Barnvakt.

Medan alla andra var och roade sig i leran på farmen på lördan var jag och Ludde barnvakt åt Joline. Först for vi en sväng till mamma och pappa där vi fick i oss middag (smart drag: behövde inte laga mat och kunde sova en stund på soffan) sen till ica och hyrde Stig-Helmer the movie, den var värt sina 29 kr hade nog inte velat se den på bio, det var en Stig-Helmer film helt enkelt.
Har ju kommit på att det är super att ha med sig Ludde när man är barnvakt åt lill monstret, eftersom att man automatiskt hamnar på andra plats när han är med så fick jag varken mata eller natta henne, sov hela natten gjorde hon också var tvungen att gå och kika på henne på morgonen så att hon andades.
På söndan tog vi oss en sväng till barnhinderbanan vid försvarsmuseéet, jag och Jollisen tog oss igenom exakt hela och snabba var vi ;) sen avslutade vi motionspasset med en lunch på retro.



Det känns lovande för andra semesterperioden, det har ju redan varit lika mycket sol under dom tre första dagarna som det var under dom fyra veckor den första perioden var.

Picknick någonstans står på schemat idag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0