Skam den som ger sig.

Idag har jag lyckats för första gången, med min egen bil, att ta mig uppför Ida och Birgers jävulsbacke, och jag tog det på första försöket. Får hoppas att det inte var en engånsgrej utan att jag nu faktiskt har lärt mig hur man gör.
 
Jag och Alexander haft helt olika planer på förmiddan, min plan var att han skulle somna i vagnen på väg till konsum och sov en stund när vi kom hem så jag hann äta lunch och kanske vila en stund. Hans plan var att sova till konsum sen ligga vaken i vagnen hela vägen hem. Det är inte ofta vi har samma planer och på något konstigt vis så blir det alltid som han vill.
 
Dagens bästa var när jag ställde mig på Idas wii fitboard och den visade att jag hade gått ner 0,2 kilo sen jag sist använde den (som för övrigt var för 720 dagar sen). Inte illa för någon som äter godis minst 4 dagar i veckan. Kanske snart ska ta tag i det också, typ nästa månad.

Utvilad

Nu händer det saker, igår började Alexander vända sig från rygg till mage. Det har varit på gång ett tag men igår fick han till sista knixet så idag har jag skruvat fast sidan på spjälsängen så att han inte snurrar ut från den.
Ludde har blivit jätte sjuk så han är förpassad till hans föräldrar tills han blir frisk. Så inatt har jag och Alexander haft hela dubbesängen för oss själva och Junior har haft spjälsängen. Det kanske är därför han har sovit så bra inatt, två gånger har han vaknat och då har det bara varit att söva om han, vilket inte har tagit så lång tid, inte ens att han har variit hungrig förrän där på morgonsidan vid sju. Härligt! Man begä inte så värst mycket nu förtiden ;)
 

Då var man fru då.

Passade på att överraska alla igår på dopet och gifte oss sammtidigt. Förstå att det har varit lite halv jobbigt att vara tyst om det här. Men jag tror nog att Maria och Malin har varit dom två som varit mest nervösa, mina nerver kom inte igång förrän det var 5 min kvar.Det var riktigt kul att se allas miner när vi kom ut, vissa fattade inte förrän vi stod där framme, man tycker ju att det borde ha gått upp ett ljus när Tomas Ledins "Helt galen" började spelas och när prästen bad alla att ställa sig upp och plocka fram näsdukarna.
Den riktiga festen har vi sagt att vi tar till sommaren istället när det går att vara ute.
Många var nyfika på var det blev för efternamn eftersom det har varit den stora diskusionen i den här failjen, efter mycket velande fram och tillbaka så blev jag en Ögren-Lundsten, om nu dom nya papprerna går igenom annars blir jag en Lundsten-Ögren och då heter alla i familjen olika. Men man ska ju inte vara som alla andra hela tiden heller säger dom ju ;)
Alexander skötte sig utmärkt både under vigsel och dopet, men när dopet var över och det var dags att fika så slocknade han. Hade ju tagit med mig kläder så att jag kunde byta om på han men det hanns inte med så han fick fint ha dopklänningen hela tiden och det gick det också.
Malin sprang runt och tog massor med kort så nu väntar jag med spänning för att få se dom :)
Hann ju inte ta nå kort själv så jag har varit och snott dom mamma och pappa tog.
 

Snart så..

lugnar allt ner sig.
Idag måste det bakas till dopet, håller på att velar fram och tillbaka och ångrar lite att vi "bara" ska ha fika. Hade ju varit enkelt att slänga ihop tacos och bjuda på, men man kan ju inte göra allt och nu är det ju redan bestämmt så det är bara att släppa det.
Snart är det dags för flytt och jag börjar undra hur vi tänkte när vi planerade att flytta sammtidigt som Ludde befinner sig i Skövde under veckodagarna?! Det är inte alltid man har hjärnan med sig, Så vi flyttar våra saker till huset under en helg och under veckan flyttar hans föräldrar sina saker så jag och Alexander blir inneboende hos Maria med familj i några dagar.
Har hunnit vara på två studiebesök på sjukhuset med skolan och även testat på att ta blodprov på en gummiarm, det gick ganska bra. Det känns himla skönt att jag redan har gjort kurserna dom läser nu annars tror jag inte att det hade gått för vissa dagar känns det verkligen som om jag har teflonhjärna så inlämningarna skulle nog inte ha blivit så bra.
Vet inte riktigt vad den yngre herrn har haft för sig senaste veckan att sova i sin säng duger inte riktigt, han vaknar efter  en timma så då är det bara att plocka över han och lägga han på min arm (för Ludde duger ju inte) och där ligger han en stund innan han vaknar igen och man får vagga om han. Det är ju ibland lite mysigt men inte riktigt varje natt och inte heller hela näterna för det är ju inte så att man sover själv så himla bra.
Men förhoppningsvis är det en period som går över snart.
 
RSS 2.0