Äckel väder

Hatar verkligen det här vädret. All snö är som bortblåst och nu regnar det så att det är snorhalt på vägen. Vars är min snö?!
Har hunnit vara förbi mormor och morfar i veckan, och som vanligt far man därifrån med mera saker än vad man hade med sig. Fick två glas grejer som ska hänga i fönstret. Blir nog jävligt bra i det nya köket. Idag blev det lite ändrade planer, skulle egentligen fara och träna och sen och gratta pappa på farsdag (ja lite försenat men bättre sent än aldrig). Istället för träningen blev det en roadtrip till kalix och hämta en vatten värmare till stugan, får ta träningen imorgon istället. Då blir det Malins cirkelträning. Måst förbereda mig lite mentalt för den, brukar vara en gnutta jobbig ;) Seb for vi till mamma och pappa och fick oss middag, inte dåligt.
Har varit ner och kikat i förrådet efter saker mna kan rensa bort men vi har faktiskt inte lyckas samla på oss så mycket skit. Eller så har vi helt enkelt inte idas bära ner det dit och lämnat allt uppe i lägenheten istället. Nu är det inte så länge kvar till flytten. Har ändå packat ner ganska mycket saker. Men det blir väl som vanligt, man tror att allt är nerpackat tills sista dan.

Ska äntligen få fingrarna ur och stoppa upp korten från stockholm :)



Synd att man inte hade en bättre kamera på konserten. Men tyckte ändå att det blev ganska hyfsade bilder.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0