Äntligen

I torsdags kom äntligen Ludde hem efter 12 dagar i Norge. Oj vad han var efterlängtad.
Så på fredan duschade jag, kammade håret, kastade på mig lite smink och svidade om från sunkkläderna till nåra som var respektabla att ha bland folk och drog mig på stan. Inhandlade ett par nya täckbyxor och ett par nya vantar åt mig själv, träffade Malin och Markus på opalen så stannade och surrade och tog en te med dom och bara strosade runt på stan.
Alltså all cred till ensamstående mammor och pappor. Ni gör ett grymt jobb.
Sen blev det ju extra jobbigt eftersom vi har varit lite isolerade och inte kunnat umgås med så många under den här tiden. Barnen har som stampat på varandras och på mina nerver.
Hardy är än inte helt frisk, men Ludde är ledig måndag och tisdag så jag har varit på jobbet idag och ska tillbaka dit imorgon. Har saknat mina gamlingar och arbetskamrater. Jag är ledig på onsdag så jag håller mina tummar på att som två sista kopporna nu har hunnit torka tills på torsdag så dom kan fara på förskolan.
Alexander fick åka och sova över hos Maria idag. Han och Joline har ju inte träffas på ett tag nu så dom har saknat varandra, Söt ungarna där, kan hända att om är lite mera som syskon än som kusiner.
Hardy drog en riktig långsovare igår (närmare tre timmar) så jag och Alexander (mest jag) grävde en koja i våran stora snöhög vi har på gården. Riktigt fin blev den. Det finns utvecklingspotential på den också om man vill fortsätta gräva. Jag tänker att jag tar det nästa gång jag får ett il. Kan bli en riktigt stor en.
Får håla tummarna för att det inte snöar så mycket mer så att traktorn skottar igen den.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0