Sköna semester

Nu har man hunnit ha semester i några dagar. Mycket härligt.
Var i stugan under helgen med Ida, Heli och Sabina. En perfekt helg måste jag säga. Vi höll nog oss mer i båten och fiskade än vad vi höll oss på land. Strålande sol på söndan så färg fick man då alltid (sen om det var brun färg eller röd färg kvittar ju) Var väldigt stolt över oss eftersom vi till och med lyckades hitta till kallkällan alldeles själva. Sen att det tog ett tag för oss att styra båten till land är en helt annan historia ;) Det är så skönt att bara vara och inte behöva tänka nästan alls.

Lite godis är aldrig fel :)



"This is my boatface"

Sabina fixade maten

Baki Larssons dass finns alltid fisk


For tillbaka till cilivisationen på söndag och på måndag var det bara att packa ryggsäcken och dra sig till stugan igen med Maria, Robin och Ludde.Sämre väder denna gång men vi redde oss ialla fall. Jag och Maria var grymt duktiga och stoppade golvlister i hela stugan, utan att slå ihjäl varandra. Ganska bra :)
Idag har det blivit en sväng till pite för att strosa runt inne på pdol området under dagen. Det är som samma gamla men jag tycker ändå att det är lite mysigt. Fick äta langos och kolla på folk ialla fall :)
Jävligt duktiga killar.

Har hjälpt Ida ikväll att packa det sista för flytten. Så på söndag är det bara att slänga in allt på släpet så är det färdigt. Kommer att bli ganska tomt när hon väl tar sig till lule. Vem ska jag nu våldgästa efter jobbet för en te och filmkväll?! Jaja det är ju en vecka kvar tills den riktiga flytten äger rum :)

Nä folket nu är det nog dags att dra sig tillbaka!


Kommentarer
sabina

i like your boatface!

2009-07-24 @ 09:25:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0