Fredags mys

I fredags kom Ida och Birger förbi och åt middag. Väldigt gott blev det. Sen blev det massor med surr med öl och cider och utgång på Bränna (eftersom det är det enda utestället i Boden som inte fått alkohol förbud). Men tyckte ändå att det var trevligt. Blev ganska mycket folk senare på kvällen. Tänkte steget längre och gick före det stängde, går så mycket snabbare på Frasses då :)
På lördan blev det bakis pizza och sen en sväng förbi Runesson och Annelis och kika lite på lill flickan. Hon var så liten, man vågar ju knappt röra i dom ifall man råkar peta för hårt så att dom går sönder. Mycket söt :) På kvällen blev det en sväng till stugan. Jävlar va mycket snö det var kvar där. Lite slirigt på vägen, tur att vi inte tog Luddes bil som fortfarande har sommar däck. Det hade varit intressant. Sandra, Dennis, Maria och Robin kikade förbi en sväng på kvällen. Adventsfikat forsätter i år igen. Får väl se om det blir en repris på 4:de advent, får helt enkelt gömma spriten bättre detta år :P
På söndan blev det mest plock i stugan och sen hem och såg på film med Tina och Patrik. Har haft en skön helg helt enkelt.

Man måst ju synas när man är i skogen :)


Kommentarer
malin

åh vad fint!!!! mer bilder ;) puss och kram

2009-10-16 @ 17:14:28
URL: http://www.malinkarlsson.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0