"Var ligger landet där man böjer bananerna..

.. är det samma land som dom bor i indianerna?!"
Snacka om att den låten sätter sig ordentligt i hjärnan.
Midsommar är över och den spenderades som sagt i Holsvattnet med pappa, Robins föräldrar, Maria, Robin, Joline, Ludde, Malin, Patrik, Sussie och Jesper. Har haft riktigt härligt och suttit uppe länge, ätit (ungefär hela tiden) och bara tagit det lugnt. For baki Larssons med Malin och Jesper men blev mycket besviken den här gången, man brukar ju få upp hur mycket fisk som helst men vi fick upp en halv (den kom inte in i båten så den räknas inte riktigt).
Pojkarna har roat sig med fyrhjulingen och trehjuligen som fick en sväng i leran. Kan ju inte direkt påstå att nån utav dom var ren efter det.
Vädret var helt okej, bara lite regn ibland men det har då funkat att sitta ute på altanen, och tur är väl det annars hade vi nog fått äta i skift. Kankse borde bygga ut stuga :)
Har haft påhälsning av korpar under fredags natten. Vi är ju inte så värst duktiga på att plocka in allt när vi går och lägger oss så när Sussie och Jesper klev upp så hade Sussie tittat upp på altanen och det hade sett ut som om det hade varit en riktig fest, soporna var utspridda, dom hade pickat hål i jucie paketen och i ett ciggarettpaket, all Jespers lördags godis hade dom ätit upp, chipsen och dom få sillarna som var kvar lämnade var helt spårlöst borta. Jag antar att dom var mätta och belåtna hela den dan. Så när vi gick och la oss lördag natt var vi mycket noga med att rensa bort precis allt.
Jaja dom måst ju också få fira lite midsommar :)

Nu har vi till och med en grill på våran tomt. Behöver vi inte låna grannens hela tiden.

Gränserna måste ju provas

Lite halvlerig kanske?!

Maria "in action"


Nu måste jag (igen) ta tag i livet. Tänkte låna en klänning av Maria till bröloppet i September, men det fattas väl en eller tvp två cm innan den går att stänga helt, och det kan ju som vara skönt att kunna äta i den utan att må dåligt. Efter Boden Alive, för nu innnan är det ingen idé.
Skulle även behöva köpa mig ett par bra joggingskor, kanske ett par som jag inte får skavsår under fötterna i. Var så jävla besviken och arg på mig själv i måndags, fick ge upp på joggningen för första gången. Det är inte okej. Lyckades ta mig 8 km men sen vart det fan tvärstopp. Värsta mjälltuggen, sådär att det kändes som om någon sparkade mig i sidan.
Ludde sa att om det hade varit någon annan än mig så hade han puttat baki ryggen så att jag hade fortsatt springa, men hade han gjort det på mig så hade han antingen åkt på en lätt smäll eller så hade jag satt mig ner och vägrat gå överhuvudtaget.
Förra året gick det ju bra, men då joggade vi ändå minst två gånger i veckan och oftast tre gånger. Kanske inte tar det lika seriöst i år för jag har ju som inget mål att ta mig till den här gången.
Skärpning Cathrin för fan!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0