Magiska kilon

När vi for till Stockholm vägde våran väska ca 16 kilo, däremot när vi for hem vägde den 19,4 kilo. Ingen utav oss hade köpt något som kunde väga så mycket, vi hade ju till och med plockat ut Sandra skor. Mycket mystiskt. Är glad att vi klarade 20 kilos gränsen ialal fall :)
Nu var det här avklarat. Hade ju velat ha en bättre tid men man kan inte få allt, jag kom i mål på 57:34 så det är ju ialla fall under timmen. Det är ju inte så lätt när det är så mycket folk, sen har man riktigt dålig koll på ungefär vilken hastighet man håller. Jag är glad att vi har sprungit med boxningen så man har fått lära sig att springa med mycket folk och att vi mest har hållit på i pagla, det känns så mycket enklare då att springa på asfalt och backarna på tjejmilen är ju rena barnleken jämfört med dom på pagla spåret. Det är tydligen många som blir akut kissnödiga under loppet, såg mer än en som tog sig en kisspaus i busken.
Nu är det bara att sikta på Fjällräven Classic nästa år. Det känns som bättre att ha ett mål att träna till. Helgen var riktigt bra. Ludde hade det nog lite små jobbigt, han vill ju gärna att saker och ting inte ska ligga utspridda överallt. Inte helt lätt när vi andra tre (speciellt dom två av kvinnligt kön) inte var lika noga med det. Min och Sandras väska lyckades alltid på något sätt krypa fram igen när han skjutit den under sängen. Förstår inte hur det gick till.
På söndan unnade vi oss en riktigt lyxmiddag. Det behövdes :)

Turistas

När vi var och hämtade nr-lappen. Det var bara att gå mot strömmen av dom blå påsarna.
Helt plötsligt kom det ca 100 moppar från ingenstans

Fränaste brudarna i Stockholm

Det var någon fler än mig som skulle springa





Gynnings bakdel :)

Dom fick ialla fall en bild av mig i spåret

Coacherna


Sjukt gott


En film som ni måste se är "I rymden finns inga känslor". Till och med att alla fyra tyckte att den var bra och det är inte ofta. Helt klart värt att betala biobiljett för den filmen.


Kommentarer
malin

VAd duktig du e!!!!!!!!! puss!!

2010-09-12 @ 21:44:58
URL: http://malinkarlsson.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0