Ute helg

I helgen har det varit en riktig ute helg. For till stugan fredag till lördag och var ute med skotern. Synd att jag jobbade fredag dag så att det blev en kort sväng med skotern bara det var ju helt gudomligt väder. På lördan blev det en lite längre sväng och lite grillning med Tobbe och Lotta med familj. Synd bara att solen inte visade sig så mycket. Har träffat på väldigt många renar längs skoterspåren vid stugan, mycket fina djur men dom är ju inte direkt kända för sin intelligens. Springer sicksak över vägarna så att man inte kommer förbi, när man stannar för att man tänker att dom ska få springa ifrån en så stannar dom också och kollar vad man pysslar med. Egentligen måst jag säga att det är ganska mäktigt att ändå få vara så pass nära vilda djur. Mötte även en älg idag på väg hem från stan ståendes vid sandenkiosk rondellen där den stod och väntade på att få gå över gatan.. Mäktigt värre :)
Idag har jag, Ida, Birger, Heli och Sabina varit ute i Lule på Gråsjälören, riktigt mysigt. Grillade och satt och solade lite. Synd bara att det blåste så mycket men lite måste man stå ut med. En långpromenad blev det också, mycket härligt. Kan ju hända att hemvägen över isen blev lite lätt tjorvig och det blev lite små diskussioner men lite äventyr skadar ju inte (eller hur Sabina?!) :) Varm om fötterna blev man ju efter ett tag.

Snyggaste paret i stan

Ser ni renarna?! Lite för mörkt kanske.

Please mind the gap.


Ingen utlandssemester blir det i år. Hade ju tänkt att åka med Maria och Robin under Alive helgen, men då har Ludde fått någon ny befattning när han ska fara till Afghanistan, så någon dag efter vi hade tänkt fara till Kroatien ska han fara till Afghanistan i två veckor för att reka. Så det krockade lite lätt. Maria sa att jag kunde ju följa med ialla fall men det lät inte lika lockande att fara som femte hjulet. Vi får helt enkelt ta det nästa år istället :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0