Samma visa varje år..

lika irriterande när man stoppar upp adventsstjärnorna och upptäcker att sladden inte räcker detta år heller utan att man måste leta fram alla jävla skarvsladdar igen och ha dom liggades överall. är lite allergisk mot kablar men inte tillräckligt för att orka gömma undan dom ordentligt.
Nu är det då julpynta och färdigt ska bara köpa en stjärna till sen är allt klart. 
Var en sväng och kikade på skyltsöndan men det är inte så mycket att titta på, man gör det mest för att man ska och för att man hoppas varje år att det ska vara mera saker. Men vi var där tidigt så det kan ju hända att det kom mera saker senare.
En julklapp är klar i alla fall, bara några till kvar. Har som ingen fantasi i år men det kommer väl där den 23, förhoppningsvis ;)
Igår tog vi med oss Andreas till försvarsmuseet för att han skulle få kolla och hålla i en orm. Han var inte riktigt helt nöjd med det hela och han vägrade hålla men petade lite lätt på en när jag höll i den. Maria som alltid har retat han för att han är rädd för ormar var inte så mycke bättre själv när hon skulle röra i den. Så hon har tydligen tappat sin rätt att mobba han :)
 
 
Självklart var Alexander tvungen att ha på sig sin tomtedress idag när vi var på adventsfika i sogså. Mycket tjusigt må jag säga :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0