Äntligen!

Inge mer ligga på ett fårskinn på golvet i väntan på att Alexander ska somna, nu har äntligen hans säng kommit in i rummet. Ludde tog över målandet och var himla snabb på det också. Jag fick göra om några gånger då jag skulle montera ihop den, inte det lättaste att vara själv och lyckas pricka in alla hål samtidigt som man skulle hålla upp och balansera plankan. Men skam den som ger sig. Inatt sover han hos mormor och morfar så imorgon blir första natten i nya sängen. Min plan är också att vi nu kan börja läsa för han innan han somnar istället för att sitta framför tv:n med han. Får se hur det går.
 
 
I söndags var vi på dop för Eva Robin Emilia (jag har ju röstat för att hon ska heta Cathrin i andra namn men tydligen gick inte det igenom). Alexander satt först alldeles stilla i Luddes knä men sen hade han inte tid med det nå längre så Melissa fick springa efter han ett tag och sen fick Ludde ta över. Han hade nog allra helst velat stå därframme med Joline men man får inte alltid som man vill.
 
 
Jag tyckte att pojken kändes varm i slutet och han såg ganska så trött ut, men han hade ju härjat lös med dom andra barnen så det vore konstigt om han hade varit pigg men tydligen så hade stackarn 39 graders feber när vi kom hem. Igår hade han lite feber, men idag var den helt borta. Nu är han bara lite hes och har ett litet lugnare tempo (vilket faktiskt är skönt ibland så att det inte är 100% hela tiden).
 
Jag har ju inte direkt hoppas på någon värmebölja den här sommaren men va faan ge mig lite sol i alla fall. De senaste dagarna har det varit svinkallt, nästan så att det är dags att plocka fram lite höstkläder igen. Kommer ju måste packa för alla väderlekar när vi ska till stugan i helgen. Hoppas att det är nog bra väder för att vara ute, våran stuga är inte stor nog för att vara inne hela dagarna. Vi kommer att trampa varandra på nerverna.
på torsdag får Ludde också semester, gud så skönt. Kan man hitta på något, som sagt så blir det inte så långa svängar i år men storforsen hade varit mysigt att ta sig till för en picknick eller varför inte hägnan i Lule. Man kan hitta mycket att göra runtomkring hemmet man behöver inte fara så långt.
Har pratat om att ta oss utomlands nästa sommar/höst, satt och tittade på lite resor för någon dag sen och bokar man ganska snart är dom ju hyfsat billiga för två vuxna och två barn. Då har man något att spara till också, och det bästa är ju att man behöver inte betala hela resan på en gång utan man kan kasta in pengar lite då och då. Vi ska nog spana vidare på det där.
 
Nä, nu är det den här mamman som ska mysa ner sig i sängen och förhoppningsvis få sova relativit ostört inatt :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0