Djävulsbackar

Alla har sagt: -Det är så himla skönt att jogga på barkspår, och mycket bättre för benen. Sen blir det ju naturliga intervaller och det ger ju bättre träning.
Ingen har sagt: Det kommer kännas som att jogga i sirap och på det kommer det komma backar och inte vilka backar som helst utan djävulsbackar. Det kommer att vara svårt att bedömma hur läge man har kvar för det enda man ser är skog, skog och lite mera skog.
Som ni kanske förstår har vi varit och joggat i pagla på barkspåret. Fy fan måste jag säga, det var tungt. Vi är ju som van vid att jogga på plan mark och asfalt, inga större motstånd här inte. Efter halva vägen (då man är nog trött) ser man en backe som är mycket brant och när man tror att den är slut så fortsätter den lite till.
Jaja nu är det gjort ialla fall så nu vet vi till nästa gång. Det är alltid skönt när det är över. Men vaderna kommer nog att göra sig påminda imorgon känns det som.

På fredag blir det att ta sig till stugan för att göra den årliga krattningen. Vi är inte så värst snabba på det här stället, men det beror ju också på att jag och Maria är lediga tillsammans 1 helg på 5 veckor och krattningen är ju som inget man prioriterar.



Kommentarer
sandra

näe hjuuuuuua för den banan! jag sitter sjukskriven och raggar kryckor så nu får det bli vääääääääldigt lugnt ett tag :p

2010-06-03 @ 06:49:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0