Alive

Nu är alive helgen över. I vanliga fall när man är på stan brukar det vara ganska dött men under en helg per år lever Boden verkligen upp.
På fredan var Maria så snäll och lät mig, Malin och Petra förfesta i hennes lägenhet så vi skulle slippa cykla in till stan. Tog oss ut vid 22 för Malin skulle promt se Marcus. Fick (som vi sa) stå i folkhavet där luften stod still och vänta på han i en halvtimma. Två låtar blev det sen var det in på öltältet och kika runt. Ganska full proppade var båda tälten. Lite dåligt i år eftersom dom hade flyttat hela området till andra sidan sjön för att dom skulle så gräs, så det rymdes ju bara två stora öl tält och då blir det lite lätt trångt.
Träffade några gamla ansikten också. Alltid lika kul. Kan hända att sista cidern var onödig men det är ju sånt man ofta kommer på försent. På natten blev det thai mat, var nog lite för generös med chili såsen för det brännde ganska bra. Raggade upp Ludde och Bella vid frasses och sen var det bara att ta sig hem. Tyckte lite synd om Bella som fick skjuts på Luddes sadel. Inte så skönt kanske.
Vaknade vid tolv snåret på lördan och då var det snabbt i med frukost och ut en sväng i solen. Sen var det bara att ta sig till området och kika runt lite. Mådde väl inte så där alldeles bra vill jag påstå. Var och kollade när dom hade skoterrace på bodträsket. Men det blev lite långrandigt efter ett tag. Så spännande var det inte att se på när dom sänkte skotrarna. Vid fyra var det dags att dra sig hemmåt och göra sig färdig igen innan det bar iväg till Sandra. Satt nog mest ute på balkongen den kvällen, fick för mig att det var en gnutta svalare där :)
Sen bar det iväg igen. Lite mera folk ute denna dag men inte lika mycket folk som man kände igen. Tappade bort alla en sväng och fick min sockervadd :) Men som tur är inte området så stort så man hittar alltid igen nån. Försöktte hitta bollen som man kunde springa på vatten med men jag måste ju har varit helt blind, hittade den ingenstans.
Mådde bättre än vad jag trodde på söndan. Det blev bakis pizza med hela gänget och sen blev det en sväng till Åkerholmen för bad och sol. Ni ska ju inte tro att jag hoppade i frivilligt men när man väl blivit i slängd var det inte så kallt.
På kvällen blev det stylista hos Ida och senare film med henne, Heli och Sabina. Mycket bra bakis dag.


Ny frisserad är man också. Väldigt härligt, höll på att bli tokig där en sväng. Har fått ett infall idag, Sandra ringde och berättade att hon köpt inlines, och hur bra det är och att det hade ju varit kul om nån annan också hade det så att man kunde åka tillsammans. Jag har ju ett par hemma utan broms och som är tre storlekar för stora så det blev att ta sig till intersport när jobbet var över. Så nu står dom så fint i hallen. Jaja detta blir säkert bra :)
Bara man lär sig så.
I kväll blir det grillning hos Sandra och Dennis. Gott gott.

10 arbetsdagar kvar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0