Målnings projekt

Nu har man äntligen fått fingrarna ur (efter en del påtryckningar av pappa som tycker att vi har ockuperat hans förråd) att måla träsoffan till stugan. Så idag har jag varit mycket duktig och slipat och grundmålat den. Så imorgon blir det att köpa lite färg och börja förvandlingen. Den kommer att bli svart och vit. Det blir nog bra.

Så här snygg var den. Efter bilden kommer senare

Lördagen spenderades i lule på utflyttningsfest hos Sabina. Mycket trevligt. Fick träffa lite annat folk vilket alltid är kul :) Fick oss en ganska så behövlig promenad innan skjutsen från Boden kom :) Lite trångt i baksätet bara men finns det hjärterum...


På söndag efter lite bakis pizza var det dags att flytta Idas lägenhet till släpet. Gick oväntat fort. Det är sånna här tillfällen man är glad över att hon bara har haft 20 kvm att leva på :) Det var nog bra att vi hade med oss pojkarna som organiserade allt på släpet, för hade det bara varit jag och Ida så hade sakerna nog tagit upp lite mera plats.


Måste bara vissa denna bild. Jag och Maria var förbi Magnus som köpt en gammal volvo igår. Det finns ju faktiskt mer än ett sätt att laga saker på. När frågan blev: Varför?! Blev svaret: Det är mycket billigare att ta från naturen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0