Functional Station Challenge

även kallad: Cirkelträning. Har äntligen tagit mig och provat på det. Kul var det, men jag vill inte veta hur ont jag kommer att ha imorgon, det var nog svårt att ta sig ner för trapporna efter själv passet och det brukar betyda att morgondagen blir lite värre. Har upptäckt att min noll koordinationsförmåga och mitt dåliga balanssinne har jag nog fått ärva av mamma. När alla andra (kändes det som ialla fall) lyckades snurra sina armar åt olika håll såg jag och mamma lite lätt vilsna ut och när det var dags för stretching på ett ben var det vi som höll i oss i väggen. Men det här gör vi om och på måndag kör vi igen :)

Blev lite chockad i morse när jag gick ut till vardagsrummet och tattade snabbt ut genom fönstret och fick syn på det här:

och mycket snö hade det hunnit komma, annars brukar det ju bara vara lite grann som knappt hinner nudda marken innan det smält bort. Jag sätter ju inga större förhoppningar på att den här snön kommer att stanna utan den lär väl smälta bort innan helgen men det knarrade så härligt under skorna på promenaden. Bara vi slipper det äckliga slasket så blir jag glad.
Är mycket nöjd att jag har en pappa som är förtänksam och la om mina däck redan i början av månaden så jag slapp vara en av dom som fick panik på morgonen.
Lyckades få mig mat idag också. Dock inte lika lyxigt som i går men det här gick ner också. Det är så här man ska göra, då kanske man lyckas ha kvar lite pengar i matkassan i slutet av månaden.

Nä nu blir det nog soffan och en tekopp!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0