Sega mornar

Den här julledigheten har vi inte stressat alls på mornarna. Vissa dagar har Alexander bytt från pyjamas efter vilan där kring tre snåret, jag känner att det kan bli lite jobbigt där nästa vecka då det är dags att komma in i rutinerna igen när förskolan börjar och vi ska ha ätit frukost och vara påklädda innan 8:30.
Man blir lite dagvild när alla i familjen är lediga, Ludde har varit ledig i snart en månad, imorgon börjar han om och jobba igen men det blir en mjukstart med bara en tre dagars vecka.
Den här julen har bestått av både roliga och tråkiga saker. Hardy har blivit döpt och börjat åla, har även varit med när en av mina närmaste vänner begravt sin älskade mamma.
Julen firades hos Maria och Robin med våra föräldrar, Robins föräldrar, Luddes föräldrar och bror och farmor så vi blev ett litet gäng. Det är skönt att ha alla samlade så att man slipper flänga runt med barnen på jul.
Nyår firades hemma med Marika och hennes familj. Bägge ungarna var uppe på tolvslaget. Alexander somnade nog kring kvart i ett och halv åtta var det dags att kliva upp tyckte han.
 
I helgen blir det att ta det lungt i stugan. Har inte varit där sen Hardy kom så det börjar bli dags nu. Hoppas bara på lite armare väder så att man kan vara ute.
 
Nä nu är det nog dags att göra en ansträgning med frukosten.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0