde nog lite illa, sen var det kört. Så här hemma är det sjukstuga, bara Alexander som än så länge har klarat sig och jag håller alla tummar på att han gör det också. Skönt att han ändå är snäll så vi har legat i sängen fram till ett tiden då vi orkade ta oss upp. Luddes mamma har varit förbi med cola, hälsofil och proviva så nu när jag har börjat må bättre kanske det är dags att försöka få i sig något.
Planen var ju att åka till mormor och morfar idag men vi får helt enkelt ta det en annan gång.
Håller tummarna för att det är en snabb kräksjuka och att den går över idag, jag tar hellre ett brutet ben än den här skiten!
Mitt och Marias nyttiga liv skulle ju börja idag, så jag får se det positivt att jag börja med en rejäl detox.

Påsken

Jag, Maria och ungarna drog till stugan redan på onsdag. Pappa var redan i deras stugan så han såg till att våran var varm när vi kom. Det såg ut som om vi skulle flytta dit bilen var lätt överpackad och vi kom fram till att två bilar är nog bäst hädanefter.
Det har varit full rulle hela helgen. Viktor och Viktoria och deras två pojkar sov över hela påsken sen kom Elin och Emil och sov från fredag till lördag. På lördag hade vi anordnat pimpeltävling då kom det mer folk, alla pimplade inte men alla fick ett pris i alla fall. Bäst var nog Elin som lyckades pimpla upp en gädda, inte illa och pappa som stod i ett och samma hål i en timma, inte ett napp och när det var 5 min kvar drog han upp största abborren, ibland ska man ha tur helt enkelt. Men i år blev det ingen pinkpöl baki stolen, jag lovar att vi tar det nästa år i stället Moa ;)
Ungarna har härjat lös, dom två vanligaste frågorna under helgen har nog varit "Vad gör du?" och "Varför?!" helt underbart med två tvååringar och en fyraåring. Alexander har hållit sig hyfsat lugn på dagarna däremot är det väl han vi skyller på att vi inte har fått sova hela nätter plus att vi har fått stiga upp vid sju.
Har varit ute på en liten sväng med skotrarna också, jag och Alexander fick den stor aäran att sitta i pulkan. Han slockande efter bara några minuter och frågan är ju nu om han slocknade för att han var trött eller om han helt enkelt svimmade av helt enkelt av alla avgaser fy fan hur det luktar där inne. Man blir ju lite lätt snurrig. Tur att vi inte åkte så långt.
Det har varit fantastiskt väder hela veckan så lite färg har jag nog ändå lyckas få mig, fräknarna har då börjat komma fram.
Det är alltid väldigt härligt att vara i stugan men efter en vecka är det skönt att få komm ahem till rinnande vatten och en vanlig toalett. Vi kan ju duscha i bastun men det är inte riktigt samma sak.
Upptäckte på fredan att det kikade fram en liten tand i munnen på Alexander det kanske också har varit en orsak till att han har sov så dåligt för ett tag sen. Nu är det bara armarna han måste få kläm på hur man flyttar sen är han nog iväg och kryper. Det känns som om saker går ganska fort nu, han sitter stadigt och får han ett bra grepp så lyckas han dra sig upp till stående från sittande.
 
 
Pappa isolerad sin nya stugan innan vintern kom det tyckte fåglarna var en mycket bra idé. Jag tror nog att dom aldrig har haft så varma bon som den här vintern 50 kvm isolering är ju inte illa. Så det är bara för han att börja om från början.
 
RSS 2.0