"-But I have 40kr, I don't understand what to do. Then I will just go"

Hejja Ida :)
Nu är Stockholms resan över. Kändes lite konstig i morse att vakna upp alldeles ensammen. Hade lätt kunnat stanna några dagar till i storstan. Blev ganska intensivt dom dagarna vi var där.
Skulle faktiskt ha tagit med mig stegräknaren får många steg har det blivit på 5 dagar.
Första svängen från T-centralen till mitt och Idas vandrarhem tog oss ungefär 1½ timma. Tur att vi kom ganska tidigt på dan och inte på kvällen. När vi sen skulle möta upp Heli på T-centralen tog det ungefär 10 min, vi hade gått en liten omväg kan man säga. Jaja, det är inte lätt. Tog oss en krog runda på kvällen och hittade en kareoke bar. Väldigt bra, synd bara att man inte kan sjunga för det kunde dom som stod där.
På söndan for jag och Ida och hälsade på Martin en sväng. På kvällen var det Finlands färjan som väntade. Som dom norrläningarna vi är så bestämde vi oss för att det kan inte vara så långt att gå ifrån slussen till färjan. Nä mycket riktigt så långt var det kanske inte men det hade nog varit lättare om vi hade gått på nedredelen så att vi slapp konka ner resväskorna för en ganska brant trappa. Men det är träning ;) Mycket folk som skulle med färjan, kan ju säga som så att vi drog nog ner medelåldern ganska mycket. Förfest i hytten sen redo för discot. Om det hade varit öppet så hade det varit bra. Hamnade på Fun Club istället, söndagar är kanske inte den bästa dagen att fara. Inte så mycket folk. Men man har väl inte roligare än vad man gör sig :) Tyckte att dom stängde lite väl tidigt, men det kanske beror på vilken tid man tar sig ut också. Fick surra lite engelska eftersom att svenska inte var det mest pratande språket. Kanske skulle behöva gå en finska kurs nångång :) Men då är det bra att ha med sig Heli som tolkar.
Lite sen uppstigning på måndagen men det behövdes. Bakis på en båt är ingen hit, gungar nog mycket i vanliga fall. Då var det tur att våran hytt var så pass långt ner så det gungade mindre där :) Blev inga större utsvängningar på måndag, alla var nog ganska slut.
På tisdag var den stora dagen. Äntligen Pink! Hon var grymt bra! Sjunger jävligt bra live. Synd bara att kameran inte är världens bästa så det blev inga bra kort. Men Idas kamera var bättre så kort kommer lite senare. Vid sånna här tillfällen hade det varit väldigt bra med en systemkamera. Avslutade kvällen som vanligt med en öl/cider.
På onsdag blev det en hel shopping dag för mig och Ida. Heli som lyckas dra på sig en öroninflammation (stackare) tog det lungt fram tills planet gick. Hittade faktiskt bara en tröja. Var inte riktigt på shopping humör. Kanske lika bra det så att man har kvar lite pengar :)
Nu är det avgiftning som gäller. Har ätit alldeles för mycket Mc Donalds och annan skräpmat. Så det känns som om sallad är en bra idé resten av månaden. Får väl se hur länge det håller i sig då ;)

Nä flickor det här var en underbar resa. Vi får göra om den snart igen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0