Humle & Dumle


Riktigt söta var vi. Det gick bra på bröllopet, kändes lite stressande först men sen när vi väl kom in i allt så gick det som på räls.  Gud dom hade gjort fint i gruvbergs stugan och där ute. Korten måste ha blivit riktigt bra när man ser hela Boden nedanför backen, och en jätte fin klänning hade hon hittat.
Den här helgen har jag då verkligen fått skratta. I lördags var det till och med så att det kom några (eller ganska många) tårar. Ibland hade jag som velat veta hur människor resonerar med sig själva innan dom bestämmer sig för att framföra vissa saker. Men ibland måst man lära sig av misstagen :)
Nyss har solstrålen Malin varit förbi och surrat. Det blir en promenad och en fika med henne på onsdag innan hon måst åka hem igen.
Camilla kommer upp imorgon :) Kvinnan som verkligen kan konsten att planera, ringde hon i dag för att meddela att hon kanske kommer upp det var inte riktigt bestämmt ännu. Sen när jag pratade med henne för en timma sen var det ganska klart om hon nu inte hinner ändra sig imorgon på morgonen. Det vet man aldrig, men förhoppningsvis inte, det var ett bra tag sen vi träffades så det här ska bli kul :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0