12 sekunder

Det var snabbt gjort. Första ljusbehandlingen idag, 12 sekunder sen var det bara tack och adjö. Man trappar tydligen upp eftersom. 25 gånger skulle man tydligen gå, 3 gånger i veckan. Tur att man har frikort snart då så att man inte blir ruinerad på kuppen. Det är väl bara att hålla tummarna på att det funkar.

I måndags blev det bullbak hos Ida. Finns det nå godare än bulldeg med lite socker och kanel på?! Det är så bra att baka med Ida, jag får dom flesta snärtarna som man inte kan göra bullar av. Annat är det när man bakar med Maria och måste smyg äta under bordet :P
Nu är vandrarhemmet klart. Fick till och med tv och dvd på rummet. Ingen frukost dock men det fixar sig alltid. Nu är det bara att börja nedräkningen. Far på exakt 1 månad. Skönt att få komma bort och få en mini semester :)

Jävlar vad det snöade i dag. Man blir nästan lika förvånad varje vinter att den bara smyger sig på och helt plötsligt så är det snö. Tur att pappa har koll på vädret så man vet när det dags att lämna in bilen på björnvägen för att få lite bättre däck.
Julen är lite lätt inplanerad också. Jo lite tidigt men man måste ju kolla av när alla i familjen jobbar skift. Så våran jul blir 23 istället. Det är bra när man kan flytta lite på den :)

Igår:


Idag:


I morgon blir det fika hos farmor och boxning med Tina :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0